Hei IMBBians,

Jeg skal begynne med å si at jeg ikke er en Kajal-jente. Jeg er bare ikke. Jeg bruker sjelden noen, men hvis jeg blir forelsket i en, fortsetter den. Jeg lette etter en lilla eyeliner faktisk, men da kom jeg over denne Matte gråten fra Faces og glemte alt om fargen lilla. Hvis du ikke allerede har lest tittelen, går denne anmeldelsen om Faces Ultime Pro Mystic Kajal i skyggen "Grå".

Pris: INR 599

Produktbeskrivelse: Faces introduserer den nye Faces Ultime Pro Mystic Kajal som har en langvarig formel med silkeaktig, Glatt applikasjon. Denne svært pigmenterte kajal kommer med en intens gel finish og hjelper deg med å skape dristig, Veldefinert øyefôr ser ut med bare ett slag!

Min erfaring med ansikter Ultime Pro Mystic Kajal Grey 04:

Emballasjen er ganske fin, det er en blyant med utsiden i samme nyanse som fargen på kajal. Den ene enden er blyanten og i den andre enden har den en smudger som er som en liten, stiv, kuppelformet svamp. Det er perfekt hvis du vil bytte tankene og røyke eyeliner ut. Begge sider er dekket med en plasthett, som ikke klikker, men går fortsatt tilbake på solid.

Skyggen er faktisk et kullgrå og jeg elsker hvor unikt det er. Jeg tror ikke jeg noensinne har sett denne gråtonen som en eyeliner før. Jeg liker spesielt å bruke dette når jeg ikke vil bruke svart eyeliner og fremdeles definere øynene mine. Det gjør egentlig mine øyne lysere på en subtil måte.

Jeg var spesielt imponert over pigmenteringen da SA swiped den på hånden min. Det er helt ugjennomsiktig i bare en jevn sveising selv når du ikke har brukt noe press. Jeg tilbrakte ti sekunder og beundret skyggen, og da jeg prøvde å smette den, ble det ikke flekker mye. Av en eller annen grunn ble det ikke flau med fingrene, men det ble pent smeltet med applikatoren i den andre enden av blyanten. Kanskje det er forskjellen i overflate tekstur. Formelen sies å være vanntett og flekkfast, og det holder seg virkelig opp til sine krav.

Jeg testet hvordan vanntett det er ved å ta en dusj og lurer på om ansiktet mitt var alene ville ta det av, som det gjør for de fleste øyenlinser. Det kom ikke av. Det smurt litt, men på slutten av dusjen var eyeliner fortsatt veldig mye der. Jeg måtte da bruke en sminkefjerner for å ta alt av. Jeg så litt ut som en panda, men jeg ble grundig imponert over oppholdskraften.

Pros av Faces Ultime Pro Mystic Kajal Grå 04:

  • Bor på strøm.
  • Unik farge.
  • Kommer med smudger.
  • Sterkt pigmentert.

Ulemper av Ultes Pro Mystic Kajal Grey 04:

  • Noen kan ikke like at du må bruke en sminkefjerner for å ta den av.

IMBB Rating: 5/5 Anbefaler jeg / Tilbakekjøp Faces Ultime Pro Mystic Kajal Grey 04? Jeg elsker dette så mye, det er så allsidig og høy kvalitet som jeg finner meg selv nå for det hele tiden! Helt verdt pengene, ville jeg definitivt tilbakekjøp.

Ansikter Ultime Pro Mystic Kajal - Grønn 01 og Blå 03 Ansikter Ultime Pro Longwear Lipstick Collection Ansikter Ultime Corallista Pro Longwear Matte Lipstick Ansikter Ultime Pro Bronzing Powder Ansikter Ultime Pro Second Skin Pressed Powder Lotus Make-Up Mystic Green Colorkick Kajal Ansikter Ultime Pro Intense Gel Kajal L'Oreal Paris Kajal Magique Deborah Milano Metallgrå 24Or Vanntett Øyenskygge og blyant Deborah Milano Pencil Eyeliner 02 Gray Maybelline Fashion Brow Duo Shaper Grå KIKO # 171 Pearly Grey Ombre En Paupieres Øyenskygge Metallic Silver og Purple-Gray Smokey Eye Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020