Hei flotte lesere!

Produktet i denne anmeldelsen er en del av min haul fra en nettbutikkportal, jeg kjøpte en haug med kosmetikk fra dette nettstedet, og selv om de ikke er det som hørte om det, fungerte de veldig bra for et mindre kjent merke og falt i kategorien av unsung helter. Les videre for å vite om dette produktet.

Produktbeskrivelse: KleanColor presenterer stolt et stort utvalg av nyanser med all tiden pigmentrikt amerikansk eyecon våt / tørrbakt skygge. Fargeintensiteten kan tilfredsstille alle fargekutikkeres ultimate ønske. Prøv det på og faller for sitt skjønnhetsresultat av uimotståelige pigmenter som enkelt blander og varer.

Pris: $5

Ta på Kleancolor Matte Teal American Eyedol Wet Dry Baked Eyeshadow:

emballasje:Produktet er bakt i en konveks form i et plasthus og har et klart plastlokk. Jeg vil være ærlig, emballasjen vises billig og er veldig skjøre, men dette er den eneste ulempen.

Tekstur:Det er en bakt øyenskygge satt i et plasthus, har en veldig jevn tekstur, og er lett å påføre. Selv om den har mild glimmer, er den glatt og føles ikke sint. Jeg trodde det kunne oppføre seg som en billig pulverskygge, men det er veldig glatt og veldig lett å påføre og blande. Jeg kjøpte også noen matte nyanser, og begge typer er like jevne.

Farge:Det er en veldig unik fargekalver med brune undertoner, men etter å ha prøvd det på huden min, så det ut til å ha ingen signifikante undertoner, derfor hvis den brukes med en fargekorrigeringsøyneprimer, virker den som en lyseblå farge, men ikke også lys.

pigmentering:Den har veldig god pigmentering. Jeg svømte forsiktig fingerpippene mine på skyggen for å ta et bilde og ble herlig overrasket over å se fargen min fingertips hentet opp. Det er en tørr / våt skygge og kan brukes på begge måter, men det gir bedre slitasje ved påføring med en fuktig børste.

Applikasjon: Jeg brukte den på lokkene mine med brun farge i krøllet mitt, og det så pent ut. Det smelter litt, så det er bedre å bruke med en fuktig børste og øke fargeintensiteten og slitagetiden.

Brukstid:5-6 timer etter som det begynner å øke, kan man øke slitestiden hvis man bruker en primer eller hvit øyenskygge under.

Dette er et veldig godt produkt for pengene betalt. Jeg kjøpte 6 skygger fra dette merket og alle er unike nyanser. Jeg foretrekker paletter siden de opptar mindre plass, men fargene var så uimotståelige at jeg måtte prøve ut disse skyggene.

Fordeler av Kleancolor Matte Teal American Eyedol Wet Dry Baked Eyeshadow:

 • Klar lokk gjør identifikasjon enkelt.
 • Ganske og unik skygge.
 • Ville passe alle hudtoner.
 • Farge ser pen ut på myk hud.
 • God kvantitet gitt.
 • Denne serien har 40 forskjellige nyanser.
 • Ingen duft.
 • God pigmentering og enkel å bygge.
 • Bor på for en anstendig tid.
 • Nyanser er gode og dekker hele spekteret.
 • Rimelig og man kan skaffe alle nyanser til minimal pris.

Ulemper med Kleancolor Matte Teal American Eyedol Wet Dry Baked Eyeshadow:

 • Ikke tilgjengelig i butikkene, må bestille den på nettet.
 • Emballasje er litt billig.
 • Har litt nedfall, så det er bedre å bruke det med fuktig pensel.

Ville jeg tilbakekjøre Kleancolor Matte Teal American Eyedol Wet Dry Baked Eyeshadow? Nei, fordi det vil vare meg stor tid, men jeg planlegger å kjøpe alle fargene fra dette området siden de har det så bra og er så lette på lommen min. Dette er et mindre kjent merke, men fungerer veldig bra og er verdt et forsøk.

IMBB Rating: 4.5/5

Kleancolor Matt Rosa American Eyedol Wet / Dry Baked Eyeshadow Kleancolor Beauty Blending Sponge Kleancolor Miss Chick Blush - Sunset Kleancolor Toffee American Eyedol Wet / Dry Baked Eyeshadow Colorbar Velvet Matt Lipstick - Secretly Pink Inglot Freedom System Matte øyenskygge i 352 Baby Pink Smokey Eye Tutorial ELF Studio Baked Eyeshadow Palette i Texas L.A. Farger Stellar Baked Eye Shadow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: