Hei alle sammen,

I det siste har jeg hatt på seg mange falske vipper, som min favoritt Huda skjønnhetsvisker (vurderinger her og her) og Velour-vipper. Derfor trengte jeg et godt øyenvippe lim. Jeg plukket opp dette Revlon Precision lash limet for det formålet. Les videre for å få vite mer om min erfaring med dette produktet.

Produktbeskrivelse: Revlon Precision Lash Adhesive: Ultra-tynn børste, tørker klar, ryddig applikasjon. Vanntett og latexfri.

ingredienser:

Veibeskrivelse: (Valgfritt: påfør øyesminke før du bruker falske øyenvipper). 1. Pensel på lim til lashbånd. 2. Hold lash i 20 sekunder. Fleksibel frem og tilbake som en hestesko for en behagelig passform. 3. Påfør forsiktig og trykk på vippene på naturlig lash linje. Pass på at du trykker på hjørner sikkert på plass. 4. Nyttig hint: Bruk ryggen av sminkepensel eller pincet for å sikre langvarig holdbarhet.

Slik fjerner du: Bruk øye sminke remover til forsiktig peeling Av og fjern. Vask med vann for å fjerne overflødig lim på øyelokk.

Pris: $4

Min erfaring med Revlon Precision Clear Lash Adhesive Eyelash Lim:

emballasje:Jeg liker virkelig enkelheten til emballasje og søknadsprosessen. Denne øyenvippe lim har en super tynn vegg applikator som gjør spre lim på øyenvippebåndet enkelt og presist; ikke mer rot av klemme rør øyenvippe lim. Du bare lar limet klebrig i noen sekunder og søke. Når det er klebrig nok, stikker det øyeblikkelig. Jeg liker det faktum at limet tørker klart, så selv om du gjør noen feil plassering av vipper og må fjerne og bruke på nytt, er det ingen rester svart lim på øyelokkene dine som kan ødelegge sminke. Dette kan være en con for de som bruker eyelashes med svarte band som lim som tørker opp svart, hjelper dine falske vipper å blande inn med dine naturlige øyenvipper og ikke se for åpenbare, men dette er ikke en con for meg da jeg har falske øyevipper med sorte band og jeg bærer nesten alltid øyenliner før jeg setter på øyne.

Det er også en mørk farget versjon tilgjengelig (omtale her).

Med dette limet holder øyenlokkene seg hele dagen, til jeg fjerner den. Kanten på min lashes pletter ikke ut. Holdet er ikke så sterkt at det er en smerte å fjerne. Jeg tar bare en bomullsknopp dyppet i en vannbasert sminkefjerner (som Bioderma) og dab på bandet og mine falske vipper slår av med absolutt ingen sløyfe. Hvis det er rester av lim, blir det av når jeg vasker ansiktet mitt.

Vanligvis gir andre øyenvippe lim liten irritasjon i øyet, men jeg har aldri møtt et slikt problem med dette limet. Det har heller ikke en sterk off-putting duft. Denne øyenvippen er lateksfri, noe som er flott for de som har latexallergi.

Samlet sett er dette sannsynligvis den beste øyenvippen lim der ute. Jeg tror ikke jeg vil kjøpe en øyenvippe lim av noe annet merke, jeg er så fornøyd med dette. Jeg anbefaler dette limet 🙂

Pros av Revlon Precision Clear Lash Adhesive Eyelash Lim:

  • Tynn stav applikator gjør applikasjonen enkel.
  • Tørker klart.
  • Uten latex.
  • Ingen sterk duft.
  • Hjelper mine falske pisker bli satt hele dagen.
  • Ikke vanskelig å gå av på slutten av dagen.
  • Irriterer ikke øynene mine.
  • Super rimelig og tilgjengelig på apotek.

Ulemper med Revlon Precision Clear Lash Adhesive Eyelash Lim:

  • Ingen for meg.

IMBB Rating: 5/5

Revlon Precision Dark Lash Adhesive Revlon Grow Luscious av Fabulash Mascara og Lash Enhancer 01 Blackest Black Revlon PhotoReady Kobolt Krystall Øyekunst Lokk + Linje + Lash Revlon Lash Fantasy High Definition Mascara Maybelline Great Lash Mascara - Klar gjennomsiktig Covergirl Professional Natural Lash Clear Gel Mascara Huda Beauty Hurtigtørking Vanntett øyenvippe lim Makeup Academy Flair False Eyelashes

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: