Hei damer,

Jeg hadde allerede gjennomgått permisjonen fra dette fantastiske området for et par dager siden. Og i dag er jeg tilbake med denne fantastiske masken i Kerastase Discipline Range. Kerastase har noen episke produkter som er frelser for hår og denne masken er en av dem. Hele serien har vært en velsignelse for håretypen min og det er nå at jeg ikke kan hoppe over denne luksusen fordi håret mitt er i enorm kjærlighet med dette! La meg starte.

Pris: 2900 INR for 200 ml (altfor dyrt).

Produktbeskrivelse: Glatt-i-bevegelsesmaske gir maksimal frizzkontroll og ekstrem mykhet.

Fordeler: • Daglig dyp kondisjoneringsmaske. • Gir maksimal frizz-kontroll, ekstrem mykhet og smidighet. • Tetninger slutter for å forhindre fremtidig blåsedyrskade. • For fint til grovt, uhåndterbart hår.

ingredienser:

Jeg tar på Kerastase Discipline Maskeratin Hår Masque:

Pakking: Denne hårmasken er pakket i den signaturformede diamantformede hårmaskerburken fra Kerastase som kommer pent inn i en pappkasse (med samme fargekoder og aksenter) innpakket med plastark. Krukken er virkelig kongelig, med rosa kobber reflekterende skruehett og svakt oransje-kobber krukke! Pakken er ren luksus og er så vakker at det gjør dusjen interiør i seg selv så veldig deilig. Gruven blir tett pakket og er spillbeskyttet.

Lukt og konsistens: Hårmasken lukter himmelsk og holder håret mykt til neste hår vasker. Hårmassen er tykk og har en kremaktig, jevn tekstur.

resultater: La meg først beskrive håretypen min, jeg har en middels rett hårtype som er glatt, men har en tendens til å bli frizzy og limp på 2. eller 3. dag med hårvask. Men etter at jeg har begynt å bruke dette har håret mitt vært så bra. Jeg bruker denne hårmassen etter hvert hår vaske. Hårmaskene sprer seg jevnt på håret mitt, jeg må la det stå i 5 minutter for å eliminere alle knuter og tangles fra håret mitt. Men etter vask blir håret veldig veldig skinnende glatt og ser full av liv; og ja, sprettingen er noe å forelske seg i. Jeg sprayer senere på permisjonen, og jeg er ferdig for de neste 4 dagene! Jeg elsker måten denne masken holder håret mitt sunt. Imidlertid vil denne masken ikke fungere som dyp nærende behandling. Bare vår gamle oljebehandling fungerer best i den avdelingen. Bortsett fra dette er kerastase disiplinmasken en perle i seg selv.

Pros av Kerastase Discipline Maskeratin Hair Masque:

• Vakker og spillbeskyttet pakning. • Fungerer på hår veldig bra. • Gir episk glans og spretter til normalt halte hår. • Med hele serien gir langvarig effekt.

Ulemper med Kerastase Discipline Maskeratin Hår Masque:

• Veldig dyrt. • Ikke egnet for intens dyp næringsregime.

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg anbefale eller tilbakekalle Kerastase Discipline Maskeratine Hair Masque? Ja, det er en fantastisk skjønnhet fra Kerastase. En må kjøpe for damer med hårtype.

Konklusjon: Det er en perle av masker fra Kerastase. Hele spekteret har forvandlet håret mitt og er oppmuntret meg og hjulpet meg til å opprettholde langt hår.

Kerastase Specifique Stimuliste Nutri-Energizing Daily Anti-Hair Loss Spray Kerastase Nutritive Bain Oleo-Relax Smoothing Shampoo Kerastase Elixir Ultime Oleo Kompleks Kerastase Oleo-Relax Serum Kerastase Elixir K Ultime Sublim Cleansing Oil Shampoo Schwarzkopf BC Smooth Shine Leave-In Treatment Macadamia Natural Oil Nourishing Leave-In Cream BBlunt blown away Volumizing Leave-in Spray Mehron Barrier Spray

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: