Hei alle sammen!

Været i Mumbai er fint og kjølig. Jeg er så glad i det! Med det fantastiske været blir huden min veldig tørr. Så jeg lagret opp på min lotion for å holde huden min fuktet. Jeg kjøpte denne lavendel lotion og rose lotion fra Yardley fordi jeg aldri har prøvd denne serien. Jeg elsket rosen en, la oss se hvordan lavendel fares!

Pris: 99 INR

Produktbeskrivelse: For jevn, silkeaktig, åndsgjørende hud, se ikke lenger enn den engelske lavendellotion. Det beste av lavendeloljer, som har blitt skuret fra hele verden, smelter sømløst med jasminens søthet og cedertreens moskis for å gi deg en fuktighetsgivende lotion som har en tendens til huden din og gir den ny duft til ditt neste bad.

Min erfaring med Yardley London Engelsk Lavendel Fuktighetsgivende Kropp Lotion:

Denne lotionen kommer i en perleflaske med en pumpeapplikator. Jeg liker denne typen emballasje fordi den gir perfekt mengde produkt og er veldig praktisk å bruke. Forsiden har produktnavnet og baksiden viser all annen informasjon som gjelder produktet. Denne flasken er slank, men ikke reisevennlig.

Lotionen er hvit i farge og er veldig lys. Det blir raskt absorbert i huden, og du føler ikke tyngden som de fleste kremer har. Det lukter som frisk lavendel og duften er ikke for sterk, men ikke for mild heller. Du kan lukte lotionen i minst 15 minutter etter søknad. Så de som husker duften som drømmer rundt deg, må kanskje tenke på nytt før du kjøper. Jeg liker vanligvis ikke duften av lavendel, men jeg likte denne.

Lotion gir fuktighet til huden min i ca 4-5 timer. Men jeg har også lagt merke til at de tørreste delene av kroppen min, som føttene mine, føles tørre etter 2 timer, så jeg må bruke den på nytt. Dette er ikke tilfelle for rosenvarianten. Når jeg bruker rose-lotion, trenger jeg ikke å gjelde hele dagen. Derfor føler jeg at dette er den eneste con for lavendel en.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Fordeler av Yardley London Engelsk Lavendel Fuktighetsgivende Kropp Lotion:

• Rimelig. • Nydelig duft som dveler. • Fin emballasje. • Lett tekstur. • Får absorbert raskt. • Fuktar huden min i 4-5 timer.

Cons av Yardley London Engelsk Lavendel Fuktighetsgivende Kropp Lotion:

• Gir ikke tilstrekkelig fuktighet til meget tørr hud.

IMBB Rating: For fet til normal hud - 4/5 For tørr hud - 3/5

Endelig dom: Jeg vil gjerne bruke dette på sommeren, men dette er ikke en vinterkrem for tørr hud. Det er et godt alternativ for fet til vanlige skinnede mennesker.

Lotus Herbals Whiteglow Hånd og Kropp Lotion Vaselin Sunn Hvit Kropp Lotion VLCC Mulberry Lightening Body Lotion med SPF 15 Nivea Happy Time Body Lotion Kropps butikken - Vitamin E fuktighetssoljon SPF 15 Victoria's Secret Love Spell Midnight Hydrating Body Lotion Nivea I Dusj Body Moisturizer Bath & Body Works Japansk Cherry Blossom Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: