Hei peeps!

Ønsk meg lykke til! Fordi mitt emne starter i morgen! Her tar jeg en pause fra kontinuerlig studere ved å skrive en anmeldelse. Dagens produkt er en ansiktspakke som jeg så mens jeg kjøpte Elle 18 Lipsticks. Det så så søt ut. La oss komme i gang med anmeldelsen.

Pris: 100 INR for 60gms

Beskrivelse:

Min erfaring med naturens Essence Caressence Bridal Glow Face Pack:

emballasje: Som jeg nevnte tidligere, falt jeg for emballasjen. Det er super søt. Den leveres i hvit og rød invertert tube emballasje. Den har et bilde av rosenblad på den. Jeg elsker virkelig den enkle, men super søte emballasjen. Den røde popper pent over den hvite bakgrunnen. Hetten fungerer perfekt, åpner og lukker med et hørbart klikk. Produktet lekker ikke ut av røret. Det er reisevennlig og jeg elsker emballasjen.

Forsiden av røret sier at ansiktspakken inneholder rose og sandalje. Når du klemmer ut noe av produktet, ser du kremaktig beige farget pasta. Det ser nesten ut som multani mitti face pack som vi alle bruker. På gni, føler du silkeaktig tekstur av ansiktspakken. Det skal brukes på et vått ansikt, så produktet spre seg veldig lett på ansiktet. Pakken er tykk nok, men siden vi bruker den på et vått ansikt, blir konsistensen litt rennende og det bidrar til å spre det jevnt på ansiktet. Myntstørrelsen er nødvendig for jevnt å spre ansiktet og nakken. Jeg vasket ansiktspakken nøyaktig etter 10 minutter. På vask med kaldt vann fant jeg ut at huden min følte seg ekstremt myk og smidig. Ansiktet mitt så frisk ut, men bare for en stund. Det friske utseende varet ikke mye og det var ikke synlig glød på ansiktet mitt, noe som skuffet meg. Jeg hadde ganske mange forventninger, men denne ansiktspakken oppfylte ikke dem. : / Allikevel, huden min følte meg super myk, nesten som silke, men det var ikke så lenge. Det varte bare for en dag, og etterpå følte huden min at den var før jeg brukte denne pakken. Kommer mot duftdelen, har denne ansiktsglasset en distinkt duft av sandeltre og noen roser. Det er ikke overpowering, og det varer ikke lenge.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Pros av naturens essens kjærlighet brude glød ansikt pack:

  • Søt emballasje
  • rimelig
  • Tykk pasta, men likevel super kremaktig og glider lett
  • Mild duft
  • Irriterer ikke følsom hud
  • Gjør huden super myk og smidig
  • Gir et friskt utseende til huden
  • Lett tilgjengelig

Ulemper med naturens essens kjærlighet brude glød ansiktspakke:

  • Effekter varer ikke lenger
  • Gir ikke en glød til ansiktet

IMBB Rating: 3/5

Endelig dom: Jeg ville mye hellere bruke hjemmelagde ansiktspakker, men hvis du vil prøve noe nytt eller ønsker å skjemme bort huden din raskt, så vil jeg foreslå at du prøver dette fordi dette er rimelig og det gir deg midlertidige resultater. Når det gjelder meg, bruker jeg dette på dager hvor jeg ikke har tid til å gjøre ansiktet, dette vil komme til nytte.

Naturens Essence Bridal Glow Pack Review Naturens Essence Caressence Strawberry Exfoliating Face Wash Review Naturens Essence Personlig Pleie - Lacto Bleach Naturens Essence Gold Facial Kit Naturens Essence Lacto Tan Clear Naturens Essens Aloe Vera Gel Naturens Essence Sun Ban 30 Sunscreen Lotion Naturens Essence Gold Bleach 23 beste grunnlag for indisk brude makeup Makeup for indisk brud Maybelline Clear Glow All In One Fairness Kompaktpulver Nivea Visage Sparkling Glow Fairness Toner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: