Hilsener elsker!

Jeg har gått glipp av handling for en stund nå. Men jeg er tilbake for godt. I dag vurderer jeg Revlon Colorstay Moisture Stain i New York Scene. Jeg har alltid likt Revlon-produkter, og da dette produktet ble utgitt i India, var jeg åpenbart super begeistret. Falt det opp til forventningene mine? La oss finne det ut.

Revlon påstander: -Drenerer lepper i blank, våt farge - Ultra-lys kremaktig leppe med vitamin E og Aloe - 88% av kvinnene følte leppene ble umiddelbart fuktet uten kliss

Emballasjen: Lippestiften kommer i et rektangulært bokslignende rør med standard skruetoppdeksel. Applikatoren er flat, nesten hjerteformet og er sannsynligvis den beste funksjonen til produktet hvis du spør meg.

Produktet : Fargen er en vakker dyp rød. Glansen er pigmentert og føles nesten som en gel på leppene. Det er ikke så vått som en glans og ikke så tørt som en leppestift. Mine lepper føler seg fuktig når jeg har dette på, så Revlons krav nr. 3 er flekk på. Nå for den ikke så store delen - glansen gjelder ujevn og du kan fortelle fra bildene at søknaden er ujevn. Tro meg, jeg prøvde å jobbe med dette igjen og igjen, men bare kunne ikke få det til å fungere. Det gjelder ugjennomsiktig, men på grunn av det ujevnlige utseendet, føler du behovet for å gå tilbake i røret for mer og gjenta igjen til du er fornøyd med utseendet.

Tekstur og formel: Jeg har et problem med glansens konsistens. Jeg kan virkelig ikke sammenligne det med noe. Det er ikke klissete, men det er. Det er ikke vassen, men det er. Tacky er ordet jeg lette etter. Så vidt flekkkravet går, flekker det leppene ganske bra, sannsynligvis fordi dette er en av de mørke nyanser. Jeg kan ikke si om lysere nyanser i serien. Glansen forblir på i 2-3 timer topper og tørker aldri helt ned. Hvis du drikker vann eller tar et måltid, vil det forsvinne (det er en glans når alt kommer til alt), og du må bruke på nytt.

Naglet det eller mislyktes det? Jeg er på gjerdet om dette produktet. Selv om skyggen ser bra ut på meg, mangler det noe i produktet.

Pros av Revlon New York Scene Colorstay Fuktfarge:

• Vakker emballasje • Applikatoren er stjernen • Stor pigmentering • God oppakthet • Flott nyanse som passer til alle skinntones

Ulemper med Revlon New York Scene Colorstay Fuktfarge:

• Dyrt • Gjelder ujevn • Tekstur • Gjennomsnittlig oppholdsstyrke

Pris : Rs. 675

Skal jeg kjøpe Revlon New York Scene Colorstay fuktestoff? Nei!

IMBB Rating: 2/5

Revlon Colorstay Moisture Stain - India Intrigue Revlon Colorstay Moisture Stain - Barcelona Nights Revlon Colorstay Moisture Stain - Miami Feber for en Orange-Y Pout New York Color # 004 Turquoise HD Automatisk Liner Revlon Colorstay Ultimate Suede leppestift - Finale Revlon Colorstay Fukt Parisian Passion Stain vil gjøre deg glamorøs og fest klar! Lotus Herbals Ecostay Langvarig Lip Color - Shanghai Red

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: