Som jeg nevnte i min forrige gjennomgang, liker jeg å prøve nye merker og Natio er merket jeg liker mye i disse dager. Etter fot- og hælbalsam, plukket jeg denne kroppen skrubbe. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg.

Pris - Rs 1140 / - for 450gm

Min erfaring med Natio Wellness Body Scrub:

Emballasjen som du ser er et stort gjennomsiktig plastrør med skruelokk. Det er et beskyttende skjold som forhindrer utslipp. Detaljer om produktet er nevnt på karet. Selv om tubemballasje kan virke som et vanskelig og uhygienisk alternativ, men å se på konsistensen av produktet, er karbonemballasje helt begrunnet. Hvis du er bekymret for forurensning av produktet, vil jeg foreslå å ta noen skudd ut i en mindre kar for ukentlig / to ukentlig bruk. Jeg har sittende fast i en liten plastskje, slik at jeg ikke trenger å dyppe fingrene hver gang.

Konsistensen er så fin. Det er som en gelé, men likevel å sette helt, fullpakket med mange skrubbegranuler. Ved gnidning til våt hud skyller geléen med granuler en liten bit og deretter scrubs av veldig bra. Gir bedre hud med varmt vann. Etter hver vask er huden igjen lukter fantastisk med helt jevn og glødende tekstur.

Lukten er så fin at jeg føler at jeg bruker den hver dag, og ignorerer andre dusjgeler og scrubs i min samling. Jeg fant det umulig å beskrive lukten selv etter å ha sniffet produktet for den nestende tiden. Bare for å si det enkelt, er det en blandet "varm" lukt som har en vinterlig følelse av det. Jeg er forelsket i duften.

Huden er igjen med en frisk, levende glød og føles glatt på berøring. Effekten forblir i minst 2 dager og så er den igjen tilbake til normal. Som jeg ikke forventer at en kroppskrubb gir langvarige effekter, så har jeg ingen problemer angående dette. Over alt dette er HG-materiale, og du må må gi dette et forsøk.

Pros av Natio Wellness Body Scrub:

• Robust emballasje. • Flott tekstur. • Glatt hud. • Ikke tørking. • Vakker lukt. • Stor mengde, så prisen er berettiget.

Ulemper med Natio Wellness Body Scrub:

• Ingen.

IMBB Rating – 5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Natio Wellness Body Scrub?

Ja Ja Ja!

Beste Body Scrubs tilgjengelig Hjemmelaget Body Scrub Oppskrifter Med Kitchen Ingredients 6 Hjemmelaget Anti Cellulite Body Scrubs Kroppsbutikken Strawberry Body Polish Fabindia Orange Cinnamon Face og Body Gel Scrub Kroppsbutikken Kakaosmørkrem Kroppskrubb Kropps Shop Olive Body Scrub Biotique Body Polisher Kropps butikken Wild Argan Oil Grov Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: