Hei alle,

Med kvikksølvoppgangen har jeg latt etter produkter for å oppdatere og kjøle meg. Jeg fant denne og den blå emballasjen tiltrukket meg så gjorde navnet "Aqua." Hva bedre enn en dusjgel for å forbedre badeopplevelsen? Med dette i bakhodet kjøpte jeg to varianter av dusjgelen. La oss se gjennom 'Aqua' og se hvordan det går!

Pris: INR 225 for 200 ml.

Produktbeskrivelse og detaljer:

Min erfaring med Jovees Aqua fuktighetsgivende kroppsvask:

Denne dusjgelen er pakket i blå metallemballasje. Den metallic blå fanger øyeblikkelig øyet. Selv når det ble holdt på en lavere hylle, spurte jeg SA om å vise meg produktet: p Det kommer i en omvendt tubeemballasje som er ganske stor. Invertert røremballasje er både praktisk og ubeleilig. Hvorfor ubeleilig, jeg forteller deg et øyeblikk senere. Flip-hetten fungerer bra. Den åpnes og lukkes med et fint klikk.

Produktet er en aqua blå-farget gel. Den har en rennende tekstur. Når jeg ikke lukket røret riktig og plasserte det på sokkelen min, og i neste øyeblikk så jeg produktet lekker ut av røret. Dette er grunnen til at jeg finner invertert røremballasje ubeleilig fordi jeg er en person som vil la lokket være åpen (som jeg bruker mye dusjgel) og jeg vil ikke ta vondt ved å åpne og lukke lokket igjen og igjen 😛

Dusjgelen lunder opp veldig pent og har en veldig forfriskende duft til den. Den har frisk duft og lukter som de fleste produkter som er aqua tema. Duften er ikke sist etter dusj, og jeg ønsker at det hadde vart lenge. Dusjgelen renser huden veldig bra og gir deg den knirkende rene og friske følelsen.

En gang brukte jeg dette etter at jeg kom hjem fra college. Jeg var super sliten og denne dusjgelen fikk meg til å føle seg frisk igjen. Jeg elsker å bruke det både om morgenen og etter å ha kommet hjem fra en hektisk dag på college. Jeg bar ikke ansiktet mitt på vasken min på badet den dagen, så jeg brukte denne på ansiktet mitt også 😛 Det gjorde ikke huden min tørr og følte seg elastisk. Det forlot huden myk og lett fuktig. Også, det vasker av ganske enkelt. Jeg er glad jeg plukket opp dette for sommeren!

Oppsummering fordeler og ulemper:

Pros av Jovees Aqua fuktighetsgivende kroppsvask:

  • Anstendig priset.
  • Attraktiv emballasje.
  • Lukt forfriskende.
  • Gir deg en knirkende, ren og frisk følelse.
  • Fuktiggjør huden lett.
  • Imponerende ingrediensliste.

Ulemper med Jovees Aqua fuktighetsgivende kroppsvask:

  • Hvis lokket ikke er lukket riktig, lekker produktet fordi det er rennende.

Endelig dom:

Elsker det! Gå, prøv denne! Det er en perfekt kroppsvask for sommeren!

Jovees Pearl Whitening Face Pack Jovees Anti Tan og Clarifying Herbal Face Pack Jovees Veg Peel Pack Jovees Papaya og Honning Facial Scrub Victoria's Secret Aqua Kiss Body Wash Nivea Aqua Effect Refreshing Face Wash Victoria's Secret Endless Love Body Wash Freeman Mandarin fuktighetsgivende kroppsvask St. Ives kollagen Elastin fuktighetsgivende kroppsvask St. Ives sveitsisk vanilje fuktighetsgivende kroppsvask Nivea Touch of Smoothness Moisturizing Body Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: