Så her er vi i mai overfor en fuktig og brennende sommer! Det er lange og broiling dager; klimaet legger seg til solfylte farger og solen er i orden for å varme opp atmosfæren! Bortsett fra å nyte den sommeren rutinen med å ha iskrem, masse salater og frukt og pyntende bomull, står vi alltid overfor et typisk problem denne tiden av året. Ja, vi er hele tiden på en speider for å holde huden vår kul og for å beskytte den mot soling. Selv her i London er vi på den siste etappen av å nyte den korte og søte våren, behovet for en god fuktighetskrem for å holde huden hydrert er sikker.

Og jeg fikk de perfekte resultatene fra Garnier Fresh Essentials 24 Hr Hydrating Day Cream - Grape. Jeg har nylig kjøpt dette produktet og her er anmeldelsen. Fuktighetskremet er formulert for å skjerme normalt til kombinasjonshud som gir en enorm fuktighet med en ikke-fettete effekt. De viktigste to ingrediensene i dette produktet er drue vann og vitamin E. Vanligvis er vitamin E gjennomsyret i mange fuktighetskilder på grunn av sin anti-frie radikale virkning, men det skiller seg ut, her er drue vann. Det gir absolutt en lett tekstur og holder huden intakt uten å miste glansen.

Kremet kommer i en 50 ml frisk grønn krukke som varer lett en måned. Det var tidligere kjent som Garnier Fresh Essentials Hydrating Day Care Normal / Combination Skin. Garnier har også designet en annen dag krem ​​beriket med rosevann for tørr og sensitiv hud.

Produktbeskrivelse:

Denne fuktighetskrem, beriket med Grape Water, oppdaterer og hydrerer huden din hver dag.

En gelkremformel for effektiv hydrering i 24 Hr *

Formelen er ideell som en del av en daglig rutine for normal og kombinasjonshud.

bruk: Påfør dagkrem daglig på ansikt og nakke.

Pris: £ 3,50 for 50 ml potten (INR 345 omtrentlig)

Min erfaring med Garnier Fresh Essentials 24 Hr Hydrating Day Cream - Drue:

Kremet er veldig lett på huden og det hydrerer huden hele dagen. Ansiktet ser litt dugg ut og jeg liker det! Det legger til en subtil skinne i ansiktet, men gjør det ikke så fett i det hele tatt! Som jeg har fet hud, håpet jeg virkelig en ikke fettete fuktighetskrem, og heldigvis skuffer ikke denne. Det er en gelkremformel og huden føles forfrisket, myk og behagelig etter bruk.

Det viktigste jeg elsker om produktet er den søte og fantastiske duften. Det lukter deilig og fruktig og den gode delen er at den ikke fordamper i lang tid. Fuktighetskremet er beriket med drue vann som hjelper til å hydrere huden etter hver applikasjon. Lysformelen holder huden frisk og bidrar til å beskytte huden mot ytre aggressivitet.

De naturlig avledede ingrediensene gjør virkelig jobben sin. Kremet forlater huden spanking ny fordi de forfriskende egenskapene til drue vann og anti-oksidant egenskaper av vitamin E virkelig hjelper huden føles frisk hele tiden.

Fordeler med Garnier Fresh Essentials 24 Hr Hydrating Day Cream - Drue:

• Dermatologisk testet. • Holder huden hydrert. • Hud føles frisk, ikke fet etter påføring. • Har en utrolig frisk duft. • Har en lett tekstur. • Veldig myk til huden.

Cons av Garnier Fresh Essentials 24 Hr Hydrating Day Cream - Drue:

• Vel ærlig, ingen! Men det er ikke tilgjengelig i India!

IMBB Rating: 4,8 av 5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Garnier Fresh Essentials 24 Hr Hydrating Day Cream - Drue? Ja! Folk med normal og kombinasjonshud bør definitivt prøve den i sommer! Det hydrerer og holder huden frisk. Og jeg skal kjøpe dette neste måned.

Ciao!

Garnier White Komplett Multi Action Fairness Cream Garnier Wrinkle Lift Anti-Aging Cream Garnier White Komplett Multi Action Fairness Cream-Night Garnier Skin Naturals Fresh Essentials Invigorating Toner Johnsons 24-timers fuktighetskrem Garnier Pure Active Spot Fighting 24-timers fuktighetskrem Vichy Aqualia AntiOx Pro-Youth Antioxidant 24Hr Hydrating Fluid Lotus SHEAMOIST 24-Hr fuktighetskrem Aroma Magic Grape Fruit Face Wash 5 beste hjemmelagde drue ansiktspakker Garnier Skin Naturals Avgiftning Grape Extract Make-Up Remover Milk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: