Hei damer,

Vintrene er her i Delhi. Det er på tide å ta med seg vinterspillet ditt og lag forskjellige stykker for å lage et stilig antrekk. Hvis du har lagdelt brikkene dine pent, gjør de det til en flott antrekk, og hvis ikke, kan de få deg til å se slouchy og tyngre enn vanlig. I dagens innlegg kan vi snakke om noen lagringsmessige nødvendigheter som du definitivt trenger denne sesongen.

1. skjerf

Du kan få mer slitasje ut av dine sommerskjørt ved å bruke dem med vinterklær. Lyse og pulserende skjerf i forskjellige stoffer gir en flott lagring i nesten hvilken som helst sesong.

2. En collared bluse

En pulserende blomsterkjole som glir ut av grays og nøytraler, ser veldig elegant ut og gir et uventet bakteppe. Det legger også til rette mengde farge og kant til et ellers enkelt antrekk.

3. Turtlenecks

De er varme, de er koselige og de er perfekte når du vil lagse ting opp. Du vil kunne lagre din turtleneck over en midi-kjole, under din blazer eller til og med sommeren jumpsuit. Du kan få dem i så mange farger. Du bør i det minste kjøpe dem i svarte og blå farger.

4. Lang cardigan

Du kan kaste dette over din korte kjole, casual jeans, shorts, skjørt eller noe for den saks skyld. En lang cardigan ser bra ut med nesten alt og alt. Så det er definitivt en må-ha som du får forskjellige alternativer til lag dette med.

5. Sokker

Jeg er en sucker for søte sokker med forskjellige og pulserende morsomme utskrifter. Du kan bære dem på så mange måter. De kan virkelig lage et antrekk, se chic og girly på et øyeblikk. Så lager opp på dem og mange av dem!

6. Fargerike strømpebukser

Vintre handler ikke bare om sjø av svarte, marine og grå fargekombinasjoner. Få de fargerike strømpene for deg selv denne sesongen, og ha det gøy å eksperimentere og legge på med dem.

7. genser kjole

En god genser kjole kan være ditt svar på de dagene når du ikke kan finne ut hva du skal ha på deg. Du kan bare ha på seg en genser kjole med kne høye støvler. Hvis det er kaldt ute, kan du lagre dine svarte strømpebukser med støvlene også.

8. En skjørt

Kjolen kan brukes hele året. De ser så feminin og elegant ut i hver sesong. Du kan sammenkoble den med en slitt skjørt, en delikat strikket cardigan, blazer eller skreddersydd bluse med en varm legging under.

9. En uttalelse tee

Jeg tror dette er en no brainer. Du kan ha så mange tees i garderoben din allerede. Du kan bruke disse tees med nesten alt fra slouchy sweatshirts til elegante skjørt. De går med alt.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

9 Vinter hudpleie tips du kan ikke gi råd til frøken 7 motefeil du ikke visste om Dagens antrekk: Oriental Meets Modern Stilfulle og moderne måter å drape Dupatta Reise Essentials For Backpacking Fashionista 10 Makeup Essentials For College Going Girls Skog Essentials Sanjeevani Beauty Elixir

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: