Av Somya K

Hei alle sammen! Jeg er her med min første gjennomgang og jeg vurderer Hard Candy Raining Men Top Ten Trendsetter Eyeshadow Palette!

Produktbeskrivelse: Hard Candy Top Ten Trendsetter Palette Eyeshadow er en øyenskygge samling av mote-fremover farger i en elegant, stoffspeil kompakt. Samlingen har et ekstraordinært utvalg av nyanser, med matt, glimmer, glitter og metalliske overflater.

Vi elsker våre dyrevenner. Vi tester ikke våre produkter på dem.

Shades: Tilgjengelig i 5 nyanser som heter Raining men, Bursdagsdrakt, Afrodisiakum, Guilty Pleasures og Rated x.

Pris: 5 $ -6 $ for 13 g palett (tilgjengelig i alle Walmart butikker)

Min erfaring med Hard Candy Raining Men Top Ten Trendsetter Eyeshadow Palette:

Min søster besøkte USA i desember, og jeg ba henne om å få hendene på noen apoteksprodukter (takk for dine forslag på IMBB diskusjonsforum!). Hun fikk meg masse ting og denne Hard Candy eyeshadow paletten var en av dem. Denne paletten har ytre læremballasje, som er altfor søt og har 10 forskjellige nyanser sammen med et lite speil og to svampespissapplikatorer som kan brukes til å påføre lokkskygger. Jeg har brukt denne paletten siden februar og er helt besatt av fargene. Den retails for rundt $ 6 som gjør det til en stjele for en så god palett.

Nyanser er ganske varierte og varierer fra mattes til shimmers til metallics. Nyansene er litt pulveriserte, men fungerer bra hvis du har en primer under. Nyansene er ganske pigmenterte og blander seg lett med en myk blanding pensel som gjør paletten enda mer verdt å kjøpe. Alle de 10 øyenskyggene i paletten er en perfekt sammensmeltning av metallics, shimmers og solide teksturer som gjør den til en perfekt palett å bruke den til fester. Siden det ikke er noen navn for hver skygge, vil jeg beskrive hver enkelt av dem ved å gi et tall:

Skygge 1 er en brunfarge, fersken, kalkaktig farge med masse glimmer. Det er mer som et støvete, presset pigment.

Shade 2 er en ganske lilla pigmentert farge med en plomme undertone.

Shade 3 er en kul metallisk sølvfarge.

Skygge 4 er en dyp marineblå med sølvskinn.

Skygge 5 er en kalkaktig mørk brun. Det er lite mindre pigmentert enn andre nyanser.

Skygge 6 er et rikt gull-ish-kobber som ser veldig vakkert ut på krøllelinjen. Langt, min favoritt i mye!

Shade 7 er en tranebær-rødaktig farge som dukker opp øynene veldig bra.

Shade 8 er en champagne rosa farge som jeg bruker til å fremheve pannebenet og kinnområdet. Mer som et presset pigment.

Shade 9 er en imponerende dyp grønn med shimmer undertone.

Skygge 10 er en lime grønn farge som jeg foretrekker å bruke i de indre hjørnene av øynene mine.

Pros av Hard Candy Raining Men Topp Ti Trendsetter Eyeshadow Palette Review:

• Super rimelig. • Pretty pigmentert. • Godt valg av skygge. • Øyenskygge varer på øynene for rett 6-8 timer, men med en primer under. • Søt emballasje med faux skinn og studded inlay. • Kompakt og solid med et speil i god størrelse. • Allsidige nyanser for alle årstider.

Cons av Hard Candy Raining Menn Top Ten Trendsetter Øyenskygge Palette Review:

• Tilgjengelighet i India. • Nyanser har ikke blitt kalt individuelt. • Tar litt tid mens du blander med en pensel; fingrene må brukes. • Shimmer faller ut under applikasjonen; grunnlaget må brukes etter øye sminke.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal Hard Candy Raining Men Topp Ti Trendsetter Øyenskygge Palette Review? Ja, jeg vil definitivt anbefale vurderer pris og variasjon tilgjengelig i markedet. Denne paletten er et must for de som søker etter en skinnende, metallisk palett. Jeg vil gjerne prøve andre matte nyanser også. Det er verdt pengene på $ 6. Pass på at du plukker den opp eller spør noen om å hente denne fra Walmart super snart!

Kjærlighet, Somya

Hard Candy Angel Face Highlight og Contour Cheek Duo Hard Candy First Flush Make-up Kit Hard Candy Plumping Serum Gel Lipstick i Victorious Topp ti Pre-Bridal Beauty Behandlinger Topp ti bollywoodskuespillerinner med smoky øye sminke 10 beste parfymer for kvinner Revlon Colorstay Ultimate Suede leppestift i Trendsetter Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette Coastal Scents 88 Color Eye Shadow Palette ELF Studio 100 Piece Eye Shadow Palette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: