Produktbeskrivelse No7 Moisture Drench Lipstick holder leppene myke og myke. Hypo-allergifremkallende, Duftfri, SPF15. Fargeeffekt - Intense Farge Fordeler - Fuktighetsgivende, SPF & Hypoallergenisk Fullfør - Semi-Satin / Satin

Pris: £ 9.95 / Rs. 992,58

Hvis du så min trille, ville du vite at jeg plukket opp noen No7 ting, denne leppestiftskyggen er en all-time favoritt, minner meg om Chambor Coral Reef i en satinfinish. Denne kalles Sweet Chestnut, og jeg hadde det vanskelig å velge dette, alle nyanser var flotte!

Jeg har brukt denne leppestiften så mye, dette er den rette oransjekoralskyggen for meg, jeg har samlet inn slike nyanser som det ikke er i morgen. Jeg er så glad jeg fikk dette fra den enorme samlingen de hadde. Dette kommer i en tung metallisk emballasje og jeg liker det. Klistremerkene er farget, slik at du vet hvilken nyanse du leter etter i stashen din. Lekkestiften klikker låser og er veldig solid.

Lippestiften er en halvmattig skygge, og den har riktig pigmentering og tekstur. Det er ikke veldig buttery, men fortsatt går det jevnt. Lippestiften er en veldig behagelig matte å bære, til og med tørre lepper, etter å ha skrubbet leppene, kan det lett bære det. Det har ingen glans eller glans på det, men en myk matte finish til den, er full dekning. Pigmenterte lepper kan bære den i flere strøk. Fargen er en blanding av oransje og koraller, og det er ikke så tykt som de fleste matte leppestifter, jeg elsker det. De kaller det satinfinish, som er riktig.

Kommer til fuktighetsdreneringsfaktoren, de er ikke ekstremt fuktighetsgivende, de tørker heller ikke, så jeg er ikke sikker på hvorfor de kalte det så. (Clinique har sist lenge et misvisende navn). Jeg liker helt hele pakken, fargevalg og ferdig de kommer inn, vi alle har noe å velge mellom. De har en kamp gjort tjeneste der en gadget bestemmer grunnfarge og deretter tilsvarende , kan du velge nyanser av leppestifter samordnet med grunnskyggen. Jeg plukket dette selvfølgelig selvfølgelig.

Den varige kraften er ganske fin også. Det varte 4 timer med fulle måltider og saftige fersken også 😛 Dette etterlater en fin farge bak etter å ha spist, så leppene dine blir ikke naken uten å spise etter farge. Det reduserer til halvparten etter en stund, men fargen holder leppene ser ganske lange. Jeg la merke til ingen tørking på leppene mine.

Lett slitt:

Brukes i flere swipes:

Under sterkt lys:

Dupe fra Deborah Milano og også Chambor Coral Reef er nær, alt annet i form av tekstur.

Sammenlignet med Deborah Milano skygge.

IMBB-vurdering: 5/5 Jeg har ingenting å klage. Jeg elsker det!

Boots No7 Moisture Drench Lipstick (nr 10,12 og 30) Anmeldelse Støvler nr. 7 Fuktdrenke Shiny Conker Lipstick Review Støvler nr. 7 Beautiful Skin Hot Cloth Cleanser Støvler nr. 7 Oppladbart manikyrsett Støvler nr. 7 Mineral leppe 20 Søt plomme leppestift Støvler No7 Moisture Drench Lipstick 25 Highland Mist L'Oreal Color Riche Nutri Shine leppestift Skinnende Coral L'Oreal Paris Color Riche Nutri Shine leppestift: Skinnende abrikos

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: