Hei skjønnhet,

Inntil for noen år siden led jeg av sterkt tørt hår; Jeg har aldri funnet ut grunnen, men fordi jeg ikke varmer, stilte håret mitt så mye, heller ikke fargede jeg det. Jeg lurer på hva som var galt med dem! Jeg pleide å være jenta, hvem ville olje hennes hår minst to ganger i uken, men likevel hadde jeg virkelig uhåndterlig hår! Det var da jeg ble introdusert til merket Herbal Essences, og det har klart å få et sted i mine skjønnhetsfavoritter! Den første sjampoen jeg brukte var "Herbal Essences Hello Hydration" og det gjorde håret mitt godt. Jeg ble introdusert til denne varianten av søsteren min.

Pris: 3,99 pounds

Produktbeskrivelse: Herbal Essences Marokkansk My Shine Nourishing Shampoo har et snev av Marokkos legendariske Argan olje og en saftig duft med sitrus, eple og eksotiske blomster essenser. Gir 100% naturlig lysende glans, det nærer næring og bidrar til å beskytte håret mot fremtidig skade. For skadet, kjedelig hår. Det er sagt at marokkanske kvinner i århundrer har brukt Argan Oil til å bevare og forbedre skjønnheten i hud, hår og negler. Inspirert av Marokkos tradisjonelle hårbehandlinger, gir Herbal Essences Maroccan My Shine en naturlig glans og mykhet i håret ditt og styrker det mot stilskader. Med en saftig duft av sitrus, eple og eksotiske blomsterorenser og et snev av Marokkos legendariske Arganolje, vil denne balsammen gi deg Shine-mazing-hår!

Ta på Herbal Essences Marokkansk My Shine Nourishing Shampoo:

Den er pakket i en gjennomsiktig blå flaske, med en fliphette som er grønn i fargen. Flasken er solid og viser hvor mye produkt du er igjen med, noe som er bra. På forsiden av flasken er navnet Shampoo, variantnavnet og et fint bilde av Argan-nøtter. Baksiden har alle ingrediensene oppført. Sjampoen er også blå i fargen. Det lukter himmelsk, minner meg om epler og er fylt med godheten til arganolje. Ja, Argan olje! Vi alle elsker det, og vi vil alle ha det for håret vårt; Nærværet av denne wonder olje betyr at denne sjampoen er ment å skjemme seg kjedelig, livløs tresses og legge livet tilbake til håret ditt.

Da jeg først brukte sjampoen, ble jeg overrasket over hva det gjorde med håret mitt; håret mitt var veldig glatt og rent. Jeg mener, jeg har aldri opplevd dette med andre sjampoer, med mindre jeg brukte dem et par ganger, så jeg var som WOW. Jeg elsker fuktighetsgivende sjampo, og den beste delen om dette var at jeg ikke hadde behov for et balsam etter avdelinger. 😀 Også jeg følte ikke engang behovet for å style håret mitt etter å ha brukt denne sjampoen. Det lagt definitivt til at skinne til håret mitt og fikk dem til å se mye sunnere ut. Mengden sjampo er også fantastisk, og jeg er sikker på at jeg fortsatt trenger å bruke den i en måned eller så, før flasken må kastes! Samlet sett er jeg veldig fornøyd med denne sjampoen og vil fortsette å bruke den og anbefale det til alle som har problemer med tørt og krøllete hår! Dette er definitivt verdt!

Pros of Herbal Essences Marokkansk My Shine Nourishing Shampoo:

• Den inneholder Argan Oil. • Det er supermoistiserende. • Det legger til skinn på håret. • Håret føles ikke tørt eller krøllete. • Dette fungerer i bare en bruk. • Det gjør håret sunt og mykt. • Emballasjen er solid. • Det lukter godt.

Ulemper med urte Essenser Marokkansk My Shine Nærende sjampo:

• Jeg har ikke sett det i indiske butikker. • I India er det overpriset til INR 900 online.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale Herbal Essences Maroccan My Shine Nourishing Shampoo? Ja, det er definitivt verdt et forsøk! Håret ditt vil føle seg og se mye mye bedre ut. Men hvis du allerede har glatt hår, kan dette flate håret ditt.

Ville jeg Tilbakekjøp Herbal Essences Maroccan My Shine Nourishing Shampoo? Ja!! 😀 Definitivt ville.

Herbal Essences Body Envy Volumizing Shampoo Review Urte Essenser Farlig Straight Shampoo Review Clairol Herbal Essences Break er overforsterkende sjampo gjennomgang Herbal Essences Naked Volume Shampoo Review Herbal Essences Touchably Smooth Shampoo Review Herbal Essences Totally Twisted Shampoo Review Herbal Essences Drama Clean Forfriskende Shampoo Review Urte Essenser Color Me Shiny Shine Enhancing Shampoo Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: