Kiss My Face Exfoliating Face Wash Review

Produktbeskrivelse:

Rengjør og exfoliere huden med kraftige naturlige og organiske ingredienser. Klargjøre, rense og luminere huden med denne revitaliserende blandingen av naturlig grønn te og andre rene fornybare plantekilder. Forsiktig eksfolierer med naturlige fruktsyrer.

Egenskaper:

 • Biologisk nedbrytbart.
 • Glutenfrie ingredienser.
 • Uten parabener
 • Ftalatfri.
 • SLS gratis.
 • Vegan vennlig.
 • Ingen dyreforsøk.
 • Ingen kunstige dufter.

Pris:

$ 15 for 4 oz.

ingredienser:

Aloe Barbadensis (Aloe Vera Leaf Extract), Decyl Glucoside, Camelia Sinensis (Green Tea Extract / Extrait de verde), Pyrus Malus (Apple Fruit Extract / Extrait de Fruit de Pomme), Saccharum Officinarum (Sukkerrør ekstrakt / Extrait de canne sucre), Xanthan Gum, Citrus Aurantium Dulcis (Orange olje / Huile d'orange) *, Citrus Aurantifolia (Limeolje / Huile de tilleul), Citrus Medica Limonum (Citronolje / Huile de lemon) , Citrus Grandis (Grapefruktolje / Huile de pamplemousse) Lavandula Angustifolia (Lavendelblomst Extract / Extrait de fleur de lavande) *, Rosmarinus Officinalis (Rosemary Leaf Extract / Extrait de Feuille de Rosemary) *, Salvia Officinalis (Sage Leaf Extract / Extrait de *, Trifolium Pratense (Red Clover Extract / Extrait de trifle rouge) *, Hydrastis Canadensis (Golden Seal Root Extract / Extrait de racine de sceau d'or) *, Juniperis Communis (Juniper Fruit Extract / Extrait de Fruit Genievre) *, Melissa Officinalis (Sitron Balm Leaf Extr Act / Extrait de citronelle) *, Citrus Tangerina (Mandarinolje / Huile de Mandarin), Citrus Nobilis (Clementinolje / Huile de clementine), Cymbopogon Schoeanthus (Citrongresskstrakt / Extrait de Citrongrass). * Organisk.

Min erfaring med Kiss My Face Exfoliating Face Wash:

"Kiss My Face" var et ukjent merke til meg for noen uker siden. Jeg lærte om dette merket bare om en måned siden fra en matblogg. Forfatteren av bloggen, som er en person som lever en organisk livsstil, har uttalt hvor godt dette merkets oliven såpe var. Etter å ha lest det, ønsket jeg å prøve sine produkter.

De har en rekke produkter kalt "Potent og Pure Natural Face Care", som er beskrevet som under på deres hjemmeside.

: Creme de la creme av creme. Disse elegant formulerte produktene er gullstandarden for naturlig ansiktspleie. Behandle din hudfarge til skjønnhetsfordelene ved naturlige ingredienser. Fra beroligende følsom hud, til fuktighetsgivende tørr hud, for å forynge aldrende hud, er det en naturlig løsning for deg. "

Da jeg bestilte Start Up Exfoliating Face Wash, ventet jeg at det skulle være en såpeskrubbe. Da jeg mottok produktet, ble jeg overrasket over å se at det bare var en klar gelrenser uten grusete partikler som en tradisjonell skrubbe. Senere lærte jeg at det bruker fruktsyre for å forsiktig skille huden.

Den kommer i en tubeemballasje med en flip åpenhette. Alt jeg trenger er et ert-størrelse for engangsbruk. Man bør være forsiktig når man klemmer ut produktet etter hvert som mer produkt kan komme ut av røret om gangen.

I det øyeblikket jeg åpner røret, trekker sterk lemonsluft nesen min. Det skyldes tilstedeværelsen av alle oljer i produktet; Ønsker duften var på den mildere siden.

Denne rengjøringen produserer et melket skum. Så det tar det ekstra par sprut av vann for å vaske det av uten den glatte følelsen. Det forventes, da dette er et mildt rengjøringsmiddel. Etter vask gjør huden min ren og frisk. Også, det tørker ikke ut huden min. Huden min føles veldig behagelig etter å ha brukt den. Jeg trenger ikke å skynde å bruke en fuktighetskrem.

Om huden min har jeg normal til kombinasjonshud. Jeg er tilbøyelig til å få whiteheads på nesen min og jeg prøver alltid hardt å holde dem i sjakk. Også, jeg hadde en tørr lapp rundt hjørnet av nesen min. Jeg har brukt denne rengjøringen to ganger daglig de siste par ukene og kunne se en synlig forskjell i huden min. Jeg observerte at både whiteheads og tørr lapp rundt nesen min har redusert siden jeg har begynt å bruke denne ansiktsvaskingen. Min hud ser mye klarere og lysere ut.

Det har ikke ødelagt meg. Jeg har ikke en akne-utsatt hud, så jeg kan ikke kommentere dens effekt på akne. Selv om jeg liker måten det renser ansiktet mitt, fjerner det ikke øyesminke effektivt. Jeg vil foreslå å fjerne øye sminke først og deretter bruke denne rengjøringsmiddel for resten av ansiktet.

Pros av Kiss My Face Exfoliating Face Wash:

 • Formulert med mange organiske ingredienser og uten mange skadelige kjemikalier.
 • Gjør huden klar og myk.
 • Ikke gjør huden tørr.
 • Hjelper med å redusere tørre flekker på huden.
 • Det gjør mildt exfoliate huden

Cons av Kiss My Face Exfoliating Face Wash:

 • Den sterke lemony duften kan plage hvis du er følsom for sterke dufter.
 • Tilstedeværelse av mange duftoljer kan irritere følsom hud, jeg har ikke noe problem.
 • Fjerner ikke sminke effektivt.

Endelig tanke:

Dette er helt nytt merke for meg, og denne rengjøringen har jobbet veldig bra så langt. Hvis du ikke har problemer med rensingen din, luktes sterk, vil jeg anbefale dette til deg. Jeg er ivrig etter å prøve ut deres Under Age Moisturizer og se hvordan det fungerer. Håper denne anmeldelsen var nyttig :))

Victoria's Secret Shiny Kiss Smaksatt Glans - Taffy Go Lucky Maybelline Baby Lips Coral Flush, Cherry Kiss Victoria's Secret Aqua Kiss Fragrance Mist Essens Glossy Lip Balm i Cherry Kiss Elle 18 Color Pops Candy Kiss Fordeler med å dampe ansiktet ditt Hjemmelaget Papaya Face Pack for glødende hud Garnier Pure Exfoliating Face Wash Himalaya Gentle Daily Exfoliating Face Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Mar 29 2020