Hei, nydelig gals,

Jeg er tilbake igjen med et Estee Lauder-produkt - AAAHHHH !! Jeg kan høre kollektiv stønn !! Ha ha ha! Jeg elsker merkevaren, så jeg føler meg komfortabel med å eksperimentere med det. Dette produktet er en BB-krem med SPF 35 / PA +++ beskyttelse og er utelukkende designet for det asiatiske markedet hvor bleking og lysende produkter er så ettertraktede. Jeg plukket dette i Hong Kong - ikke fordi jeg var spesielt sparket om produktet, men mer for å kvalifisere for GWP! Ya - Jeg elsker mine freebies! Så, la oss finne ut hvordan denne utførte 🙂

Produktdetaljer (fra den offisielle nettsiden): Estee Lauder Cyberwhite Brilliant Cells Ekstra intensiv BB Creme Multi-Action Formula SPF35 / PA +++ kombinerer et høyt SPF-nivå med avanserte lysende effekter og naturlig utseende. Dette alt-i-ett-produktet minimerer utseendet på ufullkommenhet og gir hudtoner. Lett og lett, gjør dette creme huden behagelig. Det holder huden frisk hele dagen, ved å hindre overflateolje og glans. Det skaper en jevn base for sminke å glide på. Påfør forsiktig mengden over hele ansiktet hver dag, og unngår øyeområdet. Følg med CyberWhite Makeup.

Pris: $50.

emballasje:Produktet kommer i den typiske akvamarinblå røremballasje som leveres med en sølvskruenhette. Emballasjen er enkel, effektiv og funksjonell. Det samme er pakket inn i den typiske pappkassen, som jeg lenge siden har kastet bort. En god ting å merke seg om emballasjen er også at åpningen av røret hadde en tetning, slik at produktet ikke ble manipulert. Jeg setter stor pris på disse små tingene som er gjort av et merke for å sikre kvaliteten på produktet helt til den tar for seg kunden.

Min erfaring med Estee Lauder Cyber ​​White Brilliant Cells Ekstra intensiv BB Crème Multi-Action Formula SPF 35:

Første ting først! Dette er et produkt designet for det asiatiske markedet, så det ser ut til at det konkurrerer om et sted mot de asiatiske BB-kremer - mer spesielt de koreanske BB-kremer. Så, la oss se hvordan dette utfører i det hele tatt og spesielt, i forhold til de mer populære koreanske tingene.

Denne BB-krem kommer i en enkelt nyanse - det er ingen lys, middels eller rettferdig nyanser. Det er en skygge, passer alle sammen, metodikk her og i en grad fungerer denne metoden, fordi BB-kremet ser ut til å virke på meg, så vel som noen mørkere og noen lettere enn meg. Hvordan skjer det? Vel, det er et par grunner til det.

En, skyggen er en nøytral beigefarge som ikke lakker rosa, og den er heller ikke gul. Det er en ekstremt nøytral nyanse. Så, det kan imøtekomme til en rekke hudtoner - enten de er gult eller rosa eller nøytral. Det andre og sannsynligvis det viktigere aspektet som gjør at BB-kremet kan være universelt adaptivt, er at det ikke er et veldig pigmentert produkt. Den sprer seg lett for å gi en veldig ren dekning. Så, når pigmenteringen er så lav, smelter den ganske mye inn i huden som en tonet fuktighetskrem. Så, skyggen er tilgivende på stort sett enhver hudtone.

Så poenget det frembringer er at dekningen er ekstremt lav. Det dekker ikke noen pigmentering eller arr. Konsistensen er middels og kremaktig. Dysen på røret gir tilstrekkelig kontroll når det gjelder mengden av produktet som utleveres. Når den er påført (prikket og spredt), gir produktet ut hudtonen litt og gjør det ser lysere ut, enn å gi tilstrekkelig solbeskyttelse. Da jeg først hadde kjøpt dette produktet, hadde jeg ganske mye skrevet det av på grunn av to grunner:

1. Dekker ikke hudpigmentering, slik at noen som meg som har akne arr, syntes det var utilstrekkelig. 2. I varmen og luftfuktigheten i Mumbai var produktet ikke egentlig i mer enn 3-4 timer, det var også etter å sette det med pulver. Legg inn denne gangen, det ville bare bryte ned.

Imidlertid har jeg siden endret mening om dette fordi jeg fikk prøve den i denne lille vinter-sesongen i Nord-India - der det ikke er varme og fuktighet. Snarere føles min vanlige fet hud ganske tørr. Så, jeg ser BB-kremet som varer på meg ganske mye hele dagen - si 8 timer eller så. Også endringene i hudpleierutinen har positivt påvirket huden min. Med scarring clearing i en grad føler jeg meg mer komfortabel med denne BB-kremet siden jeg ikke føler behovet for for mye dekning lenger.

Men vurderer at produktet er priset til rundt $ 60, jeg føler at du ville ha muligheten til mye bedre utvalg av BB kremer i Asia - si de koreanske, noe som tydeligvis gir mye bedre dekning og fordeler. Så hvorfor skulle man kjøpe Estee Lauder BB krem? Slår meg.

For å oppsummere er det et fint produkt; Men jeg føler at prispunktet og markedet virker feil for det. Siden det ikke er teknisk et blekeprodukt, behøvde det ikke å være Asia-spesifikt produkt. Snarere kan det ha virket bedre i det europeiske markedet. På dette prispunktet kan man enkelt velge en mye bedre BB-krem fra Dr Jart eller Missha, etc.

For å oppsummere dette for deg:

Fordeler med Estee Lauder Cyber ​​White Brilliant Cells Ekstra intensiv BB Crème Multi-Action Formula SPF 35:

 • Enkel, hygienisk, reisevennlig emballasje.
 • Ren dekning.
 • Naturlig finish hvis ikke satt med et pulver.
 • Inneholder SPF 35 / PA +++.
 • Lett å spre og smelter enkelt.
 • Føler seg veldig lett på huden.
 • Gir et veldig strålende og naturlig utseende til huden.
 • Brukstid er avhengig av klima og hudtype, kan variere fra 4 timer til 8 timer pluss.
 • Ikke komedogen.
 • Ingen hvitaktig støpt solkrem.
 • Kan brukes som solkrem base under ditt fundament.

Ulemper med Estee Lauder Cyber ​​White Brilliant Cells Ekstra intensiv BB Crème Multi-Action Formula SPF 35:

 • Prispunktet i det markedet.
 • Veldig ren dekning.
 • De fleste av de asiatiske landene har høy luftfuktighet, produktet fungerer ikke bra i fuktig klima.
 • Trenger definitivt å sjekke om fargen er blandbar på huden din. Den ene fargen passer alle kan ikke fungere for gals som er på den mørkere enden av spekteret.

IMBB Rating: 4/5

Jeg føler at det er et anstendig produkt, det leverer på alle løftene som er gjort av merkevaren; Det kan imidlertid ikke være det beste alternativet for deg på prispunktet - i det spesifikke markedet. Det ser ut til å være typisk Western BB-krem. Ikke sikker på hvorfor det er Asia-spesifikt.

Ville jeg tilbakekjøp Estee Lauder Cyber ​​White Brilliant Cells Ekstra intensiv BB Crème Multi-Action Formula SPF 35? Ikke egentlig. Jeg vil helst prøve Dr. Jarts eller Missha, osv

Estee Lauder CyberWhite Brilliant Cells Full Spectrum UV Protector SPF 50 PA +++ Estee Lauder Cyber ​​White HD Avansert Brightening BB Creme SPF 50 Estee Lauder Advanced Night Repair Synkronisert Recovery Complex Estee Lauder Idealist Pore Minimerer Skin Refinisher Estee Lauder Clear Difference Avansert Blemish Serum Bobbi Brown Extra Repair Eye Cream Fade Out Extra Care Fade Cream - Day Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Cream Uriage Depiderm Anti Brown Spots Intensive Depigmenting Cream Clinique Age Defense BB Cream med SPF 30 Deborah Milano 5 i 1 BB Cream Fair & Lovely BB Cream Maybelline Clear Smooth Minerals Instant Skin Perfekt BB Cream Pond's Pimple Clear White Multi-Action Facial Wash Estee Lauder Perfekt Clean Multi-Action Creme Cleanser / fuktighetsmaske MAC Prep & Prime BB Cream SPF 35 Bobbi Brown BB Cream SPF 35

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2019