Av Anam Shaikh

Hei engler 🙂

Håper dere alle har det bra! Dette er min aller første bloggpost; la meg introdusere meg selv til dere alle. Mitt navn er Anam og jeg er en Business Management student. Jeg følger IMBB de siste 3 årene, og nå har jeg fått mulighet til å skrive for min favorittblogg. I dag skal jeg se på en leppestift fra Rimmel London fra deres Kate Moss-kolleksjon i skyggen 110, som er en vakker, sommerskygge. Faktisk er dette den mest slitte skyggen av meg.

Pris: INR 275 for 4 gram.

ingredienser: Ikke nevnt hvor som helst på leppestiftet.

Lukte: Floral.

Påstander: Vær ikonisk - Gjør den ordinære ekstraordinære overdådige rike matfargen med en sublim komfort. Ruby Powder Enriched Formel. Intense fløyelsfarge hele dagen!

emballasje: Lippestiften har et plast, rødt rør med Rimmel-krone-logoen på hetten og Kate Moss 'signatur i svart, også på lokket.

Min erfaring med Rimmel Kate Moss Varig Finish Matt Lipstick 110:

Jeg har sett så mange internasjonale Youtubers snakker om disse Rimmel Lipsticks at selv jeg var veldig spent på å prøve minst en fra dette området. Jeg gikk på jakt etter disse leppestifter på online shopping-steder, men var alltid ute av lager. En dag gikk jeg for å kjøpe litt sminke på min nærliggende skjønnhetsbutikk, og jeg så disse søte utseende leppestifter. Da disse alltid er ute av lager, sprang jeg utenom tanken til Rimmel-disken og kjøpte 3 nyanser - # 31, # 22 og # 19 som ikke var matte.

Jeg elsket tekstur og pigmentering av leppestift så mye at jeg gikk videre og kjøpte # 110 og # 20 også. Fra disse fem leppestifterne er bare 110 matte. Den har en floral lukt, lukten er den samme som Rimmel Apocalips Lip Lacquer. Jeg personlig liker ikke lukten av Rimmel leppestifter - de er veldig over drivende i følge meg. Skyggen som jeg vurderer i dag er 110, den er en vakker, koralfarge med blanding av både rosa og oransje i den. Teksturens tekstur er kremaktig, men det legger seg til en matt finish etter 5 minutter

Jeg føler at leppestiften egentlig ikke setter på leppene mine. Det føles som om det bare sitter på toppen av mine lepper for den første lille stunden, og det er ganske ubehagelig for meg. Etter omtrent en time eller så føles det litt bedre, men begynner å bli litt tørr. Jeg liker ikke matte leppestifter som tørker ut mine lepper i det hele tatt. Jeg anbefaler deg å bruke en god fuktighetsgivende leppebalsam under og deretter bruke denne leppestiften for å få det til å fungere perfekt. Samlet gir den middels dekning, og forblir på leppene mine i maksimalt 4 timer.

Pros av Rimmel Kate Moss Varig Finish Matte Lipstick 110:

• Emballasjen ser veldig søt og stilig ut. • Løser seg ikke i fine linjer. • Vakker sommerfarge. • Hetten lukkes stramt, noe som gjør det reisevennlig. • Rimelig.

Cons av Rimmel Kate Moss Varig Finish Matt Lipstick 110:

• Gjør leppene tørre. • Lukt er veldig overveldende ifølge meg. • Tilgjengelighet.

IMBB Rating: 4.5/5

Alt i alt: Disse leppestifter er ganske rimelige og gode i kvalitet, så hvis du vil legge til noen matte nyanser i samlingen din uten å ha hull i lommen, sjekk disse ut.

Ville jeg tilbakekjøpe Rimmel Kate Moss Varig Finish Matte Lipstick 110? Ja, selvfølgelig! Jeg vil også kjøpe noen nyanser fra sin matte samling.

Rimmel London 106 Varig Finish av Kate Moss Lipstick Rimmel Varig Finish Leppestift av Kate # 22 Rimmel Kate Moss Lipstick 109 Rimmel Varig Finish av Kate Moss Lipstick # 19 Rimmel London 220 Madeira Varig Finish Soft Color Blush Catrice 110 Rosa Me Up Ultimate Color Lipstick Maybelline Varig Drama Swirl Gel Liner i Brun og Gull Elizabeth Arden Flawless Finish Sponge-On Cream Makeup Maybelline Flaming Fuchsia M104 Fargeshow Matte leppestift Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Ruby Riddle

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: