Hei alle sammen!

Jeg gjorde et stort trekk med Wet n Wild-produkter nylig! Jeg antar jeg kjøpte så mange produkter at jeg nesten kan sette opp en butikk meg selv. 😀 Jeg vil gjennomgå dem snart, her er en gjennomgang av en eyeliner blyant.

Produktbeskrivelse: Rik, kremaktig formel Glir på jevnt uten å rive seg. Kommer i et bredt spekter av farger som kan brukes til å skape en rekke utseende Vinneren av Allure Best of Beauty Award!

Pris: INR 186 for 1g

Min erfaring med Wet n Wild Farge Ikon Deep Blue Eyeliner Pencil:

Jeg må si at disse blyantene er kjempebra! Når du vil ha en god erstatning for den flytende eyeliner, kan de fylle inn. Disse blyanter er lengre enn vanlige øye blyanter og det ser enkelt ut; Ikke noe spesielt. Treblyanten har en plasthette som ikke er spinkel. Disse er skarpe. Pennen er mer svart enn blå. Fargen på blyanten ser også svart ut i person, men blir blå når den strykes.

Kommer over til den gode delen av denne blyanten, er pigmenteringen stor! Det gir maksimal fargutbetaling med bare en sveipe, men på den mørkere siden begynner det å flake hvis jeg begynner å lagre den. Skyggen er noe blåaktig grå. Mer på den grå siden ganske blå. Jeg forventet at det skulle være mer av et lyst preussisk blått. 😀 Det gir ikke den "pop" effekten som fargen er ganske flatt og dempet. Det gir en nydelig matt finish som jeg elsker.

Tekstur er også super myk og kremaktig, og omsorg må tas under påføring eller spissen vil bryte. Jeg ville bare ønske det var vannlinje trygt, men det viser nesten ikke. Jeg prøvde å sveipe den på min vannlinje bare for å være utsatt for irritasjon. Strengt nei til vannlinjen! Det varer i ca 3 timer på mine oljede lokk, hvorpå det begynner å flake. Kullet en var bedre ved varig kraft og flakket ikke som denne. Det er ikke helt flekkfast, men det motstår i en grad. Det er også vannavstøtende. Jeg elsker disse blyantene, stor mengde for prisen!

Fordeler med Wet n Wild Farge Ikon Deep Blue Eyeliner Pencil:

• Enkel, reisevennlig emballasje. • Kremet og myk tekstur. • Glir lett uten tau. • Stor mengde. • Fargepenger er ganske bra. • Skyggen er en nydelig blåaktig-grå farge. • Gir en ganske matt finish. • Anstendig prislapp.

Cons av Wet n Wild Farge Ikon Deep Blue Eyeliner Pencil:

• Begynner å flake hvis lagd, og også etter 2,5 timer. • Ikke egentlig en dyp blå, mer grå. • Ikke egnet for vannlinjen.

IMBB Rating: 4.3/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Wet n Wild Farge Ikon Deep Blue Eyeliner Pencil? Disse er sterkt anbefalt! Men hvis du leter etter en ekte mørk blå, kan du hoppe over dette siden dette har mer grå undertoner. Mengden er stor og det vil vare meg for alltid! 😀

Våt n Wild Color Icon Olive Eyeliner Pencil Våt n Wild Farge Ikon Kullbull og øyeliner Wet n Wild Blue Farge Ikon Shimmer Pencil Våt n Wild Farge Ikon Baby har Svart Kohl Eyeliner Våt n Wild Farge Ikon Øyeblyant Sky Blue Våt n Wild Farge Ikon Liner Brow & Eye Pencil-Turkis 659C Wet n Wild Farge Ikon Berry Red Creme Lipliner Pencil L'Oreal Color Riche Le Kohl - Deep Sea Blue NYX Retractable Eye Liner-Deep Blue

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: