Produkt kjøpt av IMBB

Hei alle, Jeg er så glad for å se denne kjæresten her. Jeg har øye på disse børstene helt siden jeg så dem på nettet og til slutt eier jeg dem i dag! La oss begynne allerede!

Pris: $ 25 (på BH Cosmetics nettside) eller 4999 INR (på Flipkart). Det er et salg som foregår på begge nettstedene, slik at du kan gripe disse til halv pris.

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med BH Cosmetics 12-bit Wild Brush Set:

Først av alt, kan vi alle bare ta et øyeblikk til å elske ubercute og girly emballasje? Det er en nydelig nyanse med rosa uten å være for rosa og dyretrykket legger bare til den allerede søte emballasjen. Det er to snap-knapper for unbox-settet. Og det er mine dyrebare eiendeler! Hver av de 12 børstene er pakket i plast, som jeg ikke har til hensikt å kaste bort. Det er mye lettere å oppbevare børstene i deres individuelle plast slik at de ikke får støv eller noe på dem.

Utvalget av børster er kjempebra! Du får 4 børster til ansiktet, 5 for øynene, 2 for øyenbryn og 1 for leppene. Så for en nybegynner i sminke er dette ett sett godt nok til å øve. Pluss hver av børstene kommer nummerert. Penslene er lange nok, og ikke som de andre penselpakker der de gir deg et sett med børster, men de er små. Penslene er så ekstremt myke og silkeaktig! De er enkle å bruke og enkle å rengjøre. For prisen tror jeg kvaliteten er ikke kompromittert. Det er vanskelig å oppnå god emballasje så vel som god kvalitet, samtidig som man opprettholder lav pris, og BH kosmetikk spikret det!

La oss nå til de faktiske børster nå: 1. XL Pudderbørste: Den korteste og smukkeste børsten av alle børstene. Jeg bruker den til å pulver ansiktet mitt og nakken. Det er en god børste, og det tar mindre tid å pudse ansiktet mitt siden penselen er så klumpete. 2. Tapered Contour Brush: Perfekt for konturering av kinnene for å gi en falsk meislet effekt. 3. Blush Brush: Det er ikke den vinkelbløde børsten, men en vanlig rødbørste. 4. Fremheve børste: Det er litt chubbier for en fremhevingsbørste. Jeg foretrekker en fan børste til dette, men det er et godt tillegg til samlingen din.

5. Tapered Blending Brush: Jeg har hatt lyst på en blanding børste siden for alltid, og jeg er glad for å få denne. Det blander ut skyggene enkelt. 6. Medium Shader Pensel 7. Liten Shader Pensel: Medium shader børsten og denne ser nøyaktig den samme utover den tidligere er litt større enn den andre. Disse børstene er flotte å sette på fargene på lokket. 8. Bullet Smudger Pensel: Fint tillegg til samlingen, du vil alltid ha noe på ditt nedre lashband. Denne penselen gjør det lettere å røyke ut skyggen.

9. Tapered Liner Brush: Enkel å bruke den til å fôre øynene med skygge eller øyeforing. 10. Vinklet nettleser og linjebørste: Perfekt for å fylle øyebrynene eller for de nydelige vingede øynene! 11. Leppebørste: Jeg mistet denne penselen! Men det er en fin børste for å bruke leppestifter og glosser på en perfekt måte. 12. Spooley pensel: Å kaste ut øyenbrynshåret og få dem til å se jevn og fyldigere ut.

Fordeler av BH Cosmetics 12-bit Wild Brush Set:

• Emballasje - spikret det! • Reisevennlig. • Ikke i det hele tatt omfangsrik. • Søte rosa og lange børster. • Veldig myke børster. • Godt utvalg av børster. • Lett å rengjøre. • God kvalitet. • Rimelig pris.

Ulemper:

Ingen!

IMBB Rating: 5/5

Endelig dom: Gå kjøpe dem mens de er til salgs!

10 typer makeup børster hver jente bør eie Beste tips til våren Clean Your Makeup Collection Inglot Makeup Pensler EmaxDesign MB116 Makeup børste sett 15 Kabuki børster å velge mellom 10 beste tips for å ta vare på sminkebørster 7 Må Ha Sigma Makeupbørster Hvordan å rengjøre makeup børster (med bilder) Hvordan lage Makeup børster i lengre tid

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: