Påstander :

Skjul mørke sirkler og blemishes med vår kremete formel som tørker matte og forblir satt. Fordi det er en blyant, er det enkelt å bruke med presisjon. En concealer i blyant form er lik presis søknad, og mindre rotete-ingen børste, ingen dipping fingeren i en pott, eller klemme en dukke på en svamp. Punkt på små blemmer, eller nyanse i store problemområder (som rødhet rundt nesen og haken). Den kremformede blandingen smelter lett og tørker deretter ned til en flekkfri matt finish.

Pris: USD 20 / Rs 1200 ca.

Tilgjengelig i 8 nyanser

Ingredienser:

Min erfaring :

Jeg tok lang tid å begynne å bruke denne concealer blyanten. Jeg er ikke så behagelig å bruke concealer blyanter. Jeg føler meg alltid mer behagelig å bruke concealer, enten med en pensel eller fingertips. Jeg begynte å bruke denne concealer før jeg dro til turen og har brukt den på og av. Ærlig, jeg endte opp med å likte det ... .barring av emballasjen.

  • Konsistensen av concealer er ganske kremaktig, så det er ikke å dra eller rive i huden, noe som var min største bekymring ved hjelp av blyantens concealer. Dette fortsetter som en drøm, blander sømløst og setter i perfekt.
  • Det er suuuuper pigmentert og gir den mest ugjennomsiktige dekning. Jeg mener det dekker mørkt under øye sirkler som ingen annen concealer jeg har brukt så langt.
  • Den setter til en matt finish. Og når du setter det med pulver ser det ganske naturlig ut.
  • Oppholdsstyrken er utrolig. Jeg har knapt sett det krøller eller fading i lang 10-11 timers slitasje også.
  • Jeg bruker det mest til å skjule blemishes, men jeg har også brukt den som en under-øye concealer. Jeg synes det er litt tøft tungt for dagtidsklær, men når du vil ha den feilfri utseendet på kvelden, er dette det jeg liker å bruke mest. Jeg elsker også å bruke den på hjørnene av munnen og haken. Jeg elsker hvor sømløst det går og blander seg i huden min.
  • Den eneste ulempen er at du må skarpe den med fettespisseren og mye produkt blir bortkastet.

Annet enn det, kom denne concealer virkelig som en overraskelsespakke til meg. Kremet og oppholdskraften er bare prisverdig. Jeg glider alltid den i posen min for å til tider tilpasse det lille merket eller å friske opp kantene på leppestiftet. Hvis du har virkelig mørke sirkler å skjule, def, gi dette et skudd. Det er jævla pigmentert og ville gjemme nesten alt. 🙂

Swatch:

Urban Decay Sheer Revolution Lipsticks Urban Decay Rapture Sheer Revolution Leppestift Urban Decay F-Bomb Sheer Revolution Leppestift Urban Decay Liar Sheer Revolution Leppestift Urban Decay Streak Sheer Revolution Leppestift Urban Decay Naked Skin Vektløs Komplett Deknings Concealer Body Shop Concealer Pencil Shade 04 Anmeldelse ELF Studio Concealer blyant og pensel gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: