Hei alle sammen,

Håper dere alle gjør det bra! Sommervarmen dreper meg og jeg er for tiden på glukose- og ORS-væsker. Jeg forteller deg, hold deg tilstrekkelig hydrert for å holde sommeren avslapping, men hvis det er noe som er like viktig som å holde deg hydrert i dette varme været, beskytter det huden din ved å bruke solkrem med god SPF. Jeg hadde tidligere nevnt om å plukke opp to solkrem i SK-II-tråden, her er den med SPF 50.

Produktbeskrivelse:

Denne lysende UV-beskyttelsen er drevet med SPF 50 / PA +++ for å beskytte huden mot UVA- og UVB-stråler. Beriket med hudbleking og fuktighetsgivende midler, SK-II Whitening Source Derm Definition forhindrer også flekker forårsaket av UV-stråler. Din hud er sterkt fuktig og beskyttet mot frie radikaler og andre miljøbelastninger.

ingredienser:

Pris: Rs. 4902 for 30 g.

Jeg tar på SK-II Whitening Source Derm-definisjon UV Lotion SPF 50:

Denne hvit, middels tykk konsistens solkrem kommer i en 30 g rør. Lotionen er ikke av rennende konsistens, den sprer seg godt på huden uten mye anstrengelse. Det er ingen merkbar duft. Jeg vil si at mengden ikke rettferdiggjør prisen i det hele tatt. Det ville bare vare meg i 1-1- / 2 måneder. Solkremet er av en kremaktig tekstur som går jevnt på huden. Det sitter ikke på toppen av huden og blir absorbert uten mye innsats. Det er en ikke-fettete lotion som ikke føles tung på huden. Spesielt om sommeren har solkrem en tendens til å føle seg tungt på huden, men dette gjør det ikke. Faktisk gir den en glatt base slik at sminke glir jevnt på toppen. Jeg føler ikke behovet for å i tillegg fukte huden min når jeg har på seg dette. Så, der du går, du kan hoppe over fuktighetskrem.

Mange ganger har vi en tendens til å hoppe over solkrem på grunn av to grunner - det faktum at det kan se forferdelig hvitt på huden og føle seg tungt på samme tid. Men ikke denne ved SK II. Det beste med denne solkremet er at det beskytter huden mot sterke solstråler effektivt, og du vil ikke få tanned lett. Brukstid er også ganske lang, jeg kan være ute i solen for å si 3 + timer uten å frykte effekten av sterke solstråler.

Tydeligvis vil jeg også fortelle deg om det bryter ut oljeaktig / akne-utsatt hud eller ikke, så hør det ut, nei det gjør det ikke! og jeg er så glad! Jeg har et stort gripe med solkrem som de forårsaker akneutbrudd, men dette ved SK II gjør det ikke.

Ikke bli trukket inn i "bleking" krav fordi det ikke endrer eller endrer hudfarge på noen måte. Denne solkremet beskytter mot aldersflater og forhindrer soling, og det er ganske mye oppsummering av bleking og lysende krav.

For indiske somre, vil jeg si at det er en veldig god solkrem med fuktighetsgivende egenskaper, men da er det vanskelig å ignorere prislappen. For en fullstendig Rs. 4902, du får bare 30 g av produktet som vil vare deg bare gjennom sommermånedene og ikke mer.

Alt i alt, en god solkrem som oppfyller noen krav, men faller kort på visse andre.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Fordeler med SK-II Whitening Source Derm-definisjon UV Lotion SPF 50:

  • En effektiv solkrem som gir god beskyttelse mot sterke solstråler.
  • Bra for indiske somre.
  • Føler ikke fettete på huden.
  • Føler lett på huden.
  • Fuktighetsgivende egenskaper.
  • Ikke bryter ut akne-utsatt hud.
  • Ikke etterlater en hvitaktig kastet bak.

Ulemper med SK-II Whitening Source Derm-definisjon UV Lotion SPF 50:

  • Prisen, duh!
  • Mengden er for mindre.
  • Se parabener i ingredienslisten!

IMBB Rating:

3.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe SK-II Whitening Source Derm-definisjon UV Lotion SPF 50?

Hmm, det er en ganske god solkrem, men ....

SK-II ansiktsbehandlingsmaske SK-II Ansiktsbehandling Essens SK II Mega Haul !!! SK-II Ansiktsbehandling Gentle Cleanser SK-II Ansiktsbehandling UV-beskyttelse Lotion SPF 25 PA ++ SK-II Cellumination Essence EX SK-II skilt øye maske SK-II Ansiktsbehandling Essens - Øye SK-II Stempower Eye Cream Hjemmelaget ansiktspakke for hudbleking Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & Brightening Gel Creme Vichy Normaderm Nuit Chrono-Active Anti-Imperfection Care Cream Vichy Normaderm 3 i 1 Cleanser Scrub Mask Lakme Sun Expert Fairness + UV Lotion med SPF 30 Nivea Whitening Cell Repair og UV Protect Body Lotion Biotique Bio Color Fukt Glow Makeup med SPF 50 Clinique Sun SPF 50 Face Cream VLCC Hydrophobic Sun Block Lotion SPF 50 Avene Eau Thermale Meget høy beskyttelse Emulsion SPF 50+ Lakme 9 til 5 Hydrating Super Sunscreen SPF 50

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: