Denne anmeldelsen vil være om Glow Bronze-nyanse av langt siste leppestift fra Clinique. Jeg tror jeg må takke Clinique for å få meg til å bli forelsket i nøytrale nyanser som jeg var så redd for å bære. Jeg har tidligere anmeldt Twilight N * de og Baby Kiss, les videre for å finne ut om hvordan dette gikk for meg.

Beskrivelse: Lengst slitesterk, myk skinnformel. Holder sin rettferdige utseende for timer. Vil ikke fjær, krype, flekke eller tørke ut. Dekning - Middels Finish-soft shine Fargegruppe-n * des

Pris- INR 1300 (jeg kjøpte min i fjor, prisene kan ha endret seg nå)

Min erfaring med Clinique Glow Bronze Long Last Lipstick:

emballasje Dette kom i en fin pappkasse som jeg mistet. Kroppen er slank metallisk som jeg finner veldig elegant og stilig. Luken lukkes med et tilfredsstillende klikk, så det er reisevennlig.

Skygge-Som navnet beskriver, er det bronseaktig nyanse med masse gylden glimmer. Shimmer gir den gule undertoner. Kulen ser lysebrun i farge, men skyggen er en veldig fin n * de som ikke har overskudd av fersken eller koral undertoner.

Tekstur- Åh jeg elsker bare teksturene til disse siste siste leppestifterne fra Clinique. Føl deg så lett og fjær som på leppene. Glider på lepper uten å trekke eller rive. Super fuktighetsgivende. Bløder ikke eller fjær.

Pigmentation-Dekningen er ren til moderat og en enkelt sveipeinnsats 60-70% av fargen, og du kan bygge den opp i henhold til dine egne preferanser. Jeg får min ønskede nyanse i to swipes. Men da kan det variere individuelt avhengig av pigmentering av lepper.

Bor på strøm- Å holde strøm er ikke så imponerende, men det kan være fordi det er en lys nyanse. Men det jeg liker om dette er at det forsvinner uten glitter på mine lepper. Det forsvinner bare uten fargetone eller flekk.

Alt i alt, jeg elsker denne fargen, den kan brukes som en undervurdert leppefarge med tung øye sminke. Dette har gule undertoner, så jeg synes det er bedre å sverte det og se hvordan det ser ut fordi det kan vaske ut visse hudtoner. Ellers er det en veldig fin nyanse for bare et snev av skinnende farge på leppene dine. Jeg vet at prisen er på høyere side, men jeg er veldig imponert over serien nøytral nyanser Clinique tilbyr. Så yayyy fra meg!

Pros av Clinique Glow Bronze Long Last Lipstick:

• Nydelig farge • Meget fuktighetsgivende • Ikke forsvinner med glitter på leppene • Perfekt farge for diskret utseende • Bløder ikke eller fjær

Ulemper med Clinique Glow Bronze Long Last Lipstick:

• Ikke langvarig nok. • Dyrt.

IMBB rating: 5/5

Jeg har vært forelsket i nøytraltene fra dette området Clinique, jeg kommer sikkert til å prøve mer.

Clinique Long Last Lipstick - Soft Bronze Clinique Baby Kiss Long Last Lipstick Review, fargeprøver 17 Clinique Long Last Lipstick Photos, stikkprøver, leppeprøver Clinique Matte Plum, Matt Peony Soft Matte Lipstick Review, Swatch, FOTD Clinique Long Last Lipstick - Paprika Maybelline Color Sensational Lipstick Coral Crush Lotus Herbals Lipstick Carnation, Coral Pink Lip Liner Clinique Long Last Soft Matte leppestift - Matt Petal & Dupe

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: