Hei gals!

Håper dere alle er i rosa av helsen din! I dag er jeg her for å dele en annen overraskelsesgave fra min hubby som er langt hans perfekte valg, som etter min mening. 😛 Jeg mener jeg liker hans overraskelsesspill, men denne gangen hadde jeg et ekte smil på ansiktet mitt da jeg åpnet den. Ja, det er en skinnende sølv svart eyeliner fra Tarte. Jeg er ikke en pro i øyesminke, men jeg trener for å få fullkommenhet (det er slik du lærer og utforsker ny 'du', takket være IMBB!). Jeg elsker å bruke øye liners som de er trygt spill for elever som meg. Og denne Tarte SmolderEYES Amazonian Clay Waterproof Liner er bare perfekt. La oss lese videre for å vite mer om denne vanntette liner!

Produktbeskrivelse:

Hva det er: En vanntett liner drevet av Amazonian leire for myke eller smolende øyne.

Hva det gjør: Med denne allsidige liner kan du gå fra enkel til sultrig på et øyeblikk. Lag et skarpt linerutseende ved å glide langs øvre og nedre lash-linjen eller bruk den innebygde smudgeren til å myke. For et sultry, røykfylt øye, bruk liner som en skygge ved å bruke en tykkere linje langs øvre visker og blande seg mot krøllen. Amazonian leire i formelen virker for å nærme lokk, redusere overflateolje, og forbedre total tekstur for enkel påføring og bedre slitasje.

Pris: $ 22 for 0,056 oz (1,6 g), pris ekskluderer frakt og skatt

Min erfaring med Tarte SmolderEYES Amazonian Clay Vanntett Liner i Sølv Svart:

Foringen kommer i to blyantemballasje med smudger i den ene enden og vanntett liner i den andre enden, tett lukket innvendig sikkerhetsdeksel. Det inkluderer en skarpser som er pluss punkt. Bortsett fra dette er det brukervennlig og reisevennlig.

Kommer til skyggen, fikk jeg Silver Black, og som navnet antyder, er det en svart vanntett liner med sølvskimmere. Jeg liker hvordan disse shimmers komplimenterer den svarte linjen uten å være overbord. Jeg bruker den til å markere det indre hjørnet av øynene og ved spesielle anledninger. Det svikter aldri å stjele komplimenter fra folk rundt.

Jeg føler sterkt at sølvskimmere er USP på denne liner siden skyggen selv ikke er veldig intens svart. Selv jeg la merke til at det gjør øynene mine større når de bærer det nærmere vannlinjen og lash-linjen som gjør det til en nødvendighet for fester og andre anledninger! Jeg har aldri følt behov for å bruke smudgerenden siden lineren selv gir tykke, fremtredende og definerte linjer, og jeg er mer komfortabel med fingertipsene mine. Jeg følte imidlertid at smudgeren er myk og delikat for våre følsomme øyne.

Snakker om tekstur, det er super mykt og glir lett på øynene mine. Selv om det er en blyantforing, gir det intenst pigmentering med bare et forsiktig strekk uten å rive eller trekke. Foringen blir satt godt 7 + timer eller enda lenger, noen ganger. Jeg savner jet black flytende liner effekten, men denne blyant gjør jobben sin med fullkommenhet, må jeg si!

Det gir intenst svart pigmentering med sølvskimmere som kan fungere som høylytting bortsett fra å gi effekten av brede åpne øyne det også uten smussing. Jeg har oljede øyelokk og fremdeles liner aldri flekker eller overfører hvor som helst i ansiktet mitt. Jeg frykter vanligvis å ha den på vannlinjen min siden den har skummer, men jeg antar at det vil være helt trygt siden det aldri førte til irritasjon i øynene mine, selv etter at jeg hadde det i nærheten av vannlinjen og lashlinjen.

Dessuten har det aldri gitt meg røde øyne eller brennende øyne selv etter at jeg hadde tatt det over natten flere ganger, selv om jeg la merke til rester av liner under og rundt øyeområdet. Jeg er ganske imponert over det faktum at det lett kan fjernes med olje og bomull mens du er forsiktig mot øynene våre. Jeg er sikker på at hver jente ville elske å prøve det for spesielle arrangementer eller øyeblikk, uansett alder og årstid rundt.

Selv jeg hopper personlig over skinnende produkter, men denne liner er et annet unntak som mine tidligere skinnende sminkeprodukter. Jeg vil absolutt anbefale denne buttery, vanntette liner til alle. Faktisk vil jeg gjerne hoppe på mer vanntette liners som disse i enhver mulig nyanse.

Swatch:

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Fordeler av Tarte SmolderEYES Amazonian Clay Vanntett Liner i Sølv Svart:

• En lett, myk, svart, vanntett liner med silverskygger. • Det er formulert uten parabener, ftalater, mineraloljer, SLS og syntetisk duft. • Shimmers er ganske slitesterk og subtil. • Gjør øynene større og sterkere. • Foringen er ekstremt myk og mild på våre ømme øyne og gir ingen rødhet eller slike problemer. • Går jevnt uten å rive eller trekke. • Linjene smusser ikke i det hele tatt og forblir satt godt 7 + timer eller enda lenger. • Selv om skyggen ikke er svartest svart, gir den intense, svarte øyne med et mildt slag. • Beauties fra alle aldersgrupper og hudtoner kan bære den. • Ganske brukervennlig og reisevennlig emballasje.

Ulemper ved Tarte SmolderEYES Amazonian Clay Vanntett Liner i Sølv Svart:

• Det trenger sliping etter hver bruk. • Det er kostbart.

IMBB Rating: 4.5/5

Konklusjon: Vel, jeg foretrekker vanligvis inntrekkbare blyanter, men jeg kan sikkert leve med skjerpbare blyanter også så lenge produktene er sunne og trygge for øynene mine. I tillegg kan jeg gjøre all mulig bruk av denne skyggen i mitt liv.Likevel vil jeg tenke før skjelling ut 22 dollar for en liner spesielt når jeg har prøvd Eyeko og andre liners i markedet som er billigere. Typisk desi kone, jeg vet det!

L'Oreal Voluminous Smoldering Eyeliner i svart Tarte Natural Beauty Amazonian Clay 12-timers rødme Tarte Smooth Operator Amazonas Clay Finishing Powder Tarte Amazonian Butter Lipstick i vannmelon Colorbar Precision Waterproof Eyeliner Rimmel Scandal Eyes Vanntett Kohl Kajal Eyeliner i Black Noir Bourjois Contour Clubbing Black Party Vanntett Liner Sølv Svart Smokey Eyes & Hot Pink Lips Makeup Photo Tutorial Silver Black Classic Nail Art Tutorial Body Shop 4-Step Smoky Eyes Palette - Sølv Svart

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 04 2020