Hei, ganske lesere!

Dette produktet er en del av min mini Jordana-haul, og selv om det siste Jordana-produktet jeg gjennomgikk var en dud, er dette en total stjele og et must. Fortsett å lese for å vite hvorfor jeg er glad jeg kjøpte den.

Produktbeskrivelse:

The Purrfect Cat Eye • Lettvekt, lang slitasje, smudge-bevisfarge som linjer og definerer øyne • Fra nybegynner til Pro; Enkel å bruke, Tapered Brush Applicator • Glatt applikasjon

bruk:

Begynn å bruke en tynn linje fra det indre til det ytre hjørnet av øyelokket ditt langs øvre eller nedre lash linje.

Pris:

$2.99

Min erfaring med Jordana Twilight Cat Eye Liner:

Jeg har haug med blå krem ​​liners av forskjellige merker, men ikke en enkelt flytende foringslinje fordi jeg alltid har følt flytende liners har svært begrenset bruk mens krem ​​liners kan brukes på flere måter - som en liner, som skygge base, som khol og hva en er hjernen kan tro! Men for sent har jeg innsett at man også trenger en flytende liner for å forsegle kremforingen og hindre dem i å kaste seg eller smette.

emballasje: Det er en lang sylindrisk penn og ser ut som en filtpenn, men er en vanlig flytende linerflaske. Tre fjerdedel av flasken er blå som skyggen av liner og dessverre, bare den delen inneholder produktet og resten er en veldig lang børste. Penselen har veldig fin børste som gir en veldig presis tynn linje.

Farge: Skyggen av denne liner er briljantblå med meget fine glimmerpartikler, men de er litt spredte. Liner har ikke homogen glimmer som annen nyanse jeg kjøpte - Karibien.

pigmentering: Meget god pigmentering for en flytende liner, bare ett feie gir nesten en ugjennomsiktig briljant blå farge som en blå jay, og når den tørker, påfør et annet lag, og det vil gi en ugjennomsiktig finish og man får en ganske blå jay-farget linje.

Brukstid: Etter at jeg gjorde en fargeprøve på hånden min, forlot jeg produktet som det bare for å teste slitagetid. Jeg føler at hvis jeg får gode resultater fra hånden min, så vil jeg selvsagt få bedre slitasje på øyelokkene mine. Foringen lå på hånden min i to faste timer, hvoretter jeg kraftig gned og det var en subtil endring, så la jeg det være. Etter dette ble det underkastet vask og rengjøring med såpe og vann, og det var fortsatt på plass hvis ikke så strålende som det var i utgangspunktet. Derfor kan vi konkludere med at den har en svært imponerende slitasje; er vanntett og flekkbestandig.

Konklusjon: Dette produktet er kun for $ 2,99, og man må kjøpe det hvis de liker fargede liners som gir god farge og blir satt hele dagen lang.

Fordeler av Jordana Twilight Cat Eye Liner:

• God emballasje - gjør det enkelt å identifisere det. • Tilgjengelig i seks vakre og unike nyanser. • Meget god pigmentering. • Det er smussfast og vanntett. • Tørker veldig raskt. • Har strålende blå jay farge. • Helt rimelig. • Lett tilgjengelig. • Har fine spredte glimmerpartikler.

Ulemper med Jordana Twilight Cat Eye Liner:

• Mengden skulle ha vært litt mer.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Jordana Twilight Cat Eye Liner?

Ja, og vil få andre nyanser også. Jeg anbefaler det til alle som elsker farget liners.

IMBB Rating:

4.5/5

Jordana Eyeliner i hvitt Jordana Glitter Rocks Retractable Eye Liner Punk Rock Lilla Jordana Eyeliner Pencil-Gold og Cappuccino Maybelline Ruby Twilight Colorshow Leppestift Bad og kroppsarbeid Twilight Woods Fine Fragrance Mist Caress Sheer Twilight Body Wash Hvordan du bruker katt øye sminke Maybelline Vanntett Volum 'Express Cat Eyes Mascara Maybelline The Colossal Liner i svart Lakme Black Impact Liner Inglot Matte Gel Eye Eye Liner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: