Etter min erfaring med NARS Audacious-linjen - gikk jeg om og kjøpte et par nyanser fra linjen, ikke fordi jeg kom rundt til tekstur, men mer fordi jeg likte de spesielle nyanser, og måtte gi dem en skudd. Jeg plukket Audrey, Jane, Anna og Dominique. Alle sammen med Dominique har allerede blitt vurdert. I dag vurderer jeg Dominique, sannsynligvis den mest unike skyggen i linjen eller til og med utenfor linjen.

Produktbeskrivelse: Farge med kraften til å forandre leppene dine, ditt utseende, din holdning. Moderne leppestift så skamløs forførende i berøring og tekstur er følelsen oppriktig. Unadulterated luksus glides på som satin over huden med single-stroke dekning. Et spektrum på 40 nyanser for ustoppelig innvirkning.

 • One-stroke, fulldekning kremaktig slitasje.
 • Luksuriøs tekstur og beriket med ingredienser for å glatte og nærme lepper.
 • Langvarig.

Tilgjengelig i 40 nyanser.

Tips: Påfør Audacious Lipstick direkte til midten av munnen, og blend utover for full, kremaktig dekning av høy effektfarge. For en mer kontrollert applikasjon, bruk med Precision Lip Brush # 30. Avslutt med et snev av Lip Gloss på midten av leppene for å legge til dimensjon og skape en illusjon av fyldigere lepper. -Sada Ito, International Makeup Stylist. Bland og lag Audacious Lipstick nyanser med hverandre eller med andre Lip produkter for å legge til dimensjon og tekstur til en dristig leppe utseende. -Jenny Smith, Lead Makeup Stylist.

Pris: $ 32 i USA pluss skatt.

emballasje: Lippestiftpakken til NARS Audacious-linjen er helt oppe på den opprinnelige linjen. Ikke mer gummiaktig tekstur. Disse kulene er innkapslet i et matt svart metallveske med NARS etset på dem. De har en fin diskret eleganse om dem. Det beste er selvsagt magnetisk nedleggelse. Disse pakkes i vanlig pappkasse.

Min erfaring med NARS Dominique Audacious leppestift:

Farge:Da NARS Audacious-linjen hadde lansert, i tråd med min vane, hadde jeg gravitert mot de lyse, lyse farger. Så, mine første plukker fra linjen var Lana og Grace. Andre gang, da jeg ønsket å prøve utvalget, var tankegangen helt klart annerledes. I øyeblikket ser jeg meg selv graviterende mer mot nøytrale (ikke nødvendigvis n * de) og nyanser som er forskjellige som MAC Stone og NARS Dominique.

Så, her er det - NARS Dominique - beskrevet av NARS som "rosa lilla" er faktisk en dempet medium lilla med svake rosa og svake grå undertoner. Grået i det og den lilla dunken gjør det til en unik nyanse. Hinten av rosa gjør dette til en bærbar farge. Selv da jeg hadde kjøpt det, hadde jeg lurt på om dette skulle bli for vanskelig å trekke av. Men selv om skyggen er ganske unik og ikke alles kopp te, tror jeg det er ganske slitesterkt. kan fungere godt, selv for office goers.

Men denne, jeg vil definitivt anbefale deg å prøve før du kjøper. Det kan / kan ikke fungere for farging eller smak. Som jeg sa, det er ikke alles kopp te.

Tekstur:Tekstur av disse leppestifterne er ekstremt lett, gel som, og glir aldri så jevnt - har litt glid. Det ble ikke bløt eller fjær heller ikke det fremhevet de fine linjene. Med tanke på hvor tynn konsistensen er, bør peeling av lepper før slitasje være tilrådelig. Finalen er satin og ganske behagelig å ha på seg.

pigmentering:Utmerket pigmentering, 100% fargepost i en enkelt sveipe. Det er utrolig hvor tynt laget er og fortsatt hvor ugjennomsiktig det er. Henvis til fargeprøven for hvordan pigmentert denne nyansen er - nydelig, fullstendig mettet farge.

Varig kraft:Som jeg har sagt med min anmeldelse av Grace og Lana, overfører fargen ekstremt enkelt. Du vil finne det enkelt å migrere til kopper, strøer, skjeer, etc. Imidlertid er redningen i dette tilfellet at skyggen i seg selv ikke er for lys, som de tidligere som er gjennomgått av meg, så det er fortsatt brukbart. Det overlever ikke et måltid og forlater ingen flekk bak. Du vil trenge omprogrammering med denne også.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av NARS Dominique Audacious leppestift:

 • En interessant unik, dempet nyanse av lilla.
 • Insane pigmentering.
 • Lett å påføre fra røret.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • Ikke hydrerer, men tørker heller ikke.
 • Fargen klemmer leppene pent - ingen fjæring eller blødning.
 • Skjuler lip pigmentering godt.
 • Luxe og stilig følelse av røret og saken!
 • Ingen duft.
 • Ingen smak.

Cons av NARS Dominique Audacious leppestift:

 • Overfører alt for lett.
 • Ikke vare lenge - 3-3,5 timer slitasje.
 • Ikke forlater en flekk.
 • Enkel tilgjengelighet.

IMBB Rating:

4/5

Jeg har nå prøvd en hånd full av nyanser fra denne linjen og elsker hvor lett og pigmentert disse fargene er, og det absolutt fantastiske utvalg av farger disse kommer inn. Alle nyanser jeg har prøvd har vært konsistente, noe som betyr at høyene har vært det konsekvente og så har vært lavt. De migrerer veldig enkelt og ikke forlater en flekk, men jeg har endelig kastet hodet mitt rundt det faktum at dette er måten linjen er - ta den eller la den være. Så ser jeg meg selv å bruke nøytraltene lettere enn de lyse i dette området fordi overføring av nøytrale nyanser jeg kan leve med fordi det er mindre åpenbart. Imidlertid er overføring av lyse farger bare en no-no.

Når det er sagt, vil jeg definitivt anbefale deg å prøve serien - den har 40 farger å velge mellom. Du er bundet til å finne "bare wala rosa eller rød eller brun." Og jeg ber fortsatt at kanskje NARS vil slippe en begrenset fargeutgave til denne linjen - med en av dem kalt "Kulpreet" ... .Ah..vel ... en jente kan drømme 😛 😉

NARS Grace Audacious Lipstick NARS Audacious Lana Lipstick NARS Anita, Audrey, Olivia Audacious Lipstick NARS Fanny Audacious Lipstick NARS Audacious Lipstick Collection, Raquel, Brigitte, Anna, Jane & Fanny Preview NARS Vera, Janet Audacious Lipstick NARS Audacious Lipstick Jeanne, Michiyo, Leslie, Natalie NARS Kelly Audacious Lipstick NARS Geraldine Audacious Lipstick NARS Juliette Audacious Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: