Tips og triks for å miste vekt

Av Monika

Meg: Hei fet, hva har du til? Hvordan vil du reagere på dette?

Du: Med hele rynken.

Først fortell meg, ønsker du denne typen figur ??

Nodding hoder .. Jeg vet. Vente!! Svar nå hva du gjør for å få riktig kroppsform og figur? Ditt svar: Ingenting eller en stor stillhet.

Kvinne er en delikat og vakker skapelse av Gud. De er beundret på alle måter, elsket i hver form mor kone, søster eller venn. De tar vare på alle, men glemmer at de trenger omsorg og oppmerksomhet også. I dag spiller kvinner med kroppen deres for å ha null størrelse kropp / figur. Men det er kvinner som er fornøyd med sine kurver.

Hvis du er en svingete kvinne, må du være glad, men du må kjempe hardt for å opprettholde de vakre kurver. Hvis du har litt ekstra enn tommer som kurver, må du ta vare på det for ikke å gjøre disse kurvene til fedme. Så, alt drama til side, fokus på noen tips og triks å gå ned i vekt.

Tips og triks for vekttap:

- Hvis det er mange spisestoffer fulle av kalorier, kast eller fjern dem fra overalt, enten i kjøleskapet eller lagret på kjøkkenet. Når du ikke trenger å spise så vil ingen kalorier bli oppnådd. - Forskning sier at hvis du spiser i fargede tallerkener eller boller som blå eller grønn, fyller den magen raskt i forhold til andre hvite eller stål. - Ha en liten diett av frukt eller salater før middagen eller lunsj. - Sett sunne snacks i vesken din mens du går ut som frukt, tørrmut eller glukose kjeks da de kontrollerer sult og gir øyeblikkelig energi. - Spis på forskjellige tidspunkter. Det betyr at vi normalt spiser tre ganger, men prøver å ha små måltider 4-5 ganger slik at du ikke spiser mye på en gang. Det vil hjelpe kroppen til å fordøye maten riktig. - Velg en hobby for trening enten innendørs eller utendørs. - Stress kroppen ved å gå, trene, sykle eller hoppe rundt med barn. - La meg mye det brenner også kalorier. Se morsomme show, babyens morsomme video eller tegneserie som Tom & Jerry. - Ikke sitte på ett sted i flere timer. Hvis det ikke er mulig å ta en tur på kontoret, så prøv dette. Dens løsning er vaskerom. Ja, vaskerom. Gjør noen trekk som vridning og bøyning. Berør føttene som bøyer på knærne, vil bidra til å styrke og lindre deg fra ryggsmerter, samt redusere ekstra fett. - Drikk vann med sitronsaft blandet i det eller agurkbitene. Det er som en godbit. - Krymp pust og kropp. Det betyr at du tar lang pust (ikke fyll det i magen), stopp i halsen for få sekunder du kan bære, så vel som ved å krympe magen inni. Så puster ut ved å gjøre magen avslappet ved å bringe i normal stilling. - Drikk lunkent vann en halv time rett før middag og lunsj. Det vil hjelpe deg å spise mindre og gjøre magen full. - Skriv ned hva du spiser fra morgen til natt. Det vil få deg til å innse hva du skal spise og hva som ikke skal og også gjøre deg bekymret. - Hvis du tar lunsj med deg på jobb, så prøv å gjøre det lite. Ikke misforstå meg .. ta opp god mat med alle næringsstoffer kroppen krever bare i små mengder eller en liten Tiffin-boks. - Ned størrelse tallerken din i forhold til familien din. Vi kan si barnestørrelse. - Begynn å ta grønnsagssupper og mye salat rett før middag og lunsj. - Pensle tennene etter å ha tatt middag / lunsj / frokost. Det er litt rart, men det vil dempe dine spisebehov. - Kutte ned på kalori drikker som rist, søtsaft og forskjellige viner.

Motiver deg selv med et mål:

- Legg på tynne klær som vil motivere og ringe til deg "Gurl, miste litt tommer for å ha på meg!" - Velg en kjole fra din fortid du er festet til eller en kjole du vil passe inn. Heng den i garderoben din eller hvor den er lett synlig for deg. Det vil skape en trang, men vekt og få ekstra inches stopper deg. - Legg små notater i vesken din for å få deg til å huske ditt vekttapslofte og daglige plan. - Fyll din mobil spilleliste med flotte melodier eller sanger du hørte i treningsstudioet. Det vil motivere deg til å forbrenne kalorier. - Sett opp treningsbakgrunn i rommet ditt, skrivebord og mobil som påminnelse og motivasjon.

Ending med få anførselstegn for motivasjon:

Håper denne artikkelen om vekttap vil hjelpe deg med å få de ønskede resultatene. Hold deg i form og vakker for å holde dine kjære sunne.

Bildekilde

Hvordan å miste vekt i 4 uker-diett diagram for vekttap 10 gyldne regler for vekttap 4 Yoga Asanas å miste vekt (opplæring) s Hvordan å miste vekt med PCOS 7 beste vekttap bøker Enkle vekttap hjemmeøvelser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: