Hei lovelies

Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg, gjorde jeg et stort trekk med Wet n Wild-produkter, og dette leppeforetaket tilhører dette trekningen. Les videre for mer informasjon om denne leppeforingen.

Pris: 186 INR for 1,4 gm.

Produktbeskrivelse: Kremet, lip-definerende farge glir på glatt for å hindre leppestiftfjæringen. Linj leppene dine eller bruk for å fylle leppen, disse fargene er langvarige og tilgjengelige i en rekke farger for å jobbe med huden din og en nydelig leppestift. Brandy vin - metallisk finish Kastanje - Rødbrun, matt finish Willow - En naken, brunaktig rosa, matt overflate Plumberry - Mauve Berry, med et snev av lilla undertoner, matt finish Berry Red - Lysrød med lyse oransje undertoner, matt finish.

ingredienser:

Jeg tar på våt n Wild Willow Coloricon Lip Liner:

Jeg brukte ikke lip liner som mye tidligere antar at de ikke spiller mye, men denne leppeforandringen forandret livet mitt! Dette er min perfekte n * de lip liner. Det går bokstavelig talt med alt og alt. Lip liner kommer i en skjærbar blyant form. Blyanten er lengre enn de normale leppepennene vi får i andre merker, og med 1,4 g av produktet er det ganske mye. Det er ikke mye produktspild. Hetten er ikke for solid, men den passer godt på plass, og kan bæres rundt i posen.

Skyggen "Willow" som beskrevet er en n * de lip liner med fersken toner. Det er min perfekte type n * de som passer nesten hver leppefarge. Tekstur er veldig glatt Jeg må si, det slår seg her og der, men jeg antar det er ganske greit. Det føles også ekstremt lett, nesten som om du har ingenting på seg. Tekstur er ganske jevn og myk, og legger seg i linjer. Noen ganger foretrekker jeg å ikke bruke noen leppestift og bruke den alene. Jeg er litt besatt av dette, og jeg har allerede skarpgjort så mye 😛

Det smusser ikke eller smører, det er det en leppeforing skal være. Produktspilding kan minimeres hvis blyanten holdes i kjøleskapet en stund før sliping. Når jeg kaller det en dag, finner jeg vanligvis mine lepper for å være livløse, men denne tingen absolutt ikke tørker ut mine lepper!

Flere poeng for det! Denne leppeforingen skal være et stiftprodukt i alles kitty, og jeg legger det helt på toppen av listen min. Jeg er veldig imponert over dette produktet, og jeg anbefaler det.

Fordeler av Wet n Wild Willow Coloricon Lip Liner:

  • Elegant og enkel emballasje.
  • Lett å bære rundt.
  • Myk og jevn tekstur.
  • En nydelig n * de med ferskentoner.
  • Det passer de fleste leppestifter, veldig allsidig.
  • Ikke tørk ut mine lepper i det hele tatt!
  • Super rimelig.

Ulemper med Wet n Wild Willow Coloricon Lip Liner:

  • Tugs litt, men det bryr meg ikke om !! 😀

IMBB Rating:

5/5

Vil jeg anbefale Wet n Wild Willow Coloricon Lip Liner?

Dette er en må kjøpe! Skyggen, tekstur og prisen er lovverdig, og jeg vil absolutt kjøpe den igjen etter at denne er ferdig.

Wet n Wild Farge Ikon Brass Glitter Single Våt n Wild Color Icon Olive Eyeliner Pencil Våt n Vannfarge-ikon Øyenskygge Single in Cheeky Våt n Wild Farge Ikon Baby har Svart Kohl Eyeliner Våt N Wild Farge Ikon Suede Eye Shadow Våt n Wild Farge Ikon Svart Ops Blåblyant Beste Lip Liner Brands tilgjengelig i India Lakme Absolute Forever Silk Lip Liner i Merlot Colorbar Definer Lip Liner - 009 Cocktailfersken MAC Spice Lip Pencil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: