Jeg hadde øye på disse ELF skjønnhetene en stund nå, men våget aldri å kjøpe dem fordi jeg ikke ville at de skulle ende opp i søppel. Det er flere malekasser av andre merker også, men de er for dyre eller får dårlige anmeldelser. Men jeg kjøpte denne siden det var tilgjengelig i skyggen jeg ønsket. Fortsett å lese for å vite mer om det.

Produktbeskrivelse: Denne glatte gelformelen glir perfekt. Bruk den som en langvarig øyenskygge eller eyeliner! Beriket med vitamin E for å nærme og hydrere det delikate øyeområdet.

Hvordan å bruke: Dyp en pensel inn i potten og legg den langs lash linjen for rik eyeliner farge. Bruk en pensel eller fingeren, og bruk på øyelokk og pust ut for levende øyeskyggefarge.

Pris: $3

Min erfaring med Elf Brownie poeng Smudge Pot:

Jeg finner malingspotter veldig allsidig. De kan brukes på ulike innovative måter avhengig av forbrukeren. De kan brukes som en individuell øyenskygge eller øyenskygge base eller som en øyefôr eller øyenblusser eller ansiktslyskaster (avhengig av skyggen). Dette produktet, på samme måte, kan brukes på flere måter, og bare for $ 3, får man å sette ett produkt til flere bruksområder.

emballasje: Som navnet antyder, kommer produktet i en gryte eller en gjennomsiktig plastkanne med en hvit, ugjennomsiktig vriddeksel. Potens vegger er veldig tykke; dermed inneholder meget mindre volum av potten faktisk produktet.

Tekstur: Det er veldig kremaktig, men ikke så kremaktig som Maybelline Color Tattoos. Likevel er det en god konkurrent og kan enkelt erstatte den tidligere. Siden det er så kremaktig, er det lett å påføre lokkene, men hvis man ønsker et smokey utseende eller et mer blandet utseende, må man jobbe fort siden det avgjøres innen et par sekunder og springer ikke etter det.

Farge: Veldig pen brun nyanse med gull-champagne undertoner.

pigmentering: Meget god pigmentering. Selv bare en virvel inne i potten gir enorm pigmentering. To swipes er nok til å få en intens øye utseende. Det kan være veldig kremaktig, men det virker i favør, siden det ikke krøller, og når det påføres det som en øyefôr, smelter det ikke lett heller.

Brukstid: Det varer hele dagen eller rettere 9 til 5 arbeidstimer. Det er en av de produktene som ikke krever en primer for å øke slitagetiden eller for å intensivere utseendet.

Konklusjon: Dette er et veldig godt produkt for pengene betalt. Det er ni nyanser å velge mellom, og er gode konkurrenter for andre malingpotter tilgjengelig i markedet.

Swatch:

Pros av Elf Brownie Poeng Smudge Pot:

• Robust, reisevennlig emballasje. • Vakker farge som ser bra ut på hver hudtone. • Kan brukes både til tradisjonell eller uteklart. • Meget god pigmentering. • Ikke krølle eller spre seg. • Sprøytetett og vanntett. • Kan brukes på flere måter. • Lommevennlig. • Lett tilgjengelig online og i butikker. • Absolutt verdt pengene.

Ulemper med Elf Brownie poeng Smudge Pot:

• Mengden er veldig mindre. • Emballasje kunne ha vært litt classier.

Ville jeg tilbakekjøp Elf Brownie Points Smudge Pot? Ja, så snart jeg er ferdig, vil jeg kjøpe den igjen. Og vil gjerne kjøpe andre nyanser også. Det er et meget allsidig produkt og en må-ha i hver forfengelighet. Jeg anbefaler det til alle leserne.

IMBB Rating: 4.5/5

ELF Smudge Pot Cruisin Chic E.l.f Essential er ikke den søte smudge potten Stila Smudge Pot Bronze Stila Smudge Stick Vanntett Eyeliner - Stingray Colorbar Pout i en Pot Lipcolor - 006 Rose Petal MAC Groundwork Paint Pot Lakme 9 til 5 Lip Color - Brownie Point Kroppsbutikken Brownie & Clyde Color Crush Eyeshadow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 13 2020