Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på et annet produkt av merkevaren By Terry. Dette er en ny versjon for våren 2015. Det er Cellularose Moisturizing CC Cream i skyggen 2 CC Natural.

Om produktet: Riktig botanisk teknologi og fargekontroll konsentrere, CC Cream samler i seg selv alle hudpleie- og sminkehandlinger i en enkelt gest. Den ikke-oljete tekstur, subtilt tonet, forvirrer ufullkommenhet og tilpasser seg tilpasset hver eneste hudfarge. Øyeblikkelig er huden forenet, beskyttet, lysende, glatt og plumpet.

Egenskaper: • En intens fuktighet takket være Centifolia Roses Native Cells. • En dyp glød levert av Alba Roses Native Cells. • En ungdomsvern utgitt av antioksidant Vitamin E. • En naturlig langvarig perfeksjon avslørt av den unike CC-Color Control-korrigerende teknologien. • En absolutt komfort via næringsfukterfaktorer. LUXE ART BEAUTE SAS BY TERRY

ingredienser:

Pris : $86

Min erfaring med Terry Cellularose Moisturizing CC Cream in Natural:

emballasje: Jeg elsker den slanke og utvilsomt vakre emballasjen. Det kommer i et rør med en pumpedispenser, derfor er det veldig hygienisk.

Tekstur / konsistens: Denne CC-krem er ganske tynn og flytende-y. Den sprer seg og smelter jevnt på huden med liten eller ingen innsats. Det er best å bruke dette produktet med fingertuppene for å få maksimalt produkt på huden og unngå spild. Jeg fant å bruke pensel eller svamp tendens til å suge opp mer produkt enn de innskudd.

Dekning og fullføring: Denne CC-krem gir middels dekning (mer dekning enn en tonet fuktighetskrem / BB-krem, men mindre enn et fundament) og etterlater en vakker, sunt lysende / satin naturlig utseende. Denne CC-krem gir tilstrekkelig dekning for meg siden jeg ikke har tonnevis av hudproblemer. Mine hovedhud bekymringer er dullness og ujevnhet som denne CC krem ​​adresserer. Hvis du er noen som trenger tonnevisning, har store ufullkommenheter å skjule, vil dette ikke være for deg med mindre du bruker dette produktet som en base og legger den opp med et annet fundament (som ikke ville være en dårlig ide som det vil gi deg en glødende utgangspunkt).

Jeg finner dette produktet å være veldig fuktighetsgivende og fuktighetsgivende, og det gir øyeblikkelig komfort til min tørre hud. Jeg trenger ikke å bruke noe fuktighetskrem under denne sminkeen, med mindre jeg har veldig tørr flakete flekker. Det synker ikke inn i porene mine.

Skygge: Denne CC-krem kommer i bare 4 nyanser, derfor ikke et stort utvalg av utvalg. Jeg finner skyggen 2 CC Natural matcher min Light-Medium skintone (NW23) perfekt.

Oppholdsstyrke: Dette fundamentet hadde siste 7-8 timer på huden min. Jeg føler ikke behovet for å sette det med pulver ved førstegangsapplikasjon, men det vil ikke resultere i at huden min blir myk og skinnende raskere rundt mine oljere områder omtrent 5 timer. Hvis du har fet eller normal hud med oljere T-sonen, kan du finne dette produktet for hydratiserende og fettete etter din smak, men hvis du bestemmer deg for å bruke det, vil det være best at du bruker dette produktet sammen med et pulver å ta Vekk noe av det overflødige fuktigheten.

Parfyme: Som med alt av Terry-produktet har dette produktet en sterk aroma av roser. Duften er ikke falsk eller kjemisk-ish, i stedet lukter som en ekte bukett med roser som jeg elsker. Duften linger på huden for en stund. Den største delen av dette produktet bortsett fra den åpenbare høye prisen er mangelen på SPF. Jeg ville ha elsket om dette var et produkt som gjorde livet enklere ved å kutte ned trinnene i min sminkerutine. Det kuttet ut behovet for fuktighetskrem, men jeg trenger fortsatt å bruke en separat SPF for dagtid.

Totalt elsker jeg dette produktet. Dette har blitt et av min stiftprodukt for hverdagsbruk. Det er også ideelt for dager når jeg går for en sminke makeup look eller bare er for lat for å gjøre et helt ansikt av sminke. Jeg vil anbefale dette, men bare for normal til tørr hud.

Pros av Terry Cellularose Fuktighetsgivende CC Cream in Natural:

• Middels dekning • Masse hudpleie ingredienser og fordeler • Gir en vakker, sunn, glans til huden uten skimmer • Vakker lukt av roser • Veldig hydratiserende, min tørre hud elsker det • Lett å bruke, blander lett med fingertuppene • Best for hverdags eller når du går til det nei sminkeutseendet • Kan brukes under fundament for å gi litt ekstra dekning, samt en glødende base

Cons av Terry Cellularose Fuktighetsgivende CC Cream in Natural:

• Super dyrt • Ingen SPF. • Bare 4 nyanser i serien.

IMBB Rating : 4.8/5

Av Terry Cellularose Blush Glace # 3 Frozen Petal Review Av Terry Baume De Rose Lip Protectant Review, Swatch Lancome City Miracle CC Cream Faces Canada CC Cream Olay Total Effects 7 i One Pore Minimizing CC Cream Bourjois 123 Perfect CC Cream 15 beste tonet fuktighetskrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: