Hei vakre damer,

Her er et annet bad og kroppsverk produkt for dere alle. Nei, jeg kjøpte ikke hele butikken. 😛 Det er bare et par flere produkter som kommer deg. Så i dag har jeg en duftdråpe for deg og denne fra "Be Joyful" -området, og jeg er glad for at denne duften ikke er altfor søt og muskus som andre dufter fra Bath and Body Works.

Produktbeskrivelse: Avslappet sprut eller lett spritz din favoritt duft, uansett vil du bli forelsket ved første tåke! Vår nøye utformede flaske og sofistikert pumpe gir god dekning mens konditionering aloe-tåke nærer huden for den letteste og mest forfriskende måten å duft!

Toppnotater: Fizzy Clementine, Vintermelon, Sparkling Mango Mid Notes: Blomstrende Honeysuckle, Frostet Jasmine Tørre notater: Dulce de Leche, Golden Amber, Shimmering Sugar

Key Fragrance Notes: En gledelig blanding av fizzy clementine, frostet jasmin og glitrende sukker

bruk: Spritz over huden for en duft-sasjonal måte å duft hele dagen!

Pris:

USD 14,00 for 8 flos / 236 ml.

Min erfaring med bad og kroppsverk Vær glatt Fine Fragrance Mist:

Bad og karosserier Være gledelig Fin duft Tåke kommer i en gjennomsiktig, standard sylindrisk plastflaske med en rosa farget plastdeksel. Flasken har en sprøytedyse. Luken lukkes pent, men kommer ut når den holdes i en veske under reisen. Dette området er også tilgjengelig i reisestørrelse.

Utformingen av "Be Joyful" -området er forskjellig fra de andre tåker jeg har vurdert. Den har et gyldent bånd swirled på flasken toppet med en bue. Flasken er hvit gjennomsiktig, men tåken er magenta rosa i fargen, men kommer ut fargeløs og flekker ikke klær.

Duften av "Be Joyful" rekkevidde er søt. Toppnotene starter med Clementine, Melon og mango dufter. Men jeg kan lukte clementin og melon, men kan ikke spore mango i det hele tatt i tåken. BBW sier at midtnotene er blomstrende, og jeg kan tydelig lugte jasmin. Jasmine er veldig fremtredende Jeg er ikke klar over Honeysuckle duft så egentlig kan ikke si noe om det. Tørr notater er Dulce de Leche som er som kondensert melk, Golden Amber og Shimmering Sugar. Den har gult duft og er sensuell og delikat. Selv om jeg ikke liker søte dufter veldig mye, men denne duften slags vokser på deg. 😉

Men denne duften blir heller ikke lenge; Men når lagd med produktene fra samme område, kan levetiden økes, men det er også maksimalt i 3 timer eller så. Ærlig, jeg er ikke imponert over den dårlige kraften til disse tåke. De er fremtredende bare i 2-3 timer, noe som er ganske mindre.

Fordeler med bad og kroppsverk Vær glede av fine duftstråler:

  • Vakker, men enkel emballasje.
  • Stabil flaske.
  • Tilgjengelig i reisestørrelse også.
  • Blomsterduft.
  • Grusomhet - Bath og Body Works tester ikke på dyr.

Ulemper med bad og kroppsverk Vær glede av Fine Fragrance Mist:

  • Duft holder ikke lenge.
  • Fruktige notater er ikke fremtredende.

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale bad- og kroppsverk? Vær fornøyd, duftfarge? Jeg liker duften som det vokser på deg. Men selv etter at du bruker duftens tåke sammen med dusjgel og kroppsrør, holder duften ikke i mer enn 3 timer eller så. Jeg ville ha tilbakekjøpt dette sikkert hvis duften ville vært lenger. Jeg vil anbefale det til deg hvis du liker blomsterdukker, spesielt jasmin.

Bad og kroppsverk Vær glatt kroppsdel Bad og Kroppsarbeid Winterberry Wonder Fine Fragrance Mist Bath and Body Works Frosted Winter Woods 24-timers fuktighet Ultra Shea Body Cream Bad og kroppsarbeid Rio Rumberry Fine Fragrance Mist Bad og Kroppsarbeid Søt Ern Fin Fragrance Mist Bath & Body Works Rosa Lemonade Fizz Fine Fragrance Mist Bath & Body Works Beach Breeze Fine Fragrance Mist Bad og kroppsverk Søt sommer kyss Fin duft Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: