Hei alle sammen!

Denne anmeldelsen vil være på Aveeno Pure Renewal Shampoo.

Om produktet: Denne eksklusive Active Naturals-formelen, infundert med balansering av tangekstrakt, gir deg vektløs mykhet, glans og sunn håndterbarhet. Naturligvis avledte rensemidler løfter forsiktig bort urenheter uten over-stripping. Rebalances hårets optimale fuktighetsnivåer. Designet med sulfatfri teknologi for mild rensing. Aveeno er utviklet av Aveenos ekspertsteam av forskere og en ledende stylist. Aveenos Active Naturals-formel bruker kraften i natur og vitenskap for vakkert sunt hår. Trygt for fargebehandlet hår.

· Oppdaterer og gjenbalanser for sunn håndterbarhet · Sulfatfri · For alle hårtyper · Active Naturals tang ekstrakt

Pris: $8

Min erfaring med Aveeno Pure Renewal Shampoo:

emballasje: Denne sjampoen kommer i en enkel rørflaske. Hetten må skyves ned som åpner et hull gjennom hvilket produktet er spredt fra. Jeg liker ikke det faktum at flasken er ugjennomsiktig som du ikke kan se hvor mye produkt som er igjen. Også siden flasken er lang, er de siste bruken av produktet vanskelig å komme seg ut med mindre du holder flasken på hovedet. Dette er ikke avtale brytere, bare små ulemper.

Konsistens: Denne sjampoen er smeltet sølv som farge. Det er litt rennende, men det er ikke vassen.

bruk: Det viktigste salgsargumentet til denne sjampoen for meg var det faktum at det er sulfatfritt. Etter å ha lest så mange artikler om de skadelige effektene av sulfater på hår, har jeg bestemt meg for å kutte ned på denne ingrediensen i mine dagligvarer.

Selv om denne sjampoen ikke inneholder sulfat, blir det ganske godt. Hvis jeg har gjort en oljebehandling på håret mitt natten før jeg trenger ca. 2 skyll og gjenta sykluser for å kvitte seg med all olje i håret mitt. Jeg fant det lår mye bedre på ikke-fet hår vs på hår som nylig har blitt oljet.

effekter: For meg er dette en gjennomsnittlig sjampo. Det skapte ikke bemerkelsesverdige resultater på håret mitt, men det påvirket heller ikke det. Håret mitt, som er naturlig tørt, fikk ikke noe ekstra fuktighet ved bruk av denne sjampoen. Derfor var det for meg å bruke et dyp hydratiserende balsam ved bruk av denne sjampoen. Min mann, som har normalt hår, fant ikke behovet for å gjøre det hver gang han shampooed.

Det la håret mitt rydde av alt smuss og smuss, men det la ikke dem uthullet eller halm som. Mitt fine hår kjente meg etter å ha brukt dette, selv om jeg ikke så noen ekstra glans eller glatthet. Jeg liker det faktum at denne sjampoen er trygg for fargebehandlet hår, selv om jeg ikke legger håret mitt på disse behandlingene.

Parfyme: Denne sjampoen har en fin, subtil, ren duft som ikke hviler lenge på håret.

Konklusjon: Samlet er dette en stor, mild, daglig shampoo. Jeg føler at folk med normalt hår vil nyte dette produktet sammen med fred i sinnet at de ikke skader håret med sulfater. Og den enorme mengden som tilbys til den rimelige prisen, er et stort pluss. Jeg vil anbefale dette!

Pros av Aveeno Pure Renewal Shampoo:

• Sulfatfri. • Lett og ikke skadelig for håret. • Leter og renser håret godt. • Veier ikke håret ned. • Rimelig og stor mengde. • Mild, ikke-overveldende ren duft.

Cons av Aveeno Pure Renewal Shampoo:

• Fungerer ikke undere for håret når det gjelder å øke skinn, håndterbarhet eller hydrering.

IMBB Rating: 3.5/5

Aveeno Daily Moisturizing Lotion Aveeno Positivt Radiant CC Creme Tonet Fuktighetskrem Aveeno Positivt Nærende Soppet Souffle L'Oreal Color Riche Pure Reds Star Collection Pure Garnet Lipstick Victoria's Secret Pure Seduction Refreshing Body Mist Organix Marokkansk Argan Creme Shampoo Sunt Sexy Hair Soy Fornyelse Beach Spray Pantene Nature Fusion-Fight Split Ends Shampoo Jason Dandruff Relief Treatment Shampoo Vaselin Fornyelse Age Redefining Body Lotion Lotus Herbals Nutramoist Skin Renewal Daily Moisturizing Creme SPF-25

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: