Hei elsker

Hva skjer? Håper alt går rundt veldig bra. Etter å ha lest så mange anmeldelser, bestemte jeg meg for å prøve MUA Lip Lacquers, men nyanser jeg virkelig ønsket var ute av lager! Jeg hadde min bror få dem til meg, så jeg endte med skyggen "Dare", som viste seg å være en av de mest fantastiske farger jeg eier! 😀 MUA er utvilsomt min favoritt drogbutikk merkevare, og hvert produkt jeg får fra det gjør det til toppen av min skjønnhets hitliste!

Kommer ned til gjennomgang av denne ganske lille tingen!

Pris: Super rimelig på 3 pounds, 300 rupees ca

emballasje: Alle leppelakkene kommer i en ytre svart papiremballasje med gull som skrives over det. Røret er en gjennomsiktig flaske med fargen som viser gjennom og lokket i svart farge, igjen med gullskrift. Emballasjen i henhold til meg er flott, og gjør produktet ser veldig dyrt ut (som det definitivt ikke er). Også emballasjen er ganske robust ifølge meg.

Farge: Jeg elsker fargen på denne lippen. Det smigrer huden min som ingen virksomhet, det er bare VAKKER!! Det er en nydelig bærfarge og passer til nesten alle hudfarger. Jeg liker hvordan det kan sammenføyes med noe øyeutseende, og det ser aldri over toppen.

pigmentering: Må jeg fortsette å rave om pigmenteringen igjen? 😛 Lol. Jeg elsker fargebetalingen av nesten alle MUA-produkter som er tilgjengelige. Jeg vet ikke hvordan de ender opp med å lage produkter så sømløst og til slike rimelige priser. Det er sint pigmentert, og når du har det på leppene dine, går det ikke hvor som helst! De er superpigmenterte, og en sveipe er vanligvis alt du trenger. Fargen er også smussbeskyttet, uansett hva du gjør, det vil ikke overføre!

Tekstur: Teksturlakken er en blanding av både tørr og kremaktig, den blir kremaktig på leppen når du bruker den, men når den tørker ut, har den en tendens til å få leppene til å føle seg veldig tørre. Vel, det blir matt på leppen, og uttørking er en av egenskapene til matte lippier. Også med lakklakker må du være veldig forsiktig med påføring, fordi når de tørker, er de vanskelige å fikse, med mindre du vil fortsette og bruke sminkefjerneren.

Bor på strøm: Som jeg har nevnt tidligere, vasker det ikke ut uansett hva du spiser eller drikker. Det kommer bare til å være der så lenge du kommer hjem og vasker det grundig.

Noen få måter å holde tørking i sjakk med en Lip Lacquer:

 • Bruk en leppebalsam over leppelakk eller før påføring.
 • Sørg for å eksfolieres grundig.
 • Vent alltid et par minutter før du går videre med et andre lag. Bruk av et andre lag, mens den første ikke har tørket ut, kan ha en tendens til å gjøre leppene flettende og ikke attraktive.
 • For lippen ikke å budge, hold deg borte fra mat med store oljer.
 • Ikke bruk hvis du har lekkede lepper.

Pros av Makeup Academy Dare Luxe Velvet Lip Lacquer:

 • Vakker Berry Shade
 • Flott emballasje
 • Passer alle hudtoner
 • Smitte bevis
 • Rimelig
 • Crazy pigmentering
 • Kvalitet

Ulemper med Makeup Academy Dare Luxe Velvet Lip Lacquer:

 • Har en tendens til å tørke.
 • Er vanskelig å komme av, du må jobbe hardt med det.

Anbefaler jeg Makeup Academy Dare Luxe Velvet Lip Lacquer? Ja, det er en nYDELIG skygge, dere vil alle elske meg for å foreslå det til deg! Og til en pris som er så billig, er det ingenting å tape

Ville jeg tilbakekjøpe Makeup Academy Dare Luxe Velvet Lip Lacquer? Mest sannsynlig!

IMBB Rating: 4.5/5

Rimmel London Apocalips Lip Lacquer Big Bang Review Rimmel London Apocalips Lip Lacquer - Solistice Rimmel Varig Finish Leppestift - Starry Eyed My Rimmel London Apocalips og Lip Glosses Haul Rimmel London Varig Finish Leppestift - Royalty MUA Power Pout Farge Intense Tint & Balm Crazy in Love Review, fargeprøver MUA Power Pout Lip Tint i uerstattelig MUA leppestift - skygge 13 Kaya Skin Clinic - Aqua Fairness Luxe Treatment MUA Luxe Velvet Lip Lacquer - Funk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: