Hvor mange av oss er skyldige i å kjøpe skjønnhets- / sminkeprodukter som har den søteste emballasjen?

Vel, jeg vet ikke om dere alle, men jeg er definitivt en av dem. Jeg er en sucker for søt emballasje og morsomme navn. Men det betyr ikke at jeg går på å kjøpe ting som ser bra ut og gjør ingenting. Og en merkevare som passer til begge mine behov, er fordel. Nå har de et stort utvalg av produkter, spesielt sminke, og det er nesten umulig å prøve hver enkelt av dem. Derfor elsker jeg det faktum at nytte har kommet opp med søte små kits for ulike behov. Kitet jeg skal gjennomgå i dag, er "Do the bright thing" -settet, som har sminkeprodukter som lyser ansiktet ditt. Så å vite om settet og produktene, les videre!

Ingredienser og krav:

Pris: INR 2150

emballasje: Som alle fordelene produkter, er dette settet vakkert pakket. Når du fjerner ytterkartongen, finner du en kortkartong som er formet som en bok. Den har en magnetisk lukking som åpner for å avsløre alle produktene med sine egne rom. Låsen på esken har et vedlagt speil, som er dekket av instruksjonssidene som forteller deg hvordan du bruker hvert produkt.

Min erfaring med fordel Gjør det lykkelige oppsettet:

Dette er et fantastisk sett. Produktene er av veldig god kvalitet. De er deluxe-prøveformede produkter, men for en sminkehoader som meg, er mengden perfekt. La meg diskutere hvert produkt for deg. Det er 5 forskjellige produkter i settet. De er:

1. Den jenta lysende ansiktsprimeren: Det er et kryss mellom et ansiktslys og en primer. Denne tekstur er myk og silkeaktig, og den blandes godt. Når den brukes under et fundament, gir den en subtil finish mens den holder seg mat. Og når den brukes på egenhånd, lyser den opp din hudfarge. Elsker det. 2. High Beam Highlighter: Baap av alle sølvpinner. Det fremhever de ønskede områdene i ansiktet ditt uten at det ser ut som om du har kommet fra et barns bursdagsfest (les dekket med glitter)! 3. Løvetann: Det ser ut som en rødme, men det er det ikke. Det er et lysende ansiktspulver. Og mannen er fantastisk. Du kan bruke det over hele ansiktet ditt for å legge den litt rosa gløden på eppene av kinnet ditt og tråle nesen for å fremheve dem litt. Dette er mitt absolutte favorittprodukt i settet. Og det kommer med sin egen pensel. * Lykkelig dans * 4. Bad Gal Liner vanntett: Med alle disse flotte produktene i settet, er dette ikke noe hit. Foringen er ok, og selv om den er vanntett, er den ikke flekkbestandig. Ikke en stor fan av denne. Men på grunn av sin størrelse er det et flott tillegg til min reise sminke kit. 5. De er ekte Mascara: Vel hva mer kan jeg si om det som ikke har blitt sagt ennå. Bare ett ord - AHMAZIINGG !!. Det gir akkurat den rette mengden lengde og volum til dine friske øyne. Igjen elsker det.

Så med beskrivelsen av hvert produkt kan du kanskje få vite hvor mye jeg elsker dette settet. Produktene er veldig flotte, fungerer godt og er forskjellige fra de andre i markedet. Jeg er så glad jeg kjøpte dette settet. Og når du jobber ut kostnadene for hvert produkt, vil du finne settet er ganske pent priset. Det er faktisk verdi for pengene.

Så, (phew !!) Fordeler og ulemper er her:

Fordeler av fordel Gjør det lyse tinget:

• Alle produktene er av god kvalitet. • Mengden du får er ikke mager, men faktisk god og produktene varer. • Du får prøve fem forskjellige produkter uten å bruke for mye penger. • Alle produktene fungerer veldig bra og er ganske forskjellige fra lignende produkter i andre merker. • Verdi for pengene med tanke på de individuelle produktprisene. • Emballasjen er veldig elegant.

Cons of Benefit Gjør det lyse tinget Make Up Kit:

• Foringen er ikke flekkbestandig. Det er også en gjennomsnittlig liner og unnlater å imponere. • Pakken mangler et leppeprodukt. Ville ha elsket et tillegg av en leppe og en kinnefarge. • Løvetannpulver er festet i settet, og du kan ikke bære det som et eget produkt. • Kitet i seg selv er litt voluminøst for vesken. Å gjøre det slankere vil hjelpe.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg tilbakekjøp fordelene Gjør det lyse tinget? Ja, definitivt. Dette settet er fabelaktig og jeg elsker alle produktene. Jeg trenger ikke noe annet fremhevende produkt når jeg har dette settet. Det er også forskjellige fremhevings- og lysprodukter for ulike bruksområder, behov og tider. Og mengden er også bra.

Endelig dom: En bestemt må kjøpe. Alle produktene er veldig gode og fungerer bra. Jeg vil foreslå det til alle som elsker å fremheve sitt ansikt eller elske produkter som lyser hud.

Fordel De er ekte Mascara-Review, EOTD Benefit Powda Wowza Palette Benefit Watts Up Highlighter Fordel Sugarbomb Blush Fordel Benetint Fordel Bad Gal Lash Mascara Fordel Benetint Review, Swatch, FOTD Fordel Lemon Aid Color Correcting Eyelid Primer Review Lotus Herbals PURESTAY Nourishing Foundations-Bright Angel, Royal Ivory, hasselnøttstjerne, mandel Hvordan bruke Bright Makeup Hvordan bruke Bright Citrus Makeup Hvordan vokse lange lyse negler L'Oreal HiP Bright Shadow Duo - Brazen 118 Anmeldelse Bryllup Makeup Essentials: Make-up Kit For Brides Bridal Makeup Kit med Lakme Products VOV Eyeshadow og Blusher Makeup Kit Colorbar Beauty Fever Makeup Kit Ansikter Kosmetikk Lip Delicious Kit Elizabeth Arden Makeup Kit

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: