Jeg er vanligvis en dusj gel person i motsetning til en dusj krem ​​person, men jeg så dette på et supermarked hylle, og blir fascinert av Japan så mye, jeg plukket den opp.

Produktbeskrivelse: En nærende kombinasjon av trippel fuktighetsgivende ingredienser og oppløftende duft, forvandler japansk spa-dusjkrem daglig rengjøring til et utsøkt rituelt. Med grønn te, kjent i Orienten for sine milde rensegenskaper, rismelk og duftende jasmin.

Pris: 250 INR for 500 ml.

ingredienser:

Min erfaring med Imperial Leather Japanese Spa Nourishing Shower Cream:

Det første jeg la merke til er den pittoreske, milde ris-y-fargen på kremet. Det er som jeg nesten kan forstå at den er full av rismelk. Formelen er rik, tykk og kremaktig.

Lukten er ganske mild, subtil, avslappende og behagelig - litt ris-y og jasmin-y og ikke overveldende eller kunstig i det hele tatt, og så kan jeg lagre det med en parfyme fra en annen linje etterpå. Men jeg er egentlig ikke tatt til den orientalske verden med duften. Jeg kan ikke lukte noen te heller, men ja, flasken minner meg om noe japansk badritual som per deres krav.

Det passer godt med en loofah - litt går langt. Å være tykk, føles det ikke rennende og bare noen få dukker gir like luksuriøst skum. Det føles som om du gni vidunderlighet inn i huden din. Jeg bruker også det noen ganger som en barberkrem, fordi dette har trippel fuktighetsgivende ingredienser. Og sant til det kravet tørker det ikke ut huden min i det hele tatt. Min hud føles hydrert og silkeaktig myk. Siden jeg begynte å bruke dette, har jeg ikke nådd min fuktighetskrem så mye. Woohoo!

Dyrt dusjgeler er vanskelig-de løper ned i dreneringsminuten etter at du har latt dem på. Og så var dette et godt kjøp, og en så stor flaske til denne prisen.

Pros av Imperial Leather Japanese Spa Nærende Dusj Cream:

  • Rik, tykk og kremaktig formel.
  • Mild, subtil, avslappende og behagelig lukt.
  • Kjeder veldig bra.
  • En liten mengde er nok.
  • Du får en stor flaske til en billig pris.
  • Fuktar huden.

Ulemper med Imperial Leather Japanese Spa Nourishing Shower Cream:

  • Inneholder SLS og parabener.

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe Imperial Leather Japanese Spa Nourishing Shower Cream? Kan ikke være, men det er bare fordi jeg liker å prøve nye ting.

Anbefaler jeg Imperial Leather Japanese Spa Nourishing Shower Cream? Ja, dette er et flott produkt, lukter bra og er en verdi for pengene.

Imperial Leather Gentle Care Anti Perspirant Deodorant Imperial Leather Soft Touch fuktighetsgivende badkrem Imperial Leather Hawaiian Spa Limited Edition Nærende Dusj Cream Imperial Leather Bergamot og Thyme Shower Gel Bath & Body Works Japansk Cherry Blossom Body Lotion Gilchrist & Soames Spa Therapy Sea Fennel Body Lotion Nivea Pearl And Beauty Dusjkrem Oljekroppsvask Kroppsbutikken Brasil-mutterdusjkrem Kroppshandelen Chocomania Dusjkrem Nivea Happy Time Shower Cream Review og min første MAC Haul!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: