Hei skjønnhet,

Har du noen gang sett Bobbi Brown sminkevideoene? Hun nevner, og riktig det er, at en fin, ren øye sminke kan gjøres ved å bruke tre grunnleggende nyanser - lys, medium og mørk. Lysskyggen skal brukes som en fargevask over hele øvre øyelokk - fra lasklinjen til brynene. Lysskyggen bør samsvare med hudtonen din, og det gir øynene et rent og jevnt utseende. Mellomskyggen bør påføres over øvre øyelokk, opp til krøllen. Det kan være hvilken som helst nyanse du ønsker, men en myk brun nyanse ville være perfekt for dagtidsklær. Den mørke skyggen skal brukes langs lashlinjen som en eyeliner, eller du kan bare bruke en eyeliner i stedet for en mørkere øyenskygge. Du kan bruke den mørke skyggen for å skape et røykfylt øye. Dette er enkle tips fra Bobbi, og de jobber utrolig bra.

For den lyse skyggen er bestselgeren i kategorien "Bone", som jeg synes å være en vakker lys matt skygge. Så perfekt, men likevel ikke riktig for indisk hudfarge. Etter mye oppmerksomhet hoppet jeg over "Bone" siden det så for sterk hvitt på huden min. I stedet gikk jeg for skyggen "Banana", en vakker matt hvitaktig beige skygge med gule undertoner. Det virket perfekt for meg, og jeg håper de fleste av dere vil finne det perfekt også. Hvis du er varm tonet, gå for Banan; og hvis du er kul tonet, gå for Bone. Der - det er så enkelt!

Produktbeskrivelse: En silkeaktig, pulverøyskygge som glir jevnt og blander seg lett. Den er tilgjengelig i en rekke nyanser for lokk, lining øyne, og definere brows. For kvinnen som ønsker en myk, matt skygge som kan skape en subtil og dramatisk utseende. Den tett pigmenterte formelen holder fargen og kan lagres for større skyggeintensitet.

ingredienser:

Pris: Rs. 1770 / - for 2,5 g produkt.

Min erfaring med Bobbi Brown Eye Shadow # 3 Banana:

emballasje: Den kommer i en firkantet blank glanset svart boks på utsiden, der alle detaljer er skrevet. På innsiden er det en firkantet plastplate, dekket med et gjennomsiktig deksel. Lokket lukkes med et klikk, noe som gjør den svært egnet for reise. Den firkantede formen gjør det veldig enkelt å bruke med alle størrelser på øyebørste uten problemer.

Skygge: Skyggen er en matt, middels beige med gule undertoner. Skyggen er veldig egnet for folk med varme undertoner. Det er en perfekt match for min NC 30 hudtone. Imidlertid har jeg pigmenterte øyelokk, og det hjelper det med å dekke pigmenteringen ganske bra.

Formel: Dette er en matt øyenskygge. Den er myk, finmalet, uten noe chalkiness i det hele tatt. Det gjelder jevnt og kan bygges opp til ønsket intensitet. Det er en middels pigmentert skygge. Den kan brukes som en fargevask over hele øyelokket, for et naturlig utseende. Den kan brukes som en base for andre fargede øyenskygge. Det kan også brukes på toppen av andre kremete øyeskygge eller primer. Det ser vakkert ut på egen hånd, så vel som på toppen av MAC Soft Ocher og MAC Groundwork paint potter. Jeg pleier å bruke den som en enkelt nyanse på toppen av en primer, for å gi øynene mine et pent og jevnt utseende.

Oppholdsstyrke:Uten en primer varer den 4-5 timer på meg, før den falmer. Med primer varer den i 10 + timer.

Fordeler av Bobbi Brown Eye Shadow # 3 Banana:

 • Vakker, varmfarget base øyeskygge.
 • Emballasjen er robust og reisevennlig.
 • God mengde produkt som tilbys.
 • Myk og finmalet uten kalkdannelse.
 • Best brukes som en fargevask over øyelokkene.
 • Kan brukes som en base for andre øyenskygge.
 • Kan brukes på toppen av primer eller andre kremete øyenskygge.
 • Utvikler hudpigmentering.
 • Buildable.
 • Består 4-5 timer uten primer, 10 + timer med primer.
 • Gir en veldig fin og jevn dagtid se på øyelokkene.

Cons av Bobbi Brown Eye Shadow # 3 Banan:

 • Begrenset tilgjengelighet i India.
 • Dyrt.
 • Middels pigmentering dekker ikke ekstremt mørke øyelokk.

IMBB Rating: 4.8/5

Vil jeg anbefale Bobbi Brown Eye Shadow # 3 Banana? Ja, jeg vil anbefale dette til alle varme tonet skjønnhetene der ute. Dette er virkelig et must-have-produkt, og jeg har ikke sett noe slikt i noe annet merke.

Bobbi Brown Eyeshadow i Mahogany Bobbi Brown Sparkle Eyeshadow Silver Moon Bobbi Brown Sparkle Eye Shadow - Taupe Bobbi Brown Shimmer Vask Øyenskygge I Rose Gold Bobbi Brown Eyeshadow In Espresso Bobbi Brown Long Wear Cream Eyeshadow In Beach Bronze Ben Nye Banana Visage Poudre Luxury Powder Deep Conditioning Chocolate Banana Facial Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: