Hei damer,

I dag har jeg for deg et budsjettvennlig alternativ for å ta vare på dine penner. Jeg føler at browsene er den mest forsømte delen av ansiktet vårt. Jeg ser så mange flotte bilder som blir lastet opp på Facebook, og alt jeg vil gjøre er å fortelle personen hvor mye bedre hennes sminke ville se hvis bare brynene ble fylt inn. Det er som om de er hangarene for hele ansiktet 🙂

Så begynte jeg å gjøre brynene mine litt tid tilbake. Mitt første produkt var et pannepulver - som jeg fremdeles tror er den mest enkle måten å fylle på pannene. Deretter prøvde jeg Anastasia Dip Brow som gir en måte mer "oppbygd / definert utseende." Jeg holdt lenge fra pennpennene lenge fordi visse ansikter (lærere fra skolen) ble etset i hjernen min 😛 Heldigvis er vi inne en annen epoke nå. Vi vet at bruk av en svart penn blyant er en kardinal synd! Det må være en dypbrun taupefarge - i hvert fall for oss indiske hudfargede gals. Jeg tok endelig steget og fikk meg en MAC-pennepennstang - enkel, effektiv og definitivt mer reisevennlig enn pulveret eller dyppebrønnen. Så, mens jeg kjøpte meg i utlandet på Watsons, skjedde jeg å komme over noen budsjettvennlige valg av pennblyant og tanke - hvorfor ikke?

Produktinformasjon: Jeg kunne ikke skaffe produktinformasjon på denne fra et hvilket som helst nettsted. Ser ut som om det er en ny utgivelse, og det også for Sørøst-Asia. Så all sannsynlighet vil all informasjon om dette være på lokalspråket i landet som det har blitt floated i - som thai, koreansk, etc. Pennen er laget i Tsjekkia.

Pris: THB 300 = INR 600

emballasje:Pennens emballasje er minimalistisk og effektiv. Det er en brun farget blyant med en gylden hette. Hetten har også en pannebørste. Det er ingen ytteremballasje, etc. Det gode var at det var et ytre plastark som sikrer at produktet ikke kan manipuleres.

Min erfaring med Revlon Eyebrow Pencil - 01 Dark Brown:

Mens du surfer på en øyenbrynpenn i apoteket, var jeg overrasket over at bare noen få merker hadde noen tilbud i denne kategorien. Det var en merkevare med et pulverpakke og med en pensel. Det var bare Revlon og Kiko som tilbyr pennblyanter. Jeg ble fristet til å velge KIKO-en, siden jeg aldri hadde prøvd merkevaren, og deres blyant var den uttrekkbare typen. Det hadde imidlertid to klare ulemper - ingen børste eller spoolie med den. Den største con var at blyantpinnen kom uten en hette! Hvordan er det fornuftig? Unødvendig å si - uten en hette - selv deres tester ble alle tørket opp.

Farge:Skyggen er en dyp mørk brun. Det var bare en farge tilgjengelig for kjøp. Jeg husker ikke å se noen annen nyanse her. Fargen fungerer bra for meg. Det mørkner og fyller i my scanty browene ganske effektivt. Fargen er verken for mørk eller for lys. Det ser veldig naturlig ut. Jeg tror det vil fungere godt med nesten alle asiatiske hudtoner.

Tekstur: Selve produktet er ikke så mykt, det er på tørrsiden. Jeg tror det er å forventes fra en penn blyant som de skal holde seg og ikke forsvinne og smelter med varme og fuktighet.

Når det er sagt, gjør oppmerksom på at den ikke slenger eller trekker huden under påføring. Fargen vises lett på huden. En ting som virket bra for meg var at blyanten hadde en skarp spisspiss når jeg kjøpte den. Selv om jeg har brukt det et dusin ganger, behøvde jeg ikke å skjerpe det. Jeg er sikker på at det vil gi meg et annet dusin eller flere bruksområder før jeg må tenke på å skarpe produktet. Så, blyanten vil vare lenge, noe som betyr mer bang for pengene dine.

pigmentering: Pigmenteringen er stor, det viser seg lett og legger til dybde og dimensjon til mine penner mens du ser veldig naturlig ut. Jeg trenger egentlig ikke å gjøre flere swipes.

Oppholdsstyrke:Pennen forblir satt for godt 8 timer eller så, ganske mye hele dagen for meg.

Penselen er en velsignelse. Ellers må jeg alltid jakte på en spoolie. Når du har fylt ut dine penner, bør du bare pusse dem med dette - og du er god til å gå.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Revlon Eyebrow Pencil - 01 Dark Brown:

 • Steder hele dagen lang.
 • Anstendig, minimalistisk, effektiv emballasje.
 • Naturlig skygge.
 • Stor tekstur.
 • Anstendig pigmentering.
 • Imponerende oppholdsstyrke.
 • Spissen holder form i lang tid - ikke behov for hyppig sletting.
 • Bra bang for pengene.
 • Reise vennlig.
 • Penselen fungerer bra for det formålet den er utformet.

Ulemper med Revlon Eyebrow Pencil - 01 Dark Brown:

 • Ingen ulemper for meg.

På et tidspunkt ville jeg ha sagt at det faktum at det må skarpgjøres er en con for meg. Imidlertid har jeg lært over tid at skarpe produkter gir mer mening - kremmen er bevart i lengre tid, og det er også lettere å opprettholde hygiene.

IMBB Rating: 4.5/5

Jeg tror det er et veldig godt produkt til et godt prispunkt. Det er reisevennlig, lett å bruke. Jeg ønsker at produktet var lett tilgjengelig i alle markeder - det ville sikkert fly av hyllene. Jeg kjøpte den en god 3 måneder tilbake, men procrastinated på å bruke den, jeg var så komfortabel med mitt pulver og pensel. Imidlertid, mens du reiser ut denne gangen, ringte jeg meg for å bære dette i stedet for at jeg ikke behøvde å bære en annen ekstra pensel, etc. På denne måten hadde jeg ikke annet valg enn å bruke det og eksperimentere. Så, denne går permanent i min reisepose.

Best Øyenbrynpennene tilgjengelig i India Revlon Beyond Natural Eyeshadow # 510 Fersken Revlon Colorstay Shadow Links Øyenskygge - Lime Revlon Eyeliner blyant i svart Revlon ColorStay Jade Eyeliner Slik fyller du øyenbrynene Lakme Eyebrow Pencil MAC øyenbryn blyant i spiked Maybelline Fashion Brow Duo Shaper Brown Våt n Wild Farge Ikon Svart Ops Blåblyant NYX Auto Eyebrow Pencil i 05 Dark Brown Jordana Midnight Brown Fabubrow Eyebrow Pencil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: