Hei søt,

Jeg har aldri vært lojal mot eyeliners bortsett fra Maybelline Gel Liner, men jeg lette etter noe til daglig bruk. Jeg har brukt noen veldig gode, men ble trukket til denne nye fra Natio. Jeg har nylig fått 2 liners fra Natio - en er denne uttrekkbare kremet, og den andre er en felt-tip-en. Ok da, la oss begynne med anmeldelsen!

Pris: INR 895

Produktbeskrivelse: • Definer øyet med Natio Long-lasting Eye Liner. Dette er en intens eyeliner som forbedrer øynene dine og gjør dem dristige. • Disse er vanntette og smussfrie. • Det er enkelt å påføre med en jevn applikasjon. • Den leveres med en innebygd skjerf. • På den ene enden av eyeliner har en smudger å leke med utseendet ditt.

Hvordan å bruke: For en naturlig effekt, bruk øye blyant så nært som mulig til lash line tegning korte slag fra ytre visker, beveger seg langsomt mot nesen.

Min erfaring med Natio Black Long Lasting Eye Liner:

Natio eyeliner kommer til en svært høy pris; Jeg kunne få 2 Maybelline gel liners eller sannsynligvis 4 apotek på denne prisen. Så jeg ventet bokstavelig talt mye fra denne.

emballasje: Den kommer i en grunnleggende svart farge og ser lang og slank ut. Det er ikke noe fancy, bare en vanlig som de andre liners. Jeg har alltid observert at Natio ikke spiller mye med emballasje. Den leveres med samme fargethette. Den har en innebygd smudger og spisser som er utmerket. Men et sted fant jeg ikke behovet for å bruke en spisser fordi spissen ser veldig bra ut til applikasjonen hver gang. Det er en uttrekkbar en som også fungerer bra. På grunn av sin slanke emballasje, er den ekstremt reisevennlig og kan bæres i en kobling og forfengelighet også for touch-ups.

Skygge: Jeg plukket den i svart; denne er tilgjengelig i 3 nyanser - sort, brun og sølv / grå. Den svarte ser pent pigmentert og vil vise en veldig mørk svart farge hvis 2-3 strøk påføres over min vannlinje. Men en sveipe vil ikke vise noen intens svart farge. Jeg har sett bedre og dypere svarte før, så en liten skuffelse her.

Tekstur og finish: Tekstur er kremaktig, men ikke ekstremt glatt og kremaktig. Det forårsaker en liten stopp under applikasjonen. Jeg liker ikke dette fordi det ikke lar meg lage en slank linje under mine øyne. Likevel blir det pent brukt og ser matt ut, noe som bidrar til skjønnheten. Målet er kremaktig, så det ville ikke bli så lenge som gel liners, men ser på prisen, alle ville forvente underverk!

Jeg finner det ikke behagelig å bruke dette over mine øyne; det fungerer bra for min vannlinje og under øynene. Over øynene gir det ikke et slank utseende som faktisk ser veldig uprofesjonelt ut. Teksturet smelter veldig godt og ser jevnt ut hvis det brukes til smokey øyne. Litt mer innsats vil være nødvendig under smøring av det som det ikke er ekstremt kremaktig.

Stå i kraft: Den forblir pent satt i 7-8 timer, veldig frisk for de første 4 timene og smusser litt fra øynene på grunn av at noe vann kommer ut. Det er ikke sugesikkert og smuss litt om det spilles med. På min vannlinje forblir det i 3 timer og så fades bort med ujevne svarte partikler.

Det flekker litt under mine øyne etter 4 timer, og jeg ventet ikke på dette. Jeg kan se den svarte fargen slå seg litt under krøllene under øynene mine. Dette skjer med vanlige liners, slik at dette ikke var spesielt sjokkerende. Det kommer bare av med en sterk rensemiddel etter mye rive og trekke.

Alt i alt: Jeg føler at denne liner fungerer veldig bra, men jeg har brukt L'Oreal Paris Kajal Magique og det virker veldig lik denne. Det holder seg for lenge og budger litt etter 3-4 timer, hvorfor vil noen tenke på å sette pengene sine i dette? Jeg ville få 3-4 liners til denne prisen mot denne. Så prøv det hvis du liker å prøve nye, ellers vil de vanlige fungere fint.

Pros av Natio Black Langvarig Eye Liner:

• Slank og lang emballasje som gjør det veldig reisevennlig • Målingen er kremaktig, og det fører til en jevn applikasjon • Pigmenteringen er veldig god hvis den bygges opp; det viser seg å være en fengende svart • Det forblir pent under mine øyne i 7-8 timer uten å smette mye • Den forblir på vannlinjen min i 3-4 timer, som er bra for en eyeliner • Ledsaget av en spisser og en smudger for å skape et røykaktig øyeutseende • De røykfulle øynene ser perfekt ut når de blandes med denne

Ulemper med Natio Black Langvarig Eye Liner:

• Dyrt • Det er ikke helt slitesterk, og smaker derfor litt under mine øyne • Det begynner å falme fra øynene mine, noe som gir et lite rot

Ville jeg tilbakekjøpe Natio Black Long Lasting Eye Liner? Nei jeg ville ikke! Det er veldig kostbart og leverer resultater akkurat som apotekene mine, så det er ingen poeng splurging på denne. Jeg vil helst holde fast i Lotus Colorkick eller Loreal kajal magique.

IMBB Rating: 4/5

Konklusjon: Natio har vært en blandet veske for meg, men de fleste produktene har vært veldig gode, og jeg vil fortsette å prøve dette merket. Hvis du ikke har det, gi det et skudd!

Natio Wellness Hand Cream SPF 15 Natio Line og Wrinkle Renew Roll-On Eye Serum Natio Young Oil Free Moisturizer Natio Clever Stick SPF 15 Natio Young Camouflage Tinted Spot Cream Matrix Opti Black Profesjonell Shine Forbedre Shampoo Hvordan lage Mehendi mørk og langvarig Inglot Matte Gel Eye Eye Liner Vanlige feil du har en tendens til å gjøre mens du bruker Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: