Hei folkens!

Jeg skriver etter en lang tid. Jeg har vært opptatt med college og min fetters bryllupshopping. Når det gjelder bryllupshopping, kan en hvilken som helst kvinne forholde seg til det vi går gjennom for å få alt perfekt (tross alt er jeg søster av brudgommen). Så jeg gikk gjennom min ønskeliste for bryllupet, og jeg trodde jeg trengte en ny glidelås for perfekt hår. Jeg har bølget hår og jeg er helt forelsket i med rett hår. Jeg misunner folk som er født med glatt skinnende hår. For de uheldige som meg, hvis gener ikke favoriserte dem, må vi se etter alternativer.

Pris: INR 7000 (Ouch)

Produktfunksjoner: • Negativ ion • Titanplater • Pro 360 ° sviveledning • Provariabel Temp Control • Dobbel spenning • Far infrarød teknologi • 450 ° F høy varme

Min erfaring med Corioliss C1 Hair Straightener:

Rett hår er lettere å administrere, ser stilig ut og går med nesten alt. Det er mange måter å oppnå rett hår på, men jeg vil ikke at håret mitt skal dyppes i lag med kjemikalier, så jeg tok det mest brukte alternativet - hårretting. Jeg har allerede en Philips hårretting, men ionteknologien blir gammel. Bedre teknologi som skader håret ditt er mindre tilgjengelig i markedet nå; Jeg er besatt av håret mitt, så jeg tar godt vare på dem. Dessuten fungerte ikke Philips glattejern så bra for Mumbai's fuktige vær.

Håret mitt rettet med det vil ikke engang bli rett i en time (jeg svetter mye). Så jeg trengte en ny retting. Jeg dro til lokale butikk og ba om den nyeste tilgjengelige teknologien som min venn foreslo meg å få en "titanbelagt" en. De hadde Vega, men jeg ville ha noe mer på fagområdet og ønsket ikke å ta Philips. Så begynte søket mitt, og jeg kom over denne retten. Selv om det var litt funky å bruke sebra stripe design (jeg foretrekker vanlig og enkel svart), var den klare svarte en ikke tilgjengelig på den tiden. Så jeg bestemte meg endelig for å kjøpe C1 straightenerby Corioliss.

Vel, bare ett ord for å beskrive instrumentet - fantastisk! Titanplater, vel de er kjempebra. De blir varme virkelige raske og retten har temperaturkontroll, det vil si at du kan sette retten på forskjellige temperaturer; temperaturen går så høy som opptil 235 grader celsius. Platen glir lett på håret. Når jeg har det travelt og ikke har nok tid til å rette små seksjoner, må jeg gå to ganger på et stykke hår. Også håret mitt er litt langt og tykt, så jeg må gjøre en runde to på dem. Ikke en stor avtale skjønt.

Etter straightening med denne, føles håret mitt ikke som en kost. Det gir en myk finish til håret mitt som jeg elsker mest. Håret mitt ble også mykt. Også jeg er i stand til å rette håret på mindre tid relativt. Håret mitt forblir rett i to dager, hvorefter jeg vasker håret mitt. Jeg føler ikke at denne retten skader håret mitt mye. Selv om det på grunn av teknologien ikke skader håret mitt, er det i slutten av dagen et oppvarmingsverktøy.

Før og etter:

Pros av Corioliss C1 Hair Straightener:

• Slank og enkel å bruke • Varmes opp raskt • Vedvarende resultater på grunn av Titanium Plates • Justerbare temperaturer • Håret tørker ikke ut etter bruk • Håret forblir rettet for lenge

Cons av Corioliss C1 Hair Straightener:

• Ingen lås for å lukke retten • Dyrt produkt

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg anbefale Corioliss C1 Hair Straightener? Absolutt! Gå for det. Det er litt dyrt, men da investerer du i deg selv og jenta, du fortjener absolutt det beste. Jeg antar at dette vil bli hos deg lenge.

Corioliss Glamour Wand Platinum Zebra Hair Curler Corioliss PX1 Purple Zebra Keramisk Styling Iron Review Corioliss C2 Styling Iron Corioliss The Wand Hair Curler Remington Pro myke krøller Ci 151 Curling Iron 30 Killer Hårpleie Tips Hvordan lage forskjellige hårparti stiler Overnatting Beauty behandlinger å våkne opp med nydelig hud og hår Slik krøller håret med rette: Gjør det selv Philips HP8659 KeraShine Essential Care Air Straightener Slik rengjør du Flat Iron / Hair Straightener Remington S8510 E51 Frizz Therapy Hair Straightener

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: