Hei alle sammen!!

I dag skal jeg vurdere et nytt produkt som jeg plukket opp nylig. Dette hadde en ny nyskapende type applikator, så jeg trodde jeg ville få det og teste det ut. Les videre for å vite hvordan dette produktet virket for meg!

Pris: $12.95

ingredienser:

Påstander: 1. Ever Ever Blurring CC Eye Cream. Umiddelbart rynker rynker, fine linjer, mørke sirkler, kråkefødder, puffiness, ufullkommenhet, crepey lokk, sagging, ujevn tekstur og tegn på tretthet. Ultra-utjevning, multi-tasking mirakel produkt kan brukes som en øyekrem, primer, concealer og øyenskygge base. 42% silikon- og fargekorrigerende formel minimerer utseendet på mørke sirkler og puffiness, gjør utseendet på fine linjer og rynker jevnere. Gul korrigerer blå ufullkommenhet og oppvarmer hudtone. Grønne toner ned rødhet. Rosa lyser og lyser. Anti-aging brighteners gjenoppretter en blikk av stråling og glatthet. Umiddelbart blurs, primer, beskytter og korrigerer samtidig som det gir nærende fordeler og ren dekning.

Min erfaring med leger Formula Super CC Fargekorrigeringspleie Øyeblikkelig uskarphet CC-øyekrem:

emballasje: Den kommer inn i et klemrør med en festet skråmetallfottør som er kult å røre under applikasjonen. Nå er dette helt upraktisk av to grunner: For det første er applikatoren for rarformet for å klemme nok produkt ut av enden til å søke med fingeren, siden du ikke kan være presis på grunn av den meget brede, flate enden med et hull i midten. For det andre spredes det ikke jevnt dersom det påføres direkte fra røret. Jeg antar at metalltipset er mer for kjøleeffekten, som rollerball-produkter, enn som en applikator. Røret i seg selv er hvitt med en rosa hette. Det er noen fargerike mønstre og sølv design skjer. Røret er for det meste fullt av luft og det er svært lite produkt i det.

Tekstur: Dette er en nydelig, kremaktig concealer. Det blandes veldig godt på huden og føles ikke tungt. Det krøller ikke på meg. Jeg bruker det alltid over Clinique eye cream. Dette klumper ikke og går ganske jevnt. Jeg bruker ikke dette noe annet sted unntatt mine under øynene.

pigmentering: Jeg er ikke sikker på hvilken dekning dette har. Det skal "uklare" mangler og det gjør det slik. Jeg ser det ikke som en god jobb i det hele tatt. Det gjør mitt under øynene skinnende, som jeg ikke ser ut til å fange i fargeprøven. Jeg liker ikke denne effekten i det hele tatt. Det vil ikke dekke noen mørke sirkler, det kan til og med understreke dem.

Dette produktet gjør noen veldig høye krav om å være anti-aging og dekker opp hvert hudproblem. Men det er definitivt usant. Jeg har ikke aldrende problemer, så jeg kan ikke kommentere disse påstandene.

Det er verdt å merke seg at dette er parabenfritt, hypoallergent, duftfritt og alle de gode ting. Det brøt meg ikke ut og jeg hadde aldri hudproblemer med det.

Pros Of Physicians Formula Super CC Fargekorrigeringspleie Øyeblikkelig sløring CC Øyekrem:

• Søt emballasje. • Klumper ikke. • Glatt og lett å bruke. • Parabenfri, hypoallergen, duftfri. • Bryter meg ikke ut.

Ulemper av leger Formel Super CC Fargekorrigeringspleie Øyeblikkelig uskarphet CC-øyekrem:

• Det er bare en nyanse, du må prøve å se om den passer. • Ingen av kravene er sanne. • Dekker ikke noe. • Veldig vanskelig å få det til å fungere for øye. • Applicator er vanskelig å jobbe med.

Vil jeg anbefale leger Formula Super CC Fargekorrigeringspleie Øyeblikkelig sløring CC-øyekrem? Nei, det er mange bedre concealers der ute.

Ville jeg tilbakekjøre Leger Formel Super CC Fargekorrigeringspleie Øyeblikkelig sløring CC Øyekrem? Nei.

IMBB Rating: 1/5

Bare ikke kjøp den. Vær så snill.

Leger Formel Mineral Glow Pearls og humør Boosting Baked Bronzer Legerens Formula Eye Makeup Remover Lotion Leger Formula Plump Palette Plumping Lip Color - Mauves Leger Formel Lykkelig Booster Glød og Mood Boosting Blush - Rose Legerens Formula Eye Enhancing Gel CreamLiner - Brown Eyes Leger Formula Eye Shimmer Strips: Pop Green Eyes Lancome City Miracle CC Cream Review Olay Total Effects 7 i One Pore Minimerer CC Cream Review Bourjois 123 Perfect CC Cream BB Creams i India - Sammenligning Max Factor CC Instant Complexion Enhancer i bronse Av Terry Cellularose Moisturizing CC Cream i Natural Review Faces Canada CC Cream Review Max Factor CC Instant Complexion Enhancer i Bronze Review Himalaya Under Eye Cream Shahnaz Husain - Shasmooth Almond Under Eye Cream VLCC Skin Defense Almond Under Eye Cream Blossom Kochhar's Almond Under Eye Cream Wunder Eye Under Eye Cream Olay Total Effects Anti-Aging Eye Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: