Hudtype: Normal til tørr

Hei damer!

I dag skal jeg dele mine synspunkter om Dettol Gold Classic Clean Body Wash. La oss komme inn i anmeldelsen.

Pris: INR 185 for 250 ml Produktbeskrivelse: Dettol Gold er Dettols gullstandard for kimbeskyttelse. Sammenlignet med andre anti-bakterielle kroppsvasker, gir den revolusjonerende formelen deg dobbelt beskyttelse. Det er den største innovasjonen fra Dettol med et helt utvalg av produkter for å gi deg vårt beste beskyttelse. Den nye Dettol Gold Body Wash er spesielt formulert for Superior Germ Protection. Den forfriskende duften gjør at du føler deg ren og frisk etter et bad.

Min erfaring med Dettol Gold Classic Clean Body Wash:

Som alle andre Dettol kroppsvasker kommer denne også i en lang klar plastflaske med en gyllen flip cap. Kroppsvasken er gylden i fargen med små gyllene partikler i den. Det er en veldig enkel, men reisevennlig emballasje. Det har også detaljert informasjon om produktet. Jeg tror produktet er rimelig priset for mengden du får.

Denne kroppsvasken bærer en vakker og frisk duft som føles forfriskende og god. Det minner meg om noe treaktig duft. Det er ikke som deres vanlige Dettol duft; dette er ganske hyggelig og alle vil like det. Det er akkurat som deres håndvask duft. Men dessverre holder duften ikke på kroppen. Det fades bort innen en time.

Kroppsvasken har en jevn gelignende konsistens som glir lett på huden. Det er noe på den løpende siden. Så, jeg må håndtere det nøye ellers blir det for mye produkt som kommer ut. Jeg trenger bare en mynt størrelse mengde å skumme det godt. Interessant, det har noen glitrende partikler i det, som ser skinnende ut, men jeg kunne ikke forstå fordelene med disse glitrene. Derfor blander de seg jevnt på huden og gjør ikke huden gnisten.

Denne kroppen vasker ørene perfekt på kroppen, og jeg kan nyte et skumbad med det. Det føles så mildt og mykt på huden og det er ganske enkelt å skyll også. Som vi alle vet, renser Dettol urenheter. Det renser huden min dypt og fjerner smuss og svetter perfekt. Det kan perfekt fjerne daglige urenheter fra huden og også beskytte huden mot bakterier.

Min hud føles frisk og klar etter bruk av dette. Det tørker ut huden min litt, kanskje det er på grunn av den tørre vinterhuden. Det gir en knirkende ren effekt. Den er perfekt for daglig bruk, da det gjør huden myk og klar. Det er en vanlig kroppsvask. Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten, og dette er bra nok for alle hudtyper.

Det har aldri irritert huden min og friskheten varer lenge også. Samlet sett er det en god kroppsvask for daglig bruk. Det renser huden dypt og forlater huden myk og glatt. Det fungerer bra for prisen du betaler. Det kan ikke være ekstraordinært, men det er en god en.

Fordeler med Dettol Gold Classic Clean Body Wash:

• Klar, reisevennlig emballasje. • Rimelig og lett tilgjengelig. • Frisk behagelig duft. • Geltekstur glir jevnt. • Leter perfekt og lett å skylle. • Rengjør huden og gir friskhet. • Fjerner urenheter dypt. • Gjør huden knirkende rent. • Små skrubbepartikler sprer huden godt.

Ulemper med Dettol Gold Classic Clean Body Wash:

• Lukten varer ikke lenge. • Hud føles litt tørr etter vask. • Shimmers tilbyr ikke noen fordeler.

IMBB Rating: 3/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Dettol Gold Classic Clean Body Wash? Ja til begge deler.

Dettol Gold Daily Clean Body Wash Dettol Fresh pH Balansert Body Wash Dettol Cool pH Balansert Body Wash Dettol Natural Nourishing Body Wash Rengjør og fjern Exfoliating Daily Wash Garnier Clean Invigorating Daily Scrub med peppermynte og Jojoba perler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: