Hei søt,

Taler fra en jentes synspunkt, jakten på en perfekt concealer slutter aldri egentlig. Jeg har jaktet på en god concealer siden lenge, og til slutt fant jeg noe jeg kunne stole på for den kommende bryllupsåret. Natio blir stadig raskere, og de har åpnet butikker i kjøpesentrene og har også klart å fylle online portaler med sine produkter og mye mer! Jeg fant et dobbeltbeskyttet produkt som fungerer som en concealer samt et fundament. Så, her er en anmeldelse fra Natio for dere, bla for å lese om den klarte pinnen!

Pris: Rs. 1050 for 15 gm.

Produktbeskrivelse av Natio: Den unike formålet med flere formål gir den enkleste og raskeste måten å oppnå satin-jevn dekning. Perfekt for touch-ups underveis.

Tips: Følg sesongene når du velger grunnfarge. Skyggen som passer din hudtone om sommeren kan ikke være så ideell i de kjøligere månedene.

Min erfaring med Natio Clever Stick SPF 15:

Jeg har prøvd ganske mange produkter fra Natio nylig, og det var da jeg kom over denne babyen! Det er faktisk et tvillingprodukt, og det kan brukes som grunnlag og en concealer, slik du liker det. Den kommer i en veldig enkel, klumpete, svartfarget emballasje med en stor hette over den vridbare bunnen. Den har en begynnelse på "N" over den som betegner merkevaren. Det er reisevennlig og vil ikke åpne opp i vesken eller clutchen, men jeg ønsker at emballasjen ville vært litt mer stilig, da prisen ikke er så billig.

Det er tre nyanser tilgjengelig og jeg plukket "Medium" en gang siden huden min har tanned mye. Kulen er super kremaktig og på grunn av dette glir det glatt på ansiktet. I utgangspunktet så kulen perfekt, men hver gang jeg bruker den, stikker noe av produktet ut eller inne i emballasjen, noe som gjør at det ser veldig rotete ut og forårsaker mye spild på produktet.

Kulen har en typisk stifttype lukt, men likevel er det definitivt behagelig nok. Konsistensen av dette produktet er ganske tykt og tungt, derfor tror jeg at noen kan bruke dette som grunnlag, da det vil gjøre ansiktet kaket og føles veldig tungt.

Skyggen matcher hudtonen min nøyaktig, og jeg må si at den fungerer feilfritt som en concealer. Jeg bare sveiper den litt over ansiktet mitt og forsiktig dab det for å dekke alle mine feil. Det skjuler alt overflødig rødhet i ansiktet mitt og skaper en jevn tone for ansiktet mitt.

Det skjuler også acne fint og de blir ganske mye usynlige. Kommer til mitt hovedproblem - akne arr! Og mann, det virker briljant på dem fordi det nesten gjør dem usynlige og ingen vil tro at huden min har blitt dekket opp. Ingen vil gjette at jeg har dårlige akne arr på huden min.

For mørke sirkler, ja, det gir medium dekning, men siden konsistensen er veldig tykk, liker jeg ikke den kakefulle følelsen under mine øyne som folder seg etter en stund. Derfor vil jeg bare referere dette til ansiktet mitt. Det kan føles litt fet eller fet på huden, men jeg bruker et gjennomsiktig / løs pulver over concealer. Så, det kan bare gjøre utseendet ikke fettete. Den forblir på i 5 timer og begynner deretter å øke litt og utelukke arrene i liten grad. Samlet sett forblir det i 7-8 timer med en primer, så jeg tror det er en ganske god avtale.

Jeg er veldig fornøyd med denne, og dette er en må kjøpe hvis du er ute etter en veldig god concealer som kan gi deg en tung dekning, og åh ja, det har SPF 15, så flere fordeler oversvømmer vår vei!

Fordeler med Natio Clever Stick SPF 15:

 • En god mengde som tilbys til prisen.
 • Tilgjengelig mye i butikker og online portaler også.
 • Lett å bære sammen når lokket ikke åpner seg selv.
 • Det er et to-i-ett-produkt, kan brukes som grunnlag og en concealer.
 • SPF 15.
 • Konsistensen er super kremaktig og glatt, derfor glir veldig godt på huden.
 • Konsistensen er tykk og tung, og dermed gir den stor dekning.
 • Skjuler overflødig rødhet i nærheten av nesområdet og også rødhet av kviser.
 • Gjør huden min veldig jevn.
 • Dekker akne arr briljant.
 • Skjuler også utseende av porer, slik at huden ser feilfri ut.
 • Fades litt etter 5 timer og går helt av etter 7-8 timer (med en primer under).

Ulemper med Natio Clever Stick SPF 15:

 • Bare 3 nyanser tilgjengelig for å velge mellom - de to tidligere nyanser er litt lys for indiske hudfarger.
 • Emballasjen har rikelig med feil.
 • Kraftig tekstur, vanskelig å bruke som grunnlag.
 • Ser litt kake under øynene.
 • Kan føles litt fettete, men kan settes med løs pulver.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Natio Clever Stick SPF 15? Ja, jeg anbefaler det på det sterkeste, det er en tyngdepunktskonsulator og skjuler hver ufullkommenhet du vil. Velg riktig nyanse, og det ville gjøre ansiktet ditt ser feilfritt ut. Ja, jeg ville få det igjen.

IMBB Rating: 4.5/5

Natio har virkelig vært en blandet bag så langt for meg, men dette produktet har imponert meg til kjernen!

Natio Young Oil Free Moisturizer Natio Acne Clear Spots Rensende Spotbehandling Natio Wellness Hand Cream SPF 15 Natio Line og Wrinkle Renew Roll-On Eye Serum Natio Young Polish Pore Unclogging Face Scrub Fargebjelke Full Cover Makeup Stick SPF 30 Lakme Absolute White Intense Concealer Stick Maybelline Clearglow BB Stick - Radiance Kryolan TV Paint Stick Kryolan Color Corrector Paint Stick 303

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: