Hei alle sammen,

Perspektiver er et nytt merke i min kitty, og jeg var overrasket over å vite at den eies av Estee Lauder-gruppen. Siden hver mascara enten tørker ut eller har en holdbarhet på 6 måneder, gir IMBB deg en mulighet til å prøve å vurdere nye en gang i mellom. Dagens gjennomgang handler om Perspectives False Eyelashes Plush Mascara in Plush Black.

Produktbeskrivelse: Vi har kanskje ikke blitt født med lange, friske øyenvipper - men vi trenger ikke falsier å falle den. Denne mascara gir oss frodige, dramatiske vipper, med masse lengde og volum. Formelforholdene som vi har på seg, og tørker til en jet-svart, matte, og-ikke glem-klumpfri finish.

Pris: $ 23, laget i USA.

Min erfaring med prescriptives False Eyesashes Plysj Mascara - Plysj Svart:

Emballasjen er et kjedelig metallisk sølvrør med en spooly stav som kommer opp med en vridd cap. Den lukkes stramt og er reisevennlig.

Kommer til forestillingen, får Perspectives False Eyesashes Plush Mascara en stor tommel opp fra meg. Konsistensen er på den tykkere siden, noe som resulterer i en mindre rotete, men likevel vanskelig applikasjon til tider. Den første uthevede egenskapen er skyggen - jet svart. Perspektiver Falske øyenvipper Plysj Mascara er den svarte av sort jeg noensinne har sett og gir et dramatisk blikk mot øynene. Det er helt trygt for mine følsomme øyne - ingen tårer, ingen tung følelse og ingen irritasjon.

Det er en flott definere mascara og legger perfekt lengde og tungt volum til lashene. Når jeg sammenligner lengdevolumet, vil jeg si at det gir mer volum sammenlignet med lengden. Det beste er slitestyrken - det varer evig på lashene til du fjerner den med sminkefjerner eller rensemiddel. Ikke nevnt i produktbeskrivelsen - det er en vannbestandig mascara.

Spooly wand er tett og godt å definere volum. Mascaraen klumper seg ikke, selv med en annen strøk, men man må være oppmerksom på den vriende bevegelsen når trollet er tett og plukker opp mer enn det som kreves i en pumpe fra røret.

Det flager aldri, selv etter 9-10 timers brukstid, og det er aldri nødvendig med påføring på nytt. Disse egenskapene gjør det til et perfekt produkt for arrangementer og for dramatiske utseende. Det eneste hensynet er prisfaktoren; ellers er dette verdt å kjøpe tilbake igjen og igjen. Også den tette verten plukker opp mye produkt, og du vil sikkert fullføre produktet om 6 måneder.

Oppsummering fordeler og ulemper med perspektiver Falske øyenvipper Plysj Mascara:

Pros of Prescriptives Falske øyenvipper Plysj Mascara - Plysj Svart:

 • Gir ekstremt volum og legger stor lengde til tynne pisker.
 • Ekstremt svart / jet svart.
 • Tykk konsistens mascara.
 • Tett spooly wand.
 • Sikker for følsomme øyne.
 • Klumper ikke visker hvis det brukes riktig.
 • Finner ikke selv etter 9-10 timer.
 • Varer hele dagen lang, ekstremt lang iført.
 • • Ingen påføring nødvendig igjen etter 10 timer.
 • Holder krølle av vipper.

Ulemper med prescriptives False Eyesashes Plysj Mascara - Plysj Svart:

 • Spooly plukker mer produkt på en gang fra røret.
 • Virkelig dyrt for en mascara som må kasseres i 6 måneder.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Prescriptives False Eyesashes Plysj Mascara - Plysj Svart? Jeg er rystet om tilbakekjøp som Tarte Amazonian Clay Mascara er fortsatt min HG mascara, men dette er verdt et forsøk; så jeg vil anbefale det hvis du fortsetter å prøve nye mascaraer eller trenger en ekstremt volumiserende svarteste svart mascara.

Inglot False Lashes: 30 N Makeup Academy Flair False Eyelashes L'Oreal False Lash Architect 4 Dimensjoner Effekt Vanntett Mascara Inglot False Lash Effect Mascara Også Faced Better Than False Lashes Mascara Max Factor False Lash Effect Fusion Mascara L'Oreal Paris Lash Arkitekt False Lash Effect Mascara

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 15 2020