Hei alle sammen,

Håper dere alle gjør det bra! I dag vurderer jeg en leppestift fra Hard Candy Plumping Serum-serien. Skyggenavnet er "Ønsket" og skyggenummeret er 867.

Produktdetaljer fra Hard Candy Nettstedet:

 Matte lepper med levende, ren farge i bare ett slag.  En høyglans gelbase infundert med lett mangosmør gir overlegen komfort og glans med varig hydrering.  Inneholder et unikt antioksidant "Colorfast System" som holder farge levende, truer og erklæring verdig.  Formulert med Hard Candy's eksklusive Plumping Serum System som leverer hyaluronsyre og plumper huden for raskt å minimere utseendet på fine linjer og rynker samtidig som hydratiserende volum blir tilsatt.

Pris:

CAD $ 5,99 for 3,5 gm.

Min erfaring med Hard Candy Plumping Serum Lipstick i Wanted:

Emballasje: Lippestiften kommer i et speilet sølvrør med et svart blomstermønster på lokket. Hetten passer godt nok til å bære den i posen uten å bekymre deg. Skyggenavnet og -nummeret er trykt på et klistremerke på en fargebase øverst på røret. Fargebasen er av samme farge som den faktiske leppestiftfargen.

Farge og pigmentering: "Ønsket" er en nydelig middels rødaktig bærskygge som ser godt ut på alle hudtoner. Denne leppestiften har en balmy type formel. En sveipe resulterer i en ren vask av farge. Du kan bygge den opp til en nesten ugjennomsiktig finish med et par flere swipes.

Tekstur og finish: Denne leppestiften har gelbase infundert med lett mangosmør. Det føles ganske behagelig på leppene. Det tørker ikke leppene, og det føles heller ikke tungt på leppene, selv om du legger til mer enn ett lag. Lippestiften glir lett på leppene uten patchiness. Den ferdigheten som denne leppestiften gir, er ganske skinnende, men den opprinnelige glansen falmer etter en time eller så, og du er igjen med en fin glans.

Denne leppestiften inneholder hyaluronsyre som er tilstede i mange anti-aging hudpleieprodukter på grunn av den plumping effekten det gir. Hard Candy 'Plumping Serum' skal legge til volum og minimere fine linjer på leppene. Jeg finner ikke at det minimerer utseendet på fine linjer på leppene, heller ikke plumper leppene. Det gjør leppene fyldigere, men det skyldes hovedsakelig den glatte finishen den gir. Mange plumping lip produkter forårsaker litt prikker når du bruker dem. Men denne har ingen slik effekt. Det fortsetter som vanlig leppestift.

Duft: Lippestiften har en vanilje kake som duft, som jeg virkelig liker!

Lang levetid: Jeg er ganske fornøyd med den varige kraften til denne leppestiften. Den varer i minst 5 timer uten fading. Den opprinnelige glansen falmer etter en time eller så, men fargen gjør det ikke. Det forsvinner ikke etter en matbit eller en drink, bare svaker litt. Det overlever også et måltid, og du er igjen med en flekk på leppene dine. Jeg finner at det ikke er ujevn fading. Det migrerer heller ikke eller fjær.

Fordeler med Hard Candy Plumping Serum Lipstick i Wanted

:

 Beautiful medium rødaktig bærskygge som passer til alle hudtoner.  Bygbar pigmentering - kan brukes ren eller i full intensitet.  Glatt finish som gjør at leppene ser fullere ut.  Kremaktig, ikke-tørrende tekstur.  Reisevennlig og fargekodd emballasje.  Bløder ikke eller fjær.  Langvarig.

Ulemper med Hard Candy Plumping Serum Lipstick i Wanted

:

 Minimerer ikke leppelinjer i henhold til kravet.

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg anbefale Hard Candy Plumping Serum Lipstick i Wanted?

Jeg liker å bruke denne leppestift på grunn av den vakre fargen og den kremete, fuktighetsgivende tekstur. Det er ganske langvarig å være så kremaktig og blank leppestift. Sjekk dette ut!

Hard Candy First Flush Make-up Kit Hard Candy Plumping Serum Gel Lipstick i Victorious Hard Candy First Flush Make-up Kit Hard Candy Eye Def Metallic Eyeshadow - Miss Enid Hard Candy Painted Lady Lipstick i Mannequin Hard Candy Glamoflauge Heavy Duty Concealer Hard Candy Fox i en boks Blush Truth or Dare Hard Candy Fox i en Box Blush - Spicy & Sweet Hard Candy Angel Face Highlight og Contour Cheek Duo Biotique Bio Berry Lip Plumping Balm Dior Creme de Rose Smoothing Plumping Lip Balm NYC Big Bold Plumping Lip Gloss - Pleasantly Plump Pink MUA Out There Plumping Lip Gloss Pink Sugar Beste Lip Plumping produkter for tynne lepper L'Oreal Color Riche Anti-Age Serum Lipstick - Frisk Mauve L'Oreal Color Riche Anti-Age Serum Lipstick - Ardent Solnedgang Inglot Slim Gel Lipstick # 46 Inglot Slim Gel Lipstick # 59 Inglot Slim Gel Lipstick Shade nr. 42

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: