Ola Bonita Chica,

Jeg vet ikke hva som skjer med The Body Shops markedsteam, men med alt salget de har hatt, er jeg halv redd for at de prøver å selge alt i butikken, slik at de kan lukke ut. Som en "alt må gå' situasjon! Heldigvis er det selvsagt ikke sant, og ærlig sannhet er at de bare er fantastiske når de har salg (og selv når de ikke gjør det). Så her er en dupe av et Lancôme-produkt for deg, og jeg har også anmeldt en annen nyanse (05 Lychee) tidligere!

Nå må du få deg i butikken før du kjøper noen av disse leppeblankene fordi dette er en av de produktene hvor det de viser på nettstedet, er ikke helt hva du skal motta, hvis du handler online. Faktisk vil det ikke være noe som det du ser online! Så sørg for at du setter i butikken før du kjøper! Plus, de er faktisk bare på salg i butikker, så hvorfor kjøpe online når du kan spare noen gode penger, nei? Disse leppeleggene kommer i klare, komprimerbare plastemballasje med en vri på hetten. Påføringen av disse gjøres veldig enkelt med den skrå applikatoren som gir en jevn mengde produkt til leppene dine. Fargen i røret er faktisk veldig sant til hva fersken kjøtt ser ut, spesielt når det er en super myk og moden fersken.

Pris:

INR 695 for 12 ml produkt og det på et 70% rabatt salg for øyeblikket i alle The Body Shop butikker i India.

Min erfaring med The Body Shop # 25 Vineyard Peach Smaksatt Lip Gloss:

Jeg hadde i utgangspunktet raved ganske mye om den andre skyggen (05 Lychee) som jeg tidligere hadde vurdert på IMBB fra samme linje, men min kjærlighet til denne skyggen er ikke helt den samme. Som vanlig vet du at jeg er på forhånd på alle mine vurderinger og gir deg all viktig informasjon på forhånd. Så her er hvordan det er. Med en 70% rabatt, elsker jeg denne leppeblanken. Prisen gjør meg glad. Problemet er at hver leppe glans i denne linjen er forskjellig, noe som er en veldig merkelig egenskap for dem å ha. Hvor Lychee var en tykk konsistens, er Peach faktisk ekstremt rennende som du sikkert kan legge merke til i bildene. Det er ekstremt liquidy og løp overalt, faktisk selv i leppestifter kan du få det ut at det nesten bare dripper av leppene mine, og jeg ser ut som en utskriftskamp for Katrina mango-drikk. Selvfølgelig vil jeg leppe glans på leppene mine og ikke drible over hele haken min, noe som gjør at jeg ser ut som om jeg kanskje savner noen få kromosomer, så denne funksjonen i denne leppeblanken er en stor ikke-nei for meg. Kroppshandelen har en hel rekke av disse fruktige, søte og lommevennlige smakslippene, og jeg prøvde å fargelegge andre farger fra denne linjen, og hver nyanse er veldig uforutsigbar, noe som er utrolig rart!

Det jeg liker er at disse er transparente på applikasjon, og de er ikke så mye fargen som du ser i røret. Dette gjør det til et allsidig produkt som du kan bruke av seg selv, eller du kan lagre dem med din favoritt leppestift som gjør det skinnere og smake bedre også! Vitamin E, vitamin B5 og fellesskapets rettferdige handel med organisk virgin kokosnøttolje gjør bare gode ting for leppene dine. Mine lepper føles alltid så myke som jeg går gjennom dagen etter at jeg har brukt dette. Jeg må være veldig sparsom med søknaden min på grunn av sin rennende natur. Denne ferskenfargede lipglossen er en oransje nyanse i røret, med et snev av en lett skitten brun kastet i komplimentert med mange forskjellige typer veldig fin glitter. Men husk, det er fargen i røret, og det er ikke det du får på leppene dine. De er veldig glitrende og gjennomsiktige på leppene, så jeg antar at folk med pigmenterte lepper kanskje ikke foretrekker disse, men hvis du trenger litt glans, er dette så bra som det blir. Smaken eller skal jeg si lukt av dette er deilig skjønt!

Jeg må kommentere en meget imponerende evne til denne leppelysen, som er dens evne til å fukte leppene dine. Mine lepper er alltid ekstremt tørre og de begynner å utvikle disse flakene etter at jeg har applikert leppeplaster og leppestifter, men dette produktet gir meg ingen slike situasjoner noensinne! Det er ganske veldig hydratiserende for leppene mine og til og med blir kvitt disse flakene på mine tørre lepper i stedet for å få dem til å virke. Jeg liker også en glans og glans denne farge gir, så lenge det bare er på leppene mine og ikke drypper ned på klærne mine. Den fortsatte kraften til dette er også bra, men lepplans er leppeglans, og du må søke igjen når du har spist. Dette er veldig forskjellig fra Lychee som jeg sovnet med på og det kom ikke av selv neste morgen. En bonus er alltid utløpsdatoen som er skrevet ut på dette produktet, jeg elsker når bedrifter gjør dette og gjør livet mitt enkelt så jeg vet akkurat når jeg trenger å kaste ut dette og vanligvis bruker jeg det produktet mye mer når det er nærmere utløpet .

Denne lipglansen føles ikke tung eller klebrig i det hele tatt under bruk, og den skrå applikatoren gjør det enkelt å bruke med jevn levering. Igjen, det eneste problemet er at disse tingene bare drypper rett ut av røret. Men på ingen tid følte jeg at jeg måtte ønske å riste røret før søknad eller noe lignende. Dette produktet er en strålende dupe for Lancôme Juicy Tubes (selvfølgelig har de samme morselskap), men med håret ditt i vinden, får fersken din håret til å stikke mer til leppene dine enn de saftige rørene noensinne gjør. Kroppshandelen er billigere, og 70% rabatt går fortsatt sterk, det er det som fikk meg til å kjøpe fra denne linjen igjen.

Pros av Kroppsbutikken # 25 Vineyard Peach Smaksatt Lip Gloss:

  • Ikke-klebrig
  • Billig
  • Lett
  • Fuktighets
  • Gjennomsiktig

Cons of The Body Shop # 25 Vineyard Peach Smaksatt Lip Gloss:

  • Det er ekstremt rennende

Ville jeg tilbakekjøpe eller anbefale The Body Shop # 25 Vineyard Peach Smaksatt Lip Gloss? Jeg tror ikke jeg vil tilbakekjøpe denne fargen, og jeg anbefaler det ikke hvis den ikke er til salgs! Men vær så snill å prøve ut andre farger i denne linjen og gi meg beskjed om hva du synes.

IMBB Rating: 3.5/5

The Body Shop 05 Lychee Smaksom Lip Gloss Review Body Shop Plum Lip Gloss Review Lotus Herbals Seduction Botanisk Tinted Lip Gloss - Lychee Squash Kroppshandelen Lip Balm Stick - Pink Berry Kroppsbutikken Strawberry Lip Balm Kroppsbutikken Delipscious Tinted Lip Balm Body Shop Lip Care - Satsuma Shimmer Født Lippy Lip Balm + Kakaosmør Lip Care Stick Kroppshandelen Født Lippy Raspberry Lip Balm Kroppshandelen Lip Roll på Coconut L'oréal Paris Glam Shine Balmy Gloss - Lychee Lust Lakme Aquashine Lipcolor Lychee & Guava

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: