Hei alle,

Etter å ha brukt Rimmel London Lasting Finish leppestifter i nyanser 05 og 08 og grundig nyter dem, plukket jeg et par flere. Her vurderer jeg leppestiftet i skygge 06. Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 5. Prisene kan variere fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Den første leppestiftkolleksjonen som er opprettet av Kate Moss High intensity farge i opptil 8 timer. Formel infused med Black Diamonds, reflekterer lys som aldri før. Fanger alle flair, kanten og tidløsheten til Kates unike utseende.

Min erfaring med Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss i Shade 06:

emballasje: Lippestiften kommer i en slank svart matt finish. Capen har Rimmel-logoen gravert på toppen og en utskrift av Kate Moss underskrift. Innpakningen ser ganske stilig ut for en leppestift på 5 dollar. Hetten lukkes stramt og du kan lett kaste den i posen din. Siden emballasjen er helt ugjennomsiktig, må du se på bunnen av leppestift for å finne ut hvilken nyanse det er.

Skygge: Shade 06 er en lys rosa som har en tendens til koral. Denne nyansen skriker ung og sommer, og jeg elsker hvordan denne leppestiften legger den ekstra popen i ansiktet mitt. Imidlertid kan leppestiftet ikke passe til duskete hudtoner.

Textur, Avslutt, Pigmentering:Lippestiften glir jevnt på leppene, uten at det er trukket ut. Det føles crème når du bruker det, men det legger seg ned til en halvmattig finish med en fin glans. Lippestiften er ikke akkurat fuktighetsgivende, men den tørker heller ikke. Du trenger ikke å påføre noen leppebalsam under.

Denne nyansen er sterkt pigmentert og en sveipe er nok til å gi en komplett dekning til selv pigmenterte lepper. Jeg foretrekker imidlertid å bruke 2 swipes og jeg elsker det at leppestiftet ikke blir kakeaktig. Produktet hevder å bli satt i 8 timer. Dessverre overfører leppestift mye og overlever ikke hele måltider. Det forblir bare på meg i ca 4 timer eller så med snacking. Det går etter en liten flekk. Lippestiften har en liten blomsterduft. Jeg liker egentlig duften, men de som liker duftfrie leppestifter, kan vurdere dette en con.

Pros av Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss i Shade 06:

  • Vakker pinkshade med koral undertoner.
  • Glider glatt på leppene.
  • Føler ikke tørking på leppene.
  • Nydelig crème sheen finish.
  • Sterk pigmentering.
  • Flott emballasje.
  • Veldig rimelig.

Cons av Rimmel London Varig Finish Leppestift av Kate Moss i Shade 06:

  • Krav på 8 timers oppholdskraft er ikke helt sant.
  • Denne nyansen kan ikke passe alle aldersgrupper eller hudtoner.
  • Lippestift har en mild blomsterduft.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss i Shade 06? Du kan sikkert prøve denne leppestiften hvis du er ute etter en rimelig og anstendig leppestift i en coral-ish rosa skygge.

Ville jeg tilbakekjøpe Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss i Shade 06? Jeg tilbakekjøper vanligvis ikke samme nyanser, men vil sikkert prøve ut andre nyanser fra dette området.

Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss i Shade 08 Rimmel London Varig Finish Leppestift - Royalty Rimmel London Varig Finish Leppestift - Tantrum Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate # 107 Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss - Shade 17 Rimmel London Varig Finish Lipstick Pink Blush Rimmel London Varig Finish Leppestift - Burning Desire Rimmel London Varig Finish Lipstick i Metallic Luster Rimmel London Varig Finish av Kate Moss Shade 05

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: