Hei alle sammen.

Denne anmeldelsen vil være på Too Faced Milk Chocolate Soleil Matte Bronzer - Lys / Middels.

Produktbeskrivelse: En delectable matte bronzer.

Hva det gjør: Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder gjør at glam-and-tan blir rett og slett deilig. Too Faced kombinerer de naturlige, terapeutiske effektene av ekte kakaopulver med sine signaturbronsepigmenter, og skaper en unik matbronse som nøytraliserer rødt og utvider og forbedrer alle hudtoner. Gnisten er igjen med en feilfri finish, en nydelig utstråling og en subtil søt duft.

Hva annet trenger du å vite: Bask i vakker bronse med denne trang-verdige (kalorierfrie!) Kompakten som er sikker på å opphisse sansene dine. Denne ultraformede formelen er enkel å tilpasse, så du vil alltid se naturlig uimotståelig - aldri orange. Få glødende, gylden gudinne!

Pris: $30

Min erfaring med Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer:

emballasje: Denne bronzer kommer i et vakkert, gyldenbronse plasthus med design på toppen og a generøs størrelse speil innsiden. Det er ingen applikator som følger med emballasjen. Kompaktet er veldig lett.

Tekstur: Dette pulveret er veldig fint og ultralett. Det føles som silke når du berører det. Det er ingen grittiness og det gjelder vakkert på huden uten strikking eller flekker. Pulveret er ikke kalkaktig, det blandes sømløst med huden og blir en. Derfor ser det ikke ut som om du har pulver som sitter på huden din. Det klamrer seg ikke på tørkeflettene, og det fremhever heller ikke porene.

Shade & Finish: Den Too Faced Chocolate Bronzer kommer i 3 nyanser - Chocolate Soleil som er for middels til dyp hudtoner, og Milk Chocolate Soleil og Dark Chocolate Soleil har vært nye tilsetninger designet for henholdsvis lys hud og dyp hud. Dette er et varmt tonet bronzer, men det er ikke for oransje. Det er helt matt, men det får ikke huden til å se flatt ut. Det ser ikke gjørmete ut på huden.

Melk Chocolate Soleil er en helt perfekt bronzer for meget bleke, rettferdige og lyse hudfarger som finner tradisjonelle bronzere for å kontrastere med hudtonene. Siden hudtonen min faller i kategorien Light Medium (Mac NW23), tror jeg jeg er mer egnet for den originale Chocolate Soliel, hvis jeg vil at fargen skal være synlig mot huden min.

Milk Chocolate Soleil slags forsvinner når den blandes på huden min, og derfor kan jeg bare bruke den til å gjøre veldig subtil og naturlig utseende bronzing, som jeg ærlig ikke har noe imot. Jeg er helt opp for naturlig sminkeutseende, derfor liker jeg denne bronzer. Jeg kan gjøre litt subtil definisjon av ansiktet mitt med denne bronzer, men jeg må bruke det ganske tungt for at den skal dukke opp. Jeg støv det rundt håret mitt, under kjeve og under kinnben. Jeg liker det faktum at hvis jeg har et fundament som er litt for lett for meg, kan jeg bruke dette hele ansiktet mitt for å gi det litt varme.

pigmentering: Pigmenteringen kan bygges. Kanskje det er det faktum at denne bronzeren er så lik hudtonen min, jeg klarer ikke å se noen farge med mindre jeg bruker den tungt. Jeg liker denne kvaliteten i en bronzer som du ikke kan gå overbord med dette. Det er nybegynner vennlig. Men hvis du er noen med blek / lys hud, tror jeg ikke du vil ha noe problem med denne bronzer.

Oppholdsstyrke: Dette pulveret har et vakkert på huden. Jeg merker ikke noe tilsynelatende fading for hele dagen som er omtrent 7-8 timer for meg.

Parfyme: Det lukter helt herlig. Duften av sjokolade er like autentisk som den kan være. Jeg elsker det, men duften er ganske sterk, så hvis du er noen som er følsom for dufter eller ikke liker duften av sjokolade (jeg kan ikke forestille deg noen som ikke liker lukten av sjokolade!), Kan dette ikke være for deg.

Alt i alt: Jeg elsker dette produktet. Denne nyansen bør bare hentes av de med meget bleke / lyse hudfarger som en bronzer. De av dere med lyse medium hudfarger kan også bruke dette til den mest naturlig utseende bronzing. Du kan også bruke den hele huden din for litt varme eller som innstillingspulver. Jeg elsker absolutt silkeaktig tekstur av dette pulveret og den deilige sjokolade duften. Jeg vil anbefale dette.

Fordeler med å stå overfor melk Chocolate Soleil Bronzer:

• Perfekt bronzer for svakt lys hudfarger • Silkeaktig glatt pulver • Ikke kalkaktig • Lett å blande • Byggbar pigmentering • Kan brukes til å legge til litt definisjon og varme i ansiktet • Lekkert duft • Matt finish

Cons of To Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer:

• Denne fargen er ikke egnet for hudfarger dypere enn lysmedium.

IMBB Rating: 4.5/5

Too Faced Chocolate Soleil Bronzer Too Faced Eyeshdow Duo i Full Frontal Too Faced Chocolate Bar Eyeshadow Palette Forvendt stearinlys Glow Highlighting Powder Duo To-Faced Semi-Sweet Chocolate Bar Eyeshadow Collection Beauty Formulas Berikende Coconut Milk Body Wash Slank Chocolate Wax Nivea BB Cream 5 i 1 Beautifying Moisturizer Makeup Revolution London Beskyttelses Palette - Lys / Middels The Body Shop Deep Matte Honey Bronze Bronzing Powder MAC Bronzing Powder - Matte Bronze Lorac Tantalizer Highlighter og Matte Bronzer Duo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: