Hei folkens! Jeg tror jeg endelig fant et en-og-gjort panneprodukt. Jeg vil for alltid fortsette å kjøpe dette igjen! Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 6,99 for 5 g

ingredienser:

Produktbeskrivelse: Gi ekstra liv til pennene dine med vår brukervennlige pannebryn som glir på hud og hår. Våre flekkfaste vanntette formelen kommer i fem nyanser for å samle brynene i toppform. Stå opp til fuktighet i stil!

Min erfaring med NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade i Espresso:

emballasje: Produktet kommer i en firkantet frostet plastbeholder. Denne beholderen er ganske kompakt og dekselskruene stenger slik at den ikke kommer fra hverandre når du reiser. Det er ingen børste eller spoolie sammen med produktet som kan være en con for noen mennesker. Jeg foretrekker å bruke Zoeva 317 Wing Liner børsten med dette i forhold til den litt tykkere Real Techniques Brow penselen, men til hver sin egen.

Shades: Dette produktet er tilgjengelig i 6 nyanser. Jeg kjøpte skyggen Espresso som er den femte mørkeste fargen i serien. Vær også oppmerksom på at dette ikke er en kulete toner som andre i serien. Jeg vil anbefale skyggen Chocolate hvis du er NC40 og lettere og Espresso for over NC40.

Konsistens / pigmentering: Pigmenteringen av dette produktet er helt vanvittig. Det er veldig veldig pigmentert og kremaktig og glatt. Det kuler ikke på penselen min. Selv om det er kremaktig, er det en tørrhet til den. Det er litt vanskelig å forklare denne biten, men bare vet at det er en helt perfekt konsistens. Det er så lett å jobbe med, men jeg anbefaler på det sterkeste at hvis du er nybegynner eller har det travelt, jobber du av produktet etter å ha lagt det på baksiden av hånden din. Det er en absolutt glede for meg å bruke dette produktet, fordi du ikke trenger å sette brows med en egen gel eller voks. Dette kan være et enkelt og ferdig produkt, forutsatt at du er forsiktig med mengden produkt på børsten. Det begynner å sette innen et minutt og føles ikke som noe. Noen produkter kan føles klissete eller ubehagelige mens du setter inn, men dette føles ikke noe i det hele tatt.

Jeg har brows som er mellom bushy og helt tynn. Det jeg leter etter er et produkt som bare fyller i mine sparsomme områder. Jeg liker å beholde samme mengde tykkelse som de andre, fyldigere delene av mine penner har, det vil si, jeg vil ikke ha Instagram-penner; P For folk som har veldig tynne og sparsomme penner, synes jeg dette er perfekt fordi det kan få deg den tykkelsen og fullheten veldig raskt og enkelt. Mange sier at dette er en svært rimelig dupe for Anastasia Beverly Hills Brow Pomade, og at NYX Micro Brow Pencil er en dupe for Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Pencil.

Hvordan jeg liker å bruke den: Jeg dypper børsten min i produktet en gang og liker å sette produktet på baksiden av hånden min. På den måten legger jeg ikke opp min pensel med for mye produkt. Jeg liker å legge mest mulig pommade i bue på den måten, det er bare minimal mengde på penselen; Jeg tar det til hver side og fyller ut disse områdene. Jeg kjører så spolen gjennom brynene for å fordele pigmentet jevnt.

Varig kraft: Den varige kraften på dette er ganske utrolig. Det varer en god 5-8 timer på meg. Det setter også vanntett, noe som er en bonus.

Pros av NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade i Espresso:

• Veldig rimelig. • Meget pigmentert. • Kremet og glatt. • Ekstremt lett å jobbe med. • Fungerer for alle. • Stort utvalg av nyanser.

Cons av NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade i Espresso:

• Siden det er veldig pigmentert, må du være forsiktig så du ikke laster opp børsten med for mye produkt. • Trenger å bruke en separat pannebørste og spoolie.

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg anbefale NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade i Espresso? Jeg anbefaler det til nybegynnere, folk med tynne eller tykke browsere; i utgangspunktet vil alle nyte det. Dette er en absolutt stjele for prisen. NYX vet sikkert veien rundt panneprodukter!

Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel Review Ulta Brow Tint Gel - Light Review Fordel Gimme Brow Volumizing Fiber Gel Review, Swatch Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel - Espresso gjennomgang Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i Medium Brown Review Gucci Brunette 020 Presis Sculpting Brow Pencil Review, Swatch L'Oreal Brow Stylist Plumper Brow Gel Mascara - Medium til Dark Review Zoeva Rose Golden Luxury Brush Set kan være din beste julegave Rimmel Dark Brown Brow Denne måten Brow Styling Gel Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: