Hei peeps,

Jeg er ikke i det hele tatt en morgenperson, og jeg trenger virkelig noen til å vekke meg opp, det være seg moren min, min alarm eller si at det er et vakkert ansikt å vaske. I det øyeblikket jeg så dette, visste jeg at jeg måtte velge dette og ansiktet vaske fra samme område. Jeg trenger et løft av energi om morgenen som denne skrubbe lovte å gi. Jeg har allerede gjennomgått ansiktsvask for dere, og nå handler det om skrubbe. Les mer om dette.

Pris: INR 600 for 150 ml (3,59 GBP på deres hjemmeside)

Produktbeskrivelse: Skrubbeformelen, med salisylsyre og eksfolierende partikler, danner rent urenheter, porene føles strammet og bidrar til å beskytte mot utseendet på ufullkommenheter. Det effektivt renser og skinn utstråling ser økt. Renset og eksfoliert, huden din ser revitalisert, vakrere og din hudfarge strålende. Dermatologisk testet på ufullkommenhet-utsatt hud.

Min erfaring med Garnier Pure Active Fruit Energy Daglig Energizing Gel Scrub:

Garnier Pure Active Fruit Energy Scrub kommer i en fett invertert tube med en flip cap som er veldig praktisk designet. Røret er ikke nødvendig å bli presset siden det er utformet i et invertert mønster. Jeg må si at emballasjen ser veldig attraktiv ut i ombre oransje; det er veldig levende og har bilder av saftige rosa grapefruktskiver og granateplefrø over den. Hvis du må velge bare en fra mye ansikt vasker på sokkelen, så vil dette sikkert ta mye oppmerksomhet. Selv om det er veldig fett, er det reisevennlig.

Gelskrubbe er faktisk en veldig tykk gel i lett ferskenfarge, og bare en liten mengde er nødvendig hver gang på grunn av den tykke tekstur. Den har små, oransje scrubby biter som bare kan merkes hvis du ser veldig nært. Det skinner ikke opp i ansiktet, men gelen renser ansiktet mitt veldig godt og fjerner all overflødig olje, urenheter og daglig smuss. Men siden skrubben er veldig mild, gjør den ikke porene i løpet av en dag; Det skjer bare hvis dette brukes daglig. Det forlater huden min veldig frisk, men ikke strålende. Min skjønn ser ikke ut på noen måte, det ser bare ut, men ja, jeg får et løft av friskhet hver morgen jeg bruker dette.

Dette kan egentlig ikke kalles en skrubbe fordi eksfolieringsegenskapen er gjennomsnittlig, ikke som en faktisk skrubbe. Men jeg forstår helt klart hvorfor de har laget så milde granulater, fordi de har designet det til daglig bruk. Den har en forfriskende duft av granateple og rosa grapefrukt, men det er ikke veldig energisk og gir ikke noen zingy sensasjon til huden, som hevdet. Det gjør min hudtekstur veldig jevn, huden min føles veldig glatt. Også min kombinasjonshud forblir matt for som 3-4 timer, som er veldig bra.

Men det har ingen effekt på mine ufullkommenheter, har en svært liten effekt på porene mine; sammen med pore stramming det gir også den stramme følelsen til huden min. Min hud føles mye mer tørr når jeg bruker dette. Tørrheten varer i en liten stund, men det kan ikke unngås. Så jeg tror det er veldig anstendig, daglig scrub som bare renser huden din og la den friske, og ingenting mer. Flott for fet hud om sommeren; tørr skinned skjønnhet dette er ikke for deg, og dette er heller ikke egnet for vintre.

Pros av Garnier Pure Active Fruit Energy Daglig Energizing Gel Scrub:

• Veldig attraktiv emballasje i omrødorange med saftige stykker grapefrukt og granatäpple trykt over det • Veldig praktisk, og mengden er også stor • Flip-hetten er veldig praktisk utformet og hullet slipper ut bare en liten mengde, noe som er perfekt • Skrubbingen har en fantastisk forfriskende duft av granateple og rosa grapefrukt • Den har en tykk gelformel som fører til effektiv rensing og har små skrubbebiter som ikke vil føle seg harde på huden • Det renser huden min godt, fjerner alt smuss, urenheter og overflødig olje • Ansiktet mitt er matt i 3-4 timer etter at du har brukt dette • Jeg føler meg veldig frisk når jeg bruker dette • Det strammer porene i stor grad

Cons av Garnier Pure Active Fruit Energy Daglig Energizing Gel Scrub:

• Det har ingen effekt på ufullkommenheter • Min hud ser ikke strålende ut; det ser ut som det er, men bare litt friskt • Det er ikke veldig energisk, som hevdet • Har ingen zingy effekt under rensing • Tørker ut huden for en stund • Ikke egnet til å bli kalt "skrubbe"

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Garnier Pure Active Fruit Energy Daglig Energizing Gel Scrub? For somre, ja, jeg vil anbefale det til oljeskinnete skjønnheter fordi det ganske mye renser oljen fra ansiktet mitt, det rutinemessige smuss og også kontrollerer oljeproduksjonen i god tid. Tørrskinnede skjønnheter må sikkert holde seg borte fra dette. Jeg kan kanskje ikke bare komme tilbake til dette fordi jeg nå har mange ting å leke med.

IMBB Rating: 3.8/5

Konklusjon: Jeg elsker Garnier vasker, eller si hele hudpleieområdet for daglig bruk fordi det bare spiker det når det gjelder ren hudrensing.

Garnier PureActive Intensive Deep Pore Unclogging Gel vask Garnier White Komplett Multi Action Fairness Cream Garnier Pure Active Neem + Tulsi High Foaming Face Wash Garnier Skin Naturals Pore Rensende Astringent Garnier Pure Active Multi-Action Toner Bite Beauty Apple Lush Frukt Lip Gloss Za Total Hydration Energy Mist Victoria's Secret Plum Drop Beauty Rush Daily Moisture Body Lotion Kerastase Specifique Stimuliste Nutri-Energizing Daily Anti-Hair Loss Spray Fab India Neem Tulsi Face and Body Gel Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 15 2020