Hei alle sammen,

Jeg gjorde et lite hale MaskerAide-masker nylig. Jeg kjøpte fire varianter, og dette er den siste som er nå til vurdering. Men la meg advare deg fra begynnelsen, jeg elsket absolutt disse masker.

Produktbeskrivelse: Uansett om du har tilbrakt dagen baking på stranden eller å stå på ski nedover bakken, har huden din tatt et slag. Eksponering for skadelige elementer som skadelige UV-stråler, vind og ekstrem kulde, kan gi huden din tørr, flakket og skrikende SOS! Omsorg for og fuktighet av huden din etter eksponering for elementene er viktig. Påfør vår WEATHER WARRIOR maske med Aloe, Green Tea, Witch Hazel og Argan Oil for å hjelpe deg med å berolige, roe og helbrede huden din slik at den kan puste et sukk av lettelse.

Pris: INR 400 for et enkelt ark.

Min erfaring med MaskerAide Weather Warrior Hydrating Facial Sheet Mask:

Emballasjen til disse masker er morsom og quirky. Den kommer i en plastpose med fargerike bilder som må revet for å ta arkmasken ut. Hver type ansiktsmaske har en annen farget pose. Det er informasjon og retninger sammen med diagrammer på baksiden som var veldig hjelpsomme og gjorde prosessen med å bruke masken lett. Posen var lett å rive åpen.

Denne masken har et krembasert serum som er litt tyngre enn de klare serummasker. Det anbefales til bruk om kvelden og når du slapper av før sengetid. Maskearket er laget av cellulose og er veldig mykt. Størrelsen på arket vil være god nok for de fleste ansikter. Det er hull på masken som passer godt rundt øynene, nesen og leppen. Hullene er store nok og kremer ikke nesen eller tvinger deg til å holde øynene lukket. Det er svært enkelt å plassere det på ansiktet som dekker det meste av området.

Bruksanvisningene er skrevet på baksiden av maskepakken. Jeg fulgte instruksjonene som nevnt. For det første renset jeg og tonet ansiktet mitt og brukte det på ansiktet mitt. Det var ekstra serum i posen som jeg søkte på nakken min som foreslått i instruksjonene. Jeg holdt det i rundt 30 minutter. Mengden av serumet i masken er veldig bra. Selv etter å ha holdt det for den tiden, var det fortsatt mye igjen på arket.

Denne masken var veldig hydratiserende og forlot huden min forynget. Jeg brukte denne masken når huden min oppførte seg dårlig, sannsynligvis på grunn av værmeldingen. Masken hevder å roe, berolige og helbrede. Overraskelse, overraskelse, det roa og beroliger ansiktet mitt. Det var en glød på ansiktet mitt som varte i noen dager. Saken som jeg var bekymret for var det å bryte meg ut. Men heldigvis var det ingen breakouts. Masken forlater huden din forfrisket og fornyet. Du har lyst til å røre ansiktet igjen og igjen. Disse MaskerAide-maskene er så drenket i serum at de ikke herdes på ansiktet. Selv etter 30 minutters bruk, føler maskerne fortsatt fuktig.

Pros av MaskerAide Weather Warrior Hydrating Face Sheet Mask:

  • Søt emballasje.
  • Lett å åpne og bruke.
  • Drenket i serum.
  • Kjøler og beroliger huden.
  • Oppfrisker og etterfyller huden.
  • Gir huden din en sunn glød.
  • Fri for harde kjemikalier.
  • Ikke testet på dyr.

Cons av MaskerAide Weather Warrior Hydrating Face Sheet Mask:

  • Litt dyrt for engangsbruk.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal MaskerAide Weather Warrior Hydrating Facial Sheet Mask? Sikkert ja.

Maskeraide All Nighter Hydrating Face Mask Maskeraide Pre Party Prep Hydrating Face Sheet Mask Masker Aide Detox Diva Hydrating Face Mask MaskerAide Beauty Rest 'malm Hydrating Face Mask Er Vichy Normaderm Night Detox Anti Imperfection Clarifying Care den beste nattkrem for fet hud? Bourjois Bio-Detox Foundation The Face Shop Chia Seed Hydrating Mask Sheet Watsons Fuktighetsgivende ansiktsmaske Aloe Vera Extract Skin Food Everyday Green Tea Facial Mask Sheet Purederm Fuktighetsgivende koreansk urtmaske Hjemmelaget grønn te-arkmask: DIY The Face Shop Real Nature Lemon Sheet Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 24 2019