Hei alle,

Håper du har en fantastisk dag! I dag vurderer jeg et to-i-ett-produkt fra Physicians Formula's Super BB-sortiment. Dette er Physicians Formula Super BB All-in-1 Cheek og Lip Beauty Balm i skyggen "Berry Pink." Skyggenummeret er 6402C.

Produktdetaljer fra Physicians Formula Website: Først og fremst Beauty Balm for kinn og lepper. Høyteknologisk og multi-tasking, ren og byggbar formel forbedrer øyeblikkelig kinnens og leppens naturlige farge samtidig som UVA / UVB-beskyttelse, lysende antioksidanter, fuktighetsgivende og stramende botanikalier kombineres og perfeksjonere optiske diffusorer for superkval hudpleie + sminkefordeler i en! Allergivennlig. Uten parabener. Glutenfri. Dermatolog godkjent.

ingredienser:

Pris:

CAD $ 8,99 (Prisen varierer på tvers av butikker) for 6,5 gm.

Min erfaring med Physicians Formula Super BB All-in-1 kinn og lek Beauty Balm i Berry Pink:

emballasje:

Physicians Formula Cheek og Lip Beauty Balm kommer i en søt sølv og hvit kule og ser ut som en EOS leppebalsam. Den er kompakt nok til å bli smurt inn i vesken din for på reise. Det kan påføres direkte på kinnene dine og blandes med fingrene, eller du kan bruke en stippling børste.

Farge og pigmentering: Emballasjen, men veldig søt, tillater deg ikke å se selve fargen på produktet. The Cheek and Lip Beauty Balm i Berry Pink er ikke en mørk bærrosa skygge, som du kanskje forventer av navnet. Det er mer av en lys til middels rosa skygge. Den gjelder ganske ren med en sveipe, men du kan lagre den på en enkel måte for å få ønsket fargeintensitet. Selv med flere lag, det blandes lett uten noen patchiness.

Denne nyansen ser fantastisk ut når den bæres som en rødme. Det ser ut som den mest naturlige flushen av farge på kinnene og blander så godt med huden som flushen ser ut til å komme innfra! Men som en leppefarge, virker dette ikke for meg. Fargen er ikke mørk nok til mine pigmenterte lepper.

Tekstur og finish: Teksten i denne kinnet og lekskjønnheten er faktisk på tørrere siden. Siden huden min er veldig fet, tøver jeg vanligvis med å prøve kremblusser, ettersom jeg føler at de kan gjøre kinnene mykere! Men denne skjønnhetsbalsamen fortsetter uten kløe og gir en nesten matt / satin finish, den har en krem ​​til pulverlakk. Men igjen, tørrheten i formelen gjør det mindre enn ideelt for bruk som et leppeprodukt. Det er ikke veldig behagelig på leppene.

Duft: Cheek and Lip Beauty Balm har en mild syntetisk fruktig lukt, men du kan kanskje lukte den bare under søknaden.

Longevity: Kinn og Lip Beauty Balm varer på min veldig fet hud i bare 5 timer før du begynner å falme. Folk med normal til tørr hud kan oppleve bedre oppholdsstyrke.

Nå kommer til de 10 + skjønnhetsfordelene som dette produktet hevder å ha: Fuktighetsgivende, Glatting, Beskyttelse, Beroligende, Hydrerende, Konditionering, Glødestimulering, Perfeksjon, Linjemykning, Slitesterk.

Jeg er enig i at den gir alle disse fordelene, unntatt fuktighetsgivende og slitesterk. Det er definitivt ikke en fuktighetsgivende formel og varer lenge på kinnene mine. Jeg kan heller ikke bekrefte linjemykningskravet som jeg ikke har noen linjer på kinnene mine, men jeg er veldig glad for at den ikke forbedrer mine store porer!

Fordeler av leger Formel Super BB All-in-1 kinn og leppe Beauty Balm i Berry Pink:

• Vakkert lys til middels rosa skygge. • Gir den mest naturlige flush av rosa til kinnene. • Lett byggbar pigmentering. • Blander lett. • Forbedrer ikke porene. • Inneholder SPF 20. • Kompakt størrelse og søt emballasje. • Hypoallergenic. Uten parabener. Glutenfri.

Ulemper av leger Formel Super BB All-in-1 kinn og leppeskjønn balm i Berry Pink:

• Gjennomsnittlig slitasje. • Formelen er for tørr til å brukes som leppebalsam.

IMBB Rating: 3.5/5

Ville jeg anbefale legeformel Super BB All-in-1 kinn og lekeskjønnhetsbalsam i Berry Pink?

Jeg liker multi-tasking produkter som bidrar til å redusere antall elementer du trenger å bære i vesken din. Men denne skjønnhetsbalsam virker ikke bra som et leppeprodukt. Jeg elsker hvor godt det fungerer som en rødme. Dette er verdt å prøve!

Leger Formel Super Beauty Balm Cream Leger Formel Argan Wear Ultra-nærende Argan Oil BB Cream Leger Formel Super BB Alt I 1 Balm Stick SPF 30 Leger Formel Naken Slitasje Touch of Glow Stick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: